کد خبر: ۲۴۶۳۴
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۴
وزیر بهداشت مطرح کرد؛

داروهای طب ایرانی و مکمل تحت پوشش بیمه قرار دارند

وزیر بهداشت گفت: طب ایرانی و مکمل در نظام شبکه تعریف شده و داروهای آن نیز تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.
داروهای طب ایرانی و مکمل تحت پوشش بیمه قرار دارند

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین اللهی، در جلسه شورای معاونان وزارت بهداشت که با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در وزارت بهداشت برگزار شد، افزود: آموزش ارکان مختلفی دارد که مهم‌ترین رکن آن استاد است و هرچه در این زمینه سرمایه گذاری شود، کیفیت آموزش ارتقا خواهد یافت.

وی با بیان اینکه از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی، ارتقای شاخص‌های بهداشت، سلامت و پیشرفت در حوزه پزشکی است، افزود: سازمان‌های بین المللی اذعان دارند که حوزه سلامت جمهوری اسلامی ایران در منطقه در جایگاه نخست قرار دارد؛ آنچنان که در دوران همه گیری کرونا برای مقابله با این ویروس توانستیم شش نوع واکسن ایرانی تولید کنیم و امروز پیشرفته‌ترین درمان‌های سرطان را در کشور انجام دهیم، هر چند دشمن با نادیده انگاری این دستاوردها، سعی در بزرگنماییِ کوچک‌ترین مشکلات دارد.

عین اللهی با اشاره به سفر رئیس جمهور و هیأت همراه به برخی کشورهای آمریکای جنوبی و آفریقا، افزود: همه این کشورها جمهوری اسلامی ایران را کشوری مرجع و برخوردار از فناوری و دانش پیشرفته در حوزه‌های گوناگون به خصوص علم پزشکی می‌شناختند، به پزشکی ایران اعتماد کامل داشتند و بر این باور بودند که دیپلماسی سلامت ایران تا کنون، رویکردی موفق و ابتکار آمیز داشته است.

وزیر بهداشت، یکی از موفقیت‌های جمهوری اسلامی را ادغام آموزش پزشکی در نظام خدمات سلامت توصیف کرد و افزود: ادغام آموزش پزشکی در خدمات سلامت موجب رشد و ترقی حوزه سلامت شد.

وی در ادامه با تأکید بر لزوم ارتقای اخلاق پزشکی و گسترش معنویت و تهذیب در جامعه اظهار داشت: سلامت تنها مختص جسم نیست، بلکه سلامت معنوی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

وزیر بهداشت ضمن اشاره به رشد طب ایرانی و مکمل در کشور گفت: در حال حاضر در ۱۲ دانشگاه علوم پزشکی، دانشکده‌های طب سنتی فعال هستند و ما طب ایرانی و مکمل را ظرفیتی می‌دانیم که در خدمت سلامت جامعه قرار دارد.

وی افزود: طب ایرانی و مکمل در نظام شبکه تعریف شده و داروهای آن نیز تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

عین اللهی، در ادامه بر افزایش بهره وری نظام سلامت تاکید کرد و گفت: برای پویایی نظام سلامت، شرایط ورود نخبگان را به این ساختار تسهیل کرده ایم که در کنار آن، لازم است بهره وری مراکز درمانی افزایش یابد و به همین منظور، تعرفه بخش دولتی و خصوصی را یکسان سازی کرده، سقف کارانه را برداشته ایم و مالیات‌ها را از ۳۰ درصد به ۱۰ درصد کاهش داده ایم.

وزیر بهداشت در پایان اظهار داشت: برای سازگار کردن سبک زندگی با مؤلفه‌های سلامت باید از خانواده شروع کنیم. بنابراین طرح سلامت خانواده را طراحی و اجرا کردیم که در این طرح هر کدملی یک پرونده الکترونیک سلامت خواهد داشت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو
نتایج بررسی دوربین ویوو X۳۰۰ پرو منتشر شد و دنیای موبایل را شگفت‌زده کرد. این پرچمدار جدید با ترکیب دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی زایس و یک باتری غول‌پیکر، عملاً استاندارد‌های سال ۲۰۲۶ را جابه‌جا کرده است.
ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی
محمد عمری، مهاجم پرسپولیس که این فصل در پست جدید خود در کنار علی علیپور یکی از زوج‌های اصلی خط حمله سرخپوشان را تشکیل داده، با تغییر استایل ظاهری خود آماده نبرد حساس دربی برابر استقلال می‌شود.
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر