کد خبر: ۲۴۸۱۶
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۱

پیش بینی بورس امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۲

حجم پایین معاملات و رشد صف‌های بازار نشان از رکود معاملاتی دارد. رکود مسئله اصلی این روز‌های بازار سرمایه است و مادامی که معاملات رونق نگیرد، نوسانات کوتاه مدت اثری در ایجاد روند صعودی و جذب سرمایه نخواهد داشت.
پیش بینی بورس امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۲

پیش بینی بورس - مخاطب24:دیروز شاخص‌های بازار سهام سقوط کردند، ارزش معاملات خرد رشد اندکی کرد، اما خروج پول حقیقی افزایش یافت.

برای پیش بینی بورس امروز –یکشنبه ۲۹ مرداد- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز شنبه شاخص کل ۱۶ هزار و ۶۱ واحد ریزش کرد و شاخص کل هم‌وزن ۷ هزار و ۸۸۵ واحد افت کرد. همچنین شاخص کل فرابورس ۳۲۳ واحد پایین آمد و شاخص هم وزن فرابورس کاهش هزار و ۹۶۰ واحدی داشت.

در پایان معاملات روز شنبه، ۵۸۶ نماد رشد قیمت داشتند و قیمت سهام ۱۱۱ نماد کاهش یافت، به عبارت دیگر، ۸۴ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۱۶ درصد بازار افت قیمت داشتند.

بیشترین افزایش قیمت
روز شنبه در بورس شرکت قند پیرانشهر (قپیرا)، شرکت پگاه خراسان (غشان) و شرکت سرمایه گذاری مسکن شمال شرق (ثشرق) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت عطرین نخ قم (نطرین)، شرکت تامین سرمایه دماوند (تماوند) و شرکت کشاورزی و دامپروری ملارد شیر (زملارد) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت
در بورس نماد‌های ونیرو (شرکت سرمایه گذاری نیرو)، کماسه (شرکت تامین ماسه ریخته گری) و وتوس (شرکت توسعه شهری توس گستر) در روز شنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت ریل سیر کوثر (حسیر)، شرکت سرمایه گذاری تدبیرگران (سدبیر) و شرکت سوژمیران (فسوژ) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار
در معاملات شنبه، ۳۳ نماد صف خرید داشتند و ۱۴۳ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۴۱۵ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۸۶۰ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۲۰۳ درصدی به هزار و ۳۸۸ میلیارد تومان رسید.

پیش بینی بورس امروز
در معاملات دیروز بورس تهران تمامی شاخص‌های بازار سهام سقوط کردند. تعداد نماد‌های قرمزپوش بازار نیز بیشتر بود و ۸۴ درصد نماد‌ها ریزش قیمت داشتند. نماد‌های فولاد، شستا، فملی، وپاسار، حکشتی، رمپنا و وبملت بیشترین اثر منفی را بر شاخص داشتند.

دیروز سرانه فروش حقیقی بیشتر از سرانه خرید بود. سرانه فروش هر کد معاملاتی حقیقی ۲۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و سرانه خرید ۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بود.

همچنین ۵۵۸ میلیارد تومان از بازار خارج شد که نسبت به روز چهارشنبه افزایش ۱۷۹ درصدی داشته است. علاوه بر این، ارزش معاملات خرد با رشد ۱۳ درصدی به ۳ هزار و ۷۲۰ میلیارد تومان رسید؛ بنابراین بازار از یک سو با رونق نسبی معاملاتی مواجه بود و از سوی دیگر شاهد تداوم و رشد خروج پول حقیقی هستیم. اغلب قریب به اتفاق گروه‌ها نیز قرمزپوش بودند و گروه‌های خودرویی و پالایشی یکپارچه قرمزپوش بودند.

بدین ترتیب شاخص کل بورس ریزش کرد و یک بار دیگر به نیمه کانال ۱.۹ میلیونی سقوط کرد. به نظر می‌رسد یکی از عوامل ریزش بازار افت قیمت ارز است. از سوی دیگر حجم پایین معاملات و رشد صف‌های بازار نشان از رکود معاملاتی دارد. رکود مسئله اصلی این روز‌های بازار سرمایه است و مادامی که معاملات رونق نگیرد، نوسانات کوتاه مدت اثری در ایجاد روند صعودی و جذب سرمایه نخواهد داشت.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای توسط پزشکیان ابلاغ شد قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای توسط پزشکیان ابلاغ شد
رئیس‌جمهور قانون تعلیق همکاری با سازمان (آژانس) بین‌المللی انرژی هسته‌ای (اتمی) را ابلاغ کرد.
ایران برای حمله بعدی به اسراییل کدام مناطق را خواهد زد؟ ایران برای حمله بعدی به اسراییل کدام مناطق را خواهد زد؟
برخی از اهداف در اسرائیل باقی ماندند تا در صورت تشدید حملات رژیم صهیونی مورد حمله قرار گیرند و ازاین‌رو برای مهار دامنه تجاوزات تل‌آویو مورداستفاده قرار گرفتند. بااین‌حال تضمینی وجود ندارد که حمله‌ای به آنها صورت نگیرد.
چه کشور‌هایی به اسراییل سلاح می‌فروشند؟ چه کشور‌هایی به اسراییل سلاح می‌فروشند؟
شورای روابط خارجی آمریکا می‌گوید رژیم صهیونیستی از زمان تأسیس خود در حدود ۷۷ سال گذشته، بزرگ‌ترین دریافت‌کننده کمک‌های خارجی ایالات متحده بوده و درمجموع به قیمت امروز حدود ۳۱۰ میلیارد دلار (با احتساب تورم) کمک‌های اقتصادی و نظامی دریافت کرده است.
پروژه‌ای برای بی‌ثبات‌سازی روانی ایران پروژه‌ای برای بی‌ثبات‌سازی روانی ایران
دو کمپین مشکوک هم‌زمان در فضای مجازی مشغول فعالیت است، اینها کاری را کردند که حتی رسانه‌های مواجب‌بگیر موساد هم از آن عاجز بودند: «تخریب غرور ملی از درون گفتمان خودی».
اثرات جنگ بر اجاره مسکن! اثرات جنگ بر اجاره مسکن!
شاخص کشوری هزینه اجاره خانه در بهار ۱۴۰۴، ۳۷درصد نسبت به بهار پارسال افزایش یافت؛ رشد نقطه‌ای اجاره‌بها در بهار ۱۴۰۳، ۴۲ درصد بود طی روز‌های گذشته از تابستان بازار اجاره تهران شاهد «تمدید تا یک ماه» اجاره نامه‌های در حال سررسید بوده است احتمال افزایش وزن رهن نسبت به اجاره ماهانه در قرارداد‌های آتی
تاثیرات آتش بس بر روان انسان ها! تاثیرات آتش بس بر روان انسان ها!
«آتش‌بس نه یک وضعیت نظامی و سیاسی که به‌نوعی بلاتکلیفی روانشناختی و وجودی است.» این جمله را محمود مقدسی، روانشناس بالینی می‌گوید. شبیه‌ترین تعریف به چیزی که این روزها خانواده آویشن تجربه می‌کنند.
ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی آغاز شد ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی آغاز شد
ثبت‌نام سیزدهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور از امروز ۱۱ تیرماه آغاز می‌شود و تا پایان ۲۰ تیرماه ادامه خواهد داشت.
برگزیده
اثرات جنگ بر اجاره مسکن! اثرات جنگ بر اجاره مسکن!
شاخص کشوری هزینه اجاره خانه در بهار ۱۴۰۴، ۳۷درصد نسبت به بهار پارسال افزایش یافت؛ رشد نقطه‌ای اجاره‌بها در بهار ۱۴۰۳، ۴۲ درصد بود طی روز‌های گذشته از تابستان بازار اجاره تهران شاهد «تمدید تا یک ماه» اجاره نامه‌های در حال سررسید بوده است احتمال افزایش وزن رهن نسبت به اجاره ماهانه در قرارداد‌های آتی
دلیل کمبود برق کشور مشخص شد! دلیل کمبود برق کشور مشخص شد!
در حالی که پیش از وقوع جنگ اسراییل علیه ایران، مقامات دولتی مصرف‌کنندگان ایرانی را متهم به بدمصرفی می‌کردند و ریشه‌ی ناترازی برق را در نوع مصرف جست‌و‌جو می‌کردند، وقوع جنگ ۱۲ روزه ریشه‌های این ناترازی را آشکار کرد.
بورس به روز‌های اوج باز می‌گردد؟ بورس به روز‌های اوج باز می‌گردد؟
بورس همچنان زنده و پرحجم معامله می‌شود، اما سایه بلاتکلیفی، نبود حمایت‌های عملیاتی و بی‌اعتمادی عمومی، صف‌های فروش را پابرجا نگه داشته است. حالا همه نگاه‌ها به نهاد ناظر و سیاست‌گذار است؛ بازار بیش از وعده، به اقدام نیاز دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر