کد خبر: ۱۹۶۷۶
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۴۶

پیش بینی بورس امروز ۲۰ خرداد ۱۴۰۲

بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز شنبه می‌روند که روز چهارشنبه حجم معاملات همچنان پایین بود و شاخص کل بورس تهران اندکی ریزش کرد.
پیش بینی بورس امروز ۲۰ خرداد ۱۴۰۲

پیش بینی بورس امروز ۲۰ خرداد ۱۴۰۲

پیش بینی بورس - مخاطب24:برای پیش بینی بورس امروز –شنبه ۲۰ خرداد- به روند بازار سهام در روز چهارشنبه نگاه می‌کنیم. در آخرین روز معاملاتی هفته شاخص کل کاهش هزار و ۱۰۱ واحدی داشت و شاخص کل هم‌وزن نیز ۲۳۱ واحد بالا آمد. شاخص کل فرابورس ۱۹ واحد رشد کرد و شاخص هم وزن فرابورس ۶۴۵ واحد افزایش پیدا کرد.

در پایان معاملات روز چهارشنبه، ۳۰۷ نماد رشد قیمت داشتند و قیمت سهام ۳۵۶ نماد کاهش یافت، به عبارت دیگر، ۴۶ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۵۴ درصد بازار افت قیمت داشتند.


بیشترین افزایش قیمت

روز شنبه در بورس شرکت داروپخش (وپخش)، شرکت واسپاری ملت (ولملت) و شرکت فروسیلیس ایران (فروس) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلپایگان (غگلپا)، شرکت سرمایه گذاری مسکن پردیس (ثپردیس) و شرکت آسیا سیر ارس (حآسا) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.


بیشترین کاهش قیمت

در بورس نماد‌های البرز (شرکت بیمه البرز)، ثشاهد (شرکت سرمایه گذاری شاهد) و سیدکو (شرکت سرمایه گذاری توسعه صنایع سیمان) در روز چهارشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت صنایع چوب خزر کاسپین (چخزر)، شرکت سرمایه گذاری آوا نوین (وآوا) و شرکت برق و انرژی پیوند گستر پارس (بپیوند) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.


عرضه و تقاضای بازار

در معاملات چهارشنبه، ۱۳۰ نماد صف خرید داشتند و ۴۳ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۵ درصدی نسبت به روز قبل به ۹۸۷ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۴۵ درصدی به ۳۰۲ میلیارد تومان رسید.

پیش بینی بورس امروز

روز چهارشنبه شاخص کل و شاخص هم وزن بورس تهران نوسان زیادی داشتند. هر دو شاخص از ابتدا روند صعودی داشتند، اما خیلی زود تغییر جهت دادند. ۲۰ دقیقه نزول کردند و سپس دوباره رو به بالا تغییر جهت دادند. اما در نیمه دوم معاملات و از ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه تا پایان معاملات روند شاخص‌ها نزولی بود. نماد‌های بانکی و پالایشی بیشترین نقش را در نزولی شدن روند بازار داشتند.

با این حال در مجموع کل معاملات چهارشنبه، ارزش صف‌های خرید ۶۸۵ میلیارد تومان بیشتر از صف‌های فروش بود.

اما حجم معاملات پایین بود و ارزش معاملات خرد با افت ۵ درصدی به ۷ هزار و ۸۹۶ میلیارد تومان سقوط کرد. همچنین شاهد خروج پول حقیقی به میزان ۲۹۴ میلیارد تومان بودیم. نماد‌های وتجارت، وبملت، فولاد، خکمک، میدکو، شتران، خاور، وبصادر، خودرو و خبهمن بیشترین خروج پول را را ثبت کردند.

بدین ترتیب تعداد نماد‌های قرمز بازار بیشتر از سبز‌ها بود و ۵۴ درصد نماد‌ها افت قیمت داشتند. روز چهارشنبه نماد‌های شپنا، شبندر، وتجارت، وبصادر و شتران بیشترین تأثیر کاهنده را بر شاخص کل داشتند. در مقابل، نماد‌های شستا، تاپیکو، وپارس، خودرو، میدکو و حکشتی مانع ریزش بیشتر شاخص کل شدند.

از سوی دیگر سرانه خرید هر کد معاملاتی حقیقی اندکی بیشتر از سرانه فروش بود. سرانه خرید هر حقیقی به طور میانگین ۳۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و میانگین سرانه فروش ۲۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بود؛ بنابراین به نظر می‌رسد بازار در یک وضعیت سردرگم به سر می‌برد. روز چهارشنبه حجم پایین معاملات با خروج پول همزمان شد و موجب ریزش شاخص کل نیز شد. یکی از عوامل نزولی شدن جو بازار صف فروش بانکی‌ها بود و خودرویی‌ها نیز نتوانستند بازار را بالا بکشند. اما به نظر می‌رسد اگر بازار امروز صعودی شود با پیشرانی و لیدری خودرویی‌ها باشد. با عبور از تعطیلات نیمه خرداد، برخی از ناظران معتقدند موعد رشد بازار فرا رسیده است. تحلیلگران تکنیکی نیز معتقدند اصلاح و تعدیل شاخص کامل شده و شاخص آماده ایجاد یک روند صعودی است. اما در بیرون از بازار با تکذیب توافق محرمانه میان ایران و ایالات متحده، همچنان ابهامات درباره روابط خارجی ایران پابرجاست و مشخص نیست که انتقال و تبادل زندانیان به توافقی منجر خواهد شد یا خیر. در چنین شرایطی ممکن است فعالان و معامله گران همچنان با احتیاط عمل کنند و حجم معاملات افزایش نیابد، اتفاقی که موجب ماندگاری شاخص در محدوده کنونی خواهد شد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر