کد خبر: ۲۴۸۰۴
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۸

«ترامپ» تا پایان هفته خود را تسلیم می‌کند

رسانه‌های آمریکا اعلام کردند که انتظار می‌رود رئیس‌جمهور پیشین این کشور در روزهای پایانی هفته جاری خود را به‌زندانی در ایالت جورجیا تسلیم کند.
«ترامپ» تا پایان هفته خود را تسلیم می‌کند
مخاطب24:انتظار می‌رود «دونالد ترامپ» رئیس جمهور پیشین آمریکا در زندان «فولتون» (Fulton) به اتهام تلاش برای لغو نتایج انتخابات سال ۲۰۲۰، زودتر از پنجشنبه خود را تسلیم نکند.

 

این رسانه آمریکایی به نقل از ۳ منبع آگاه که نخواستند نامشان فاش شود در گزارشی اعلام کرد که انتظار می‌رود دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا تا پیش از روز پنجشنبه خود را به زندان مذکور در ایالت جورجیا معرفی نکند.

 

این منابع آگاه اعلام کردند که به نظر می‌رسد روند تسلیم ترامپ اواخر هفته جاری رخ دهد، اما تاکید کردند که هنوز چیزی به صورت رسمی اعلام نشده و برنامه‌ها در حال نهایی شدن هستند.

 

«فانی ویلیس» دادستان منطقه «فولتون» به ترامپ و ۱۸ متهم دیگر در این مورد اتهامی تا روز جمعه فرصت داده است تا تسلیم قانون شوند.

 

کلانتری محلی ایالت جورجیا آمریکا هفته گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که دونالد ترامپ، رئیس جهمور سابق این کشور به همراه مظنونین پرونده مداخله در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا در حوزه انتخاباتی جورجیا، باید خود را به طور داوطلبانه به زندان «فولتون کانتی» معرفی کنند و در غیر این صورت به طور رسمی بازداشت خواهند شد.

 

سی‌ان‌ان به نقل از این بیانیه نوشته بود: در این مقطع، براساس دستور واصله از دفتر دادستانی منطقه و قاضی پرونده، انتظار می‌رود که تمام ۱۹ متهم نامبرده در کیفرخواست، خود را به زندان «رایس استریت» تحویل دهند.

 

مطابق قانون، مظنونین باید رویه رسمی بازداشت شامل بازرسی بدنی، اثر انگشت و البته گرفتن عکس در هنگام ورود به زندان را پشت سر بگذارند.

 

یک هیئت منصفه در ایالت جورجیا روز دوشنبه علیه ترامپ و تعدادی از وکلا، دستیاران، کارکنان دفاتر انتخاباتی و اعضای محلی حزب جمهوری‌خواه در پرونده تلاش برای برگرداندن نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا کیفرخواست صادر کرد.

 

این افراد از جمله رئیس جمهور سابق و پرحاشیه آمریکا به طور غیررسمی به تشکیل «گروهی سازمان‌یافته» برای برگرداندن نتایج انتخابات مظنون هستند. اثبات این اتهامات علیه ترامپ دست کم ۲۰ سال حبس برای او به همراه خواهد داشت. انتظار می‌رود روند محاکمه ظرف ۶ ماه آتی آغاز شود.

 

برچسب ها: ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
برگزیده
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید
رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در سخنانی تلویزیونی خطاب به ملت عزیز ایران، با تاکید بر ضرورت تقویت و استمرار قدرتمندانه بسیج در نسل‌های پی در پی به‌عنوان «یک ثروت بزرگ، حرکت همگانی و عامل افزایش قدرت ملی»، ناکامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را در تحقق هیچ یک از اهداف حمله به ایران، نشانه شکست بدون تردید آنها خواندند
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر