کد خبر: ۲۴۹۰۴
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۹

سیر نزولی زیان انباشته در بیمه حافظ

شرکت بیمه حافظ در سه ماهه منتهی به خرداد 1402 سود خالصی معادل 15 میلیارد تومان شناسایی نمود که رشد 110 درصدی را نسبت به مدت مشابه سال 1401 داشته است. به این ترتیب زیان انباشته شرکت با کاهش 42 درصدی نسبت به پایان اسفند 1401 به کمتر از 21 میلیارد تومان رسید.
سیر نزولی زیان انباشته در بیمه حافظ

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه حافظ: شرکت بیمه حافظ گزارش عملکرد 3 ماهه منتهی به خرداد ماه سال جاری را منتشر نمود.

این شرکت بیمه ای با سرمایه 186 میلیارد تومانی در بازه زمانی مورد بررسی سود خالصی معادل 15 میلیارد تومان شناسایی نمود که رشد 110 درصدی را نسبت به مدت مشابه سال 1401 داشته است.

به این ترتیب زیان انباشته شرکت با کاهش 42 درصدی نسبت به پایان اسفند 1401 به کمتر از 21 میلیارد تومان رسید.

بررسی جزئی تر صورت سود و زیان این شرکت نشان می دهد درآمد حق بیمه ناخالص در دوره مورد بررسی افزایش 105 درصدی را ثبت کرد.

در سوی دیگر خسارت و مزایای پرداختی ناخالص رشد 189 درصدی را به همراه داشت. میانگین هزینه های بیمه ای نیز با 13 درصد افزایش همراه شد و هزینه عمومی و اداری افزایش 86 درصدی را شاهد بود.

نسبت خسارت شرکت در 3 ماهه نخست 1402 به 45 درصد رسید. این در حالی است که نسبت مذکور برای دوره 3 ماهه منتهی به خرداد 1401 حدود 32 درصد بوده است و به این ترتیب شاهد افزایش نسبت خسارت در سال جاری بودیم.

برچسب ها: بیمه حافظ
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
برگزیده
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
نشان افسانه ای بنتلی تغییر کرد نشان افسانه ای بنتلی تغییر کرد
پس از حدود ۲۰ سال، نشان افسانه‌ای بنتلی دستخوش بازطراحی چشمگیری شده است. این تغییر تاریخی، تنها چهارمین تکامل بزرگ در تاریخ بیش از ۱۰۰ ساله این برند خاص محسوب می‌شود.
مردی که با خبر پول درمی آورد مردی که با خبر پول درمی آورد
بسیاری از میلیاردر‌های سیلیکون‌ولی اخیراً نگاهی انتقادی به رسانه‌های خبری انداخته‌اند، اما «مایکل موریتس»، سرمایه‌گذاری که با شرط‌بندی‌های اولیه روی شرکت‌هایی، چون گوگل و پی‌پال میلیارد‌ها دلار به‌دست آورد، رویکردی کاملاً متفاوت را در پیش گرفته است
صفحه خبر بالای تصاویر