کد خبر: ۲۴۷۰
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۶

ملزم به رعایت الزامات حقوق بشر هستیم

نشست هم‌اندیشی معاون امور بین‌الملل رییس قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران با مدیران رسانه‌های رسمی، صبح امروز (۴ شنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۰) در محل معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
ملزم به رعایت الزامات حقوق بشر هستیم

کاظم غریب‌آبادی، در این نشست که به منظور بررسی آخرین تحولات حقوق بشریِ مرتبط با ایران برگزار شد، موضوع حقوق بشر را ازجمله موضوعات مهم و حساس بین‌المللی عنوان کرد و با انتقاد از اینکه برخی کشور‌ها از حقوق بشر به عنوان ابزاری برای تأمین اهداف سیاست خارجی خود استفاده می‌کنند، گفت: همواره بر این تاکید داشته‌ام که حتی اگر ما عضو هیچ‌یک از معاهده‌های حقوق بشر هم نباشیم، بازهم به دلیل مبانی دینی، قانونی و اخلاقی، ملزم به رعایت الزامات حقوق بشر هستیم.

ملزم به رعایت الزامات حقوق بشر هستیم
وی ضمن اشاره به مبانی دینی و فصل سوم قانون اساسی کشور که به موضوع پاسداری از حقوق ملت ایران اختصاص دارد، از اهتمام این ستاد برای حمایت بیشتر از حقوق مردم ذیل عنوان «حق‌الناس» در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی خبر داد و گفت با استفاده از مفهوم حق‌الناس، بسیاری از مسائل و مشکلات در این حوزه قابل حل خواهد بود.

غریب‌آبادی با تاکید مجدد بر اهمیت جایگاه حقوق بشر و اشاره به اینکه حقوق بشر در موضوعات سیاسی، مدنی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی معنا پیدا می‌کند، بر لزوم همکاری سایر قوا در این زمینه تاکید کرد.

معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه با اشاره به عزم جدی این ستاد در پیگیری حقوق مردم در قوه قضاییه و سایر قوا، از اصلاح فرآیند‌ها برای شناسایی مسائل و مشکلات مردم در ستاد حقوق بشر خبر داد.

دبیر ستاد حقوق بشر همچنین بر حفظ انسجام و اتحاد میان رسانه‌ها در پاسداری از منافع ملی و مقابله با فشار‌های تبلیغاتی و سیاسی دنیای غرب تاکید کرد و با انتقاد از وجود گزارشگر ویژه حقوق بشر، علیرغم اینکه رعایت حقوق بشر در کشور ما بر مبنای اصول و مبانی دینی و اخلاقی صورت می‌گیرد، گفت: در مقابل ما نیز باید علاوه بر پیگیری فعالانه‌ی موارد نقض حقوق بشر در دیگر کشور‌های مدعی، زمینه‌های لازم برای مقابله فعال و به‌هنگام رسانه‌ای با فعالیت‌های تخریبی این کشور‌ها را مهیا کنیم.

احمد بینا، مشاور دبیر ستاد حقوق بشر نیز طی سخنانی، ضمن اشاره به نقش موثر رسانه‌ها در انتقاد از سیاست‌های تخریب‌جویانه دولت‌های غربی و همچنین حمایت از این ستاد در اطلاع‌رسانی فعالیت‌های صورت‌گرفته، از آمادگی ستاد حقوق بشر برای تقویت ارتباط و ارائه اطلاعات لازم به رسانه‌ها خبر داد.

علاوه بر کاظم غریب‌آبادی، دبیر و احمد بینا، مشاور دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، ایمان شمسایی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی و علیرضا شیروی مدیرکل رسانه‌های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ازجمله حاضران در این نشست بودند.

در بخش پایانی این نشست دو ساعته، شماری از مدیران مسئول رسانه‌ها به بیان نکات و راه‌کار‌های مورد نظر خود در همکاری رسانه‌ای با شورای حقوق بشر پرداختند.

تاکید بر تقویت ارتباط ستاد حقوق بشر و سایر نهاد‌های تخصصی کشور با رسانه‌ها، بهره‌گیری بیشتر ستاد از ظرفیت‌های رسانه‌های خصوصی، لزوم حفظ انسجام رسانه‌ای در جهت پاسداری از منافع ملی، تاکید بر تقویت بخش‌های غیرفارسی‌زبان رسانه‌های داخلی و گسترش فعالیت‌های رسانه‌ای در ابعاد بین‌المللی، استفاده بیشتر از ظرفیت‌های صاحب‌نظران دانشگاهی و نهاد‌های مردم‌نهاد، و لزوم ارائه پیوست رسانه‌ای برای برنامه‌های مهم ستاد حقوق بشر، ازجمله موارد مورد تاکید مدیران رسانه‌ها بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
اسکوچی، کی‌روش جدید! اسکوچی، کی‌روش جدید!
سرمربی سابق تیم ملی ایران در فصل ۰۵-۱۴۰۴ فوتبال ایران چهره‌ای جنجالی از خودش نشان داده است که قبلاً از او ندیده بودیم.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر