کد خبر: ۲۴۵۰۳
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۴

مهندس سلطانی تشریح کرد: زیان هشتصدمیلیاردتومانی مخابرات در ارائه خدمات به شرکت‌های FCP

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در مورد مشکلات ناشی از عدم تغییر تعرفه تجاری و تاثیر ثابت ماندن تعرفه این بخش در یک دهه گذشته در ارائه خدمات مختلف به شرکت‌های تجاری ارائه دهنده خدمات اینترنتی گفت: شرکت مخابرات ایران به عنوان یک مجموعه خصوصی در سال گذشته یارانه هشتصدمیلیاردتومانی را در ارتباط با شرکت‌های FCP متحمل شده است.
مهندس سلطانی تشریح کرد: زیان هشتصدمیلیاردتومانی مخابرات در ارائه خدمات به شرکت‌های FCP

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران: وی افزود: مخابرات با وجود تمام مشکلات و اینکه خود، یک شرکت خصوصی و بدون بودجه دولتی است، به علت نقص قوانین در مورد تعرفه تجاری و تورم فزاینده در سال گذشته حدود ۵۰۰ میلیارد و امسال نزدیک ۸۰۰ میلیارد تومان یارانه برای پایداری ارتباطات شرکت‌های FCP مجبور به هزینه کردن شده است.

مهندس سلطانی گفت: این مبلغ با توجه به مشکلات مخابرات در پرداخت حقوق و بسیاری موارد دیگر، می‌توانست صرف کارکنان این شرکت شود، اما مشکلات در قوانین رگولاتور و به روز نبودن قوانین، دست و پای مخابرات را حتی به صورت حداقلی نیز بسته است.

وی افزود: علی رغم دادن تمام مجوز‌های لازم از سوی دولت‌های مختلف به این شرکت‌ها، به علت عدم توان سرمایه‌گذاری لازم و هزینه‌بر بودن توسعه‌ی ارتباطات ثابت، هیچ شرکتی به صورت جدی وارد عرصه توسعه تجاری و سراسری ارتباطات نشد، در این شرایط به دلیل تعرفه‌های تعیین شده توسط سیاست‌گذاران برای مخابرات در تعامل با FCP ها، عملا شرکت مخابرات به عنوان اپراتور اصلی، قدرت سرمایه‌گذاری نداشته و مخابرات با مسائل ناشی از سرکوب تعرفه ارتباطی با این شرکت‌ها و به روزرسانی نشدن آن بسیار متضرر شده است.

وی، تاکید کرد: شرکت مخابرات ایران با توجه به پشتیبانی‌های مالی، فنی و نیروی انسانی که برخوردار بود، در سراسر کشور شبکه تلفن ثابت را گسترش داد، اما دولت‌های پیشین با طرح مواردی مانند حرکت به سمت ارزش افزوده، جلوی به روز شدن قوانین و تصویب تعرفه‌های به روز در حوزه تجاری را گرفتند.

مهندس سلطانی گفت: با این کار، غافل از این که سرویس ارزش افزوده و استفاده از فناوری‌های جدید نیارمند سرمایه است، با سرکوب تعرفه هم از ورود سرمایه به شرکت مخابرات ایران جلوگیری کردندو هم به عدم توان شرکت‌های FCP به توسعه واقعی ارتباطات ثابت به علت هزینه بر بودن این توسعه بی توجهی کردند.

وی اضافه کرد: شرکت مخابرات ایران همیشه یکی از مهم‌ترین اولویت‌های خود را توسعه همکاری با تمام شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی قرارداده و این را در برنامه اصلی خود دارد، اما وقتی قوانین اصلاح نمی‌شود متضرر اصلی هم مخابرات، هم شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی و هم تمام بازار ارتباطات و فناوری اطلاعات و مشتریان در سراسر کشور هستند.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.