کد خبر: ۲۴۷۰
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۶

ملزم به رعایت الزامات حقوق بشر هستیم

نشست هم‌اندیشی معاون امور بین‌الملل رییس قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران با مدیران رسانه‌های رسمی، صبح امروز (۴ شنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۰) در محل معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
ملزم به رعایت الزامات حقوق بشر هستیم

کاظم غریب‌آبادی، در این نشست که به منظور بررسی آخرین تحولات حقوق بشریِ مرتبط با ایران برگزار شد، موضوع حقوق بشر را ازجمله موضوعات مهم و حساس بین‌المللی عنوان کرد و با انتقاد از اینکه برخی کشور‌ها از حقوق بشر به عنوان ابزاری برای تأمین اهداف سیاست خارجی خود استفاده می‌کنند، گفت: همواره بر این تاکید داشته‌ام که حتی اگر ما عضو هیچ‌یک از معاهده‌های حقوق بشر هم نباشیم، بازهم به دلیل مبانی دینی، قانونی و اخلاقی، ملزم به رعایت الزامات حقوق بشر هستیم.

ملزم به رعایت الزامات حقوق بشر هستیم
وی ضمن اشاره به مبانی دینی و فصل سوم قانون اساسی کشور که به موضوع پاسداری از حقوق ملت ایران اختصاص دارد، از اهتمام این ستاد برای حمایت بیشتر از حقوق مردم ذیل عنوان «حق‌الناس» در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی خبر داد و گفت با استفاده از مفهوم حق‌الناس، بسیاری از مسائل و مشکلات در این حوزه قابل حل خواهد بود.

غریب‌آبادی با تاکید مجدد بر اهمیت جایگاه حقوق بشر و اشاره به اینکه حقوق بشر در موضوعات سیاسی، مدنی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی معنا پیدا می‌کند، بر لزوم همکاری سایر قوا در این زمینه تاکید کرد.

معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه با اشاره به عزم جدی این ستاد در پیگیری حقوق مردم در قوه قضاییه و سایر قوا، از اصلاح فرآیند‌ها برای شناسایی مسائل و مشکلات مردم در ستاد حقوق بشر خبر داد.

دبیر ستاد حقوق بشر همچنین بر حفظ انسجام و اتحاد میان رسانه‌ها در پاسداری از منافع ملی و مقابله با فشار‌های تبلیغاتی و سیاسی دنیای غرب تاکید کرد و با انتقاد از وجود گزارشگر ویژه حقوق بشر، علیرغم اینکه رعایت حقوق بشر در کشور ما بر مبنای اصول و مبانی دینی و اخلاقی صورت می‌گیرد، گفت: در مقابل ما نیز باید علاوه بر پیگیری فعالانه‌ی موارد نقض حقوق بشر در دیگر کشور‌های مدعی، زمینه‌های لازم برای مقابله فعال و به‌هنگام رسانه‌ای با فعالیت‌های تخریبی این کشور‌ها را مهیا کنیم.

احمد بینا، مشاور دبیر ستاد حقوق بشر نیز طی سخنانی، ضمن اشاره به نقش موثر رسانه‌ها در انتقاد از سیاست‌های تخریب‌جویانه دولت‌های غربی و همچنین حمایت از این ستاد در اطلاع‌رسانی فعالیت‌های صورت‌گرفته، از آمادگی ستاد حقوق بشر برای تقویت ارتباط و ارائه اطلاعات لازم به رسانه‌ها خبر داد.

علاوه بر کاظم غریب‌آبادی، دبیر و احمد بینا، مشاور دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، ایمان شمسایی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی و علیرضا شیروی مدیرکل رسانه‌های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ازجمله حاضران در این نشست بودند.

در بخش پایانی این نشست دو ساعته، شماری از مدیران مسئول رسانه‌ها به بیان نکات و راه‌کار‌های مورد نظر خود در همکاری رسانه‌ای با شورای حقوق بشر پرداختند.

تاکید بر تقویت ارتباط ستاد حقوق بشر و سایر نهاد‌های تخصصی کشور با رسانه‌ها، بهره‌گیری بیشتر ستاد از ظرفیت‌های رسانه‌های خصوصی، لزوم حفظ انسجام رسانه‌ای در جهت پاسداری از منافع ملی، تاکید بر تقویت بخش‌های غیرفارسی‌زبان رسانه‌های داخلی و گسترش فعالیت‌های رسانه‌ای در ابعاد بین‌المللی، استفاده بیشتر از ظرفیت‌های صاحب‌نظران دانشگاهی و نهاد‌های مردم‌نهاد، و لزوم ارائه پیوست رسانه‌ای برای برنامه‌های مهم ستاد حقوق بشر، ازجمله موارد مورد تاکید مدیران رسانه‌ها بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات
دکتر علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان و محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در ریاض با یکدیگر دیدار کردند.
ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد! ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد!
وزیر خارجه آمریکا گفت: ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد.
مذاکره مستقیم به معنی پذیرش شرایط طرف مقابل نیست مذاکره مستقیم به معنی پذیرش شرایط طرف مقابل نیست
فیض الله عرب‌سرخی: وزارت امور خارجه باید به جایگاه واقعی خود بازگشته و سیاست خارجه منسجم گردد، همچنین مذاکره مستقیم به علت انتقال روشن و بدون واسطه‌ پیام‌ها اثر گذاری بیشتری دارد
صفحه خبر بالای تصاویر