کد خبر: ۲۵۰۴۷
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۱

ائتلاف خاتمی، روحانی و لاریجانی جدی است؟

همه جریان‌ها و چهره‌های سیاسی می‌توانند در ائتلاف آینده نقش آفرینی کنند. افرادی مانند آقای خاتمی، روحانی و لاریجانی نیز از جمله افرادی هستند که می‌توانند در محوریت این ائتلاف قرار بگیرند.
ائتلاف خاتمی، روحانی و لاریجانی جدی است؟

مخاطب24:اسماعیل گرامی مقدم، قائم مقام حزب اعتماد ملی در گفتگویی با آرمان ملی به خبر‌ها درباره ائتلاف بین برخی چهره‌های شاخص سیاسی از جمله روحانی، لاریجانی و خاتمی واکنش نشان داده است.



بخش‌هایی از این گفتگو را بخوانید:

*آرایش سیاسی انتخابات مجلس دوازدهم هنوز به روشنی مشخص نیست که آیا جریان اصلاح طلبی با لیست مستقل و با تابلوی اصلاح طلبی در کلانشهر‌ها وارد انتخابات خواهد شد. این وضعیت در شهرستان‌ها و در حوزه‌های انتخابی دارای یک کرسی و یا دو کرسی نیز وجود خواهد داشت. نکته دیگری که در این زمینه وجود دارد این است که این احتمال وجود دارد که اصلاح طلبان با راست میانه ائتلاف کنند و به صورت ائتلافی در انتخابات حضور پیدا کنند.



*نکته دیگری که در این زمینه وجود دارد این است که در جریان اصولگرایی آیا اتحادی شکل خواهد گرفت یا خیر. هنوز مشخص نیست که جبهه پایداری که در منتهی‌الیه جریان راست قرار دارد در نهایت با طیف منتسب به آقای قالیباف به یک اجماع خواهند رسید و یا اینکه این دو پارگی و یا چندپارگی که در جریان اصولگرایی وجود دارد در نهایت اجازه نمی‌دهد این جریان به صورت واحد در انتخابات حضور داشته باشند.



*اگر رویکرد نهاد‌های نظارتی به شکلی باشد که چهره‌های ملی و متعهد در صحنه حضور داشته باشند این احتمال وجود دارد که جریان‌های سیاسی و به خصوص جریان اصلاحات از ظرفیت‌های موجود در فضای انتخابات بهره ببرد و دست به ائتلاف بزند. در چنین شرایطی این احتمال وجود دارد که اصلاح طلبان با اصولگرایان میانه رو ائتلاف کنند و در مقابل اصولگرایان قرار بگیرند. با این وجود اگر شرایط به این سمت حرکت نکند و فضا برای حضور چهره‌های ملی و متعهد فراهم نشود و روند انتخابات اخیر ادامه پیدا کند و همه رقابت‌ها در درون جریان اصولگرایی رخ بدهد همه فرضیه‌هایی که وجود دارد باطل خواهد شد و رقابت به یک جریان سیاسی محدود خواهد شد.



*جریان اصلاحات تنها در شرایطی لیست انتخاباتی می‌دهد که چهره‌های اصلاح طلب در صحنه انتخابات حضور داشته باشند و در راستای رویکرد اصلاح طلبی حرکت کنند. هنگامی که یک جریان سیاسی لیست انتخاباتی نداشته باشد توصیه‌ای نیز برای حمایت از جریان رقیب نخواهد داشت.



*همه جریان‌ها و چهره‌های سیاسی می‌توانند در ائتلاف آینده نقش آفرینی کنند. افرادی مانند آقای خاتمی، روحانی و لاریجانی نیز از جمله افرادی هستند که می‌توانند در محوریت این ائتلاف قرار بگیرند. با این وجود، چون هنوز شرایط انتخابات آینده مشخص نیست نمی‌توان درباره آن اظهار نظر کرد. در شرایط کنونی تنها چیزی که مشخص است این است که۴۸ هزار نفر در انتخابات ثبت نام کرده اند. تا زمانی که مشخص نشود از بین این افراد چه میزان اصلاح طلب وجود دارد و شرایط برای تحلیل فضای انتخاباتی فراهم شود نمی‌توان درباره آن صحبت کرد.

برچسب ها: انتخابات
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
برگزیده
نشست دوحه و حمله اسرائیل به قطر؛ بازتعریف معادلات امنیتی و سیاسی جهان عرب نشست دوحه و حمله اسرائیل به قطر؛ بازتعریف معادلات امنیتی و سیاسی جهان عرب
نشست اضطراری دوحه در واکنش به حمله اسرائیل به قطر برگزار شد؛ اما خروجی آن بیش از تصمیمات عملی، تکرار محکومیت‌ها بود و نشان داد شکاف در جهان عرب پابرجاست.
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم
ترامپ و ترامپیسم؛ فوکویاما او را فاقد صداقت و قضاوت سلیم می‌داند، اما از منظر اقتصاد سیاسی، دولتش احیای مرکانتیلیسم سنتی است؛ با تمرکز بر قدرت ملی، تعرفه‌های بالا، حمایت صنعتی و اقتدارگرایی پوپولیستی.
صفحه خبر بالای تصاویر