کد خبر: ۲۴۴۵۹
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۷

وضعیت عجیب سینا، علیرضا و خالد در کمپ حجازی!

گلر‌های استقلال وضعیت عجیب و غریبی را سپری می‌کنند؛ در حال حاضر تنها سیدحسین حسینی شرایط ثابتی دارد و چهار دروازه‌بان دیگر بلاتکلیف هستند!
وضعیت عجیب سینا، علیرضا و خالد در کمپ حجازی!

مخاطب24:در میان همه حواشی و اتفاقات باورنکردنی حول استقلال، وضعیت دروازه‌بان‌های این تیم عجیب‌تر از هرچیزی به نظر می‌رسد؛ آبی‌ها در حال حاضر یک دروازه‌بان با شرایط استاندارد دارند و سایر گلر‌های این تیم منتظر روز‌های آینده برای روشن شدن شرایط خود هستند.



آبی‌ها بعد از کش و قوس‌های فراوان در نقل و انتقالات تابستانی قرارداد سیدحسین حسینی کاپیتان خود را تمدید کردند و سیدحسین حالا تنها دروازه‌بان استقلال محسوب می‌شود که شرایطی متعادلی دارد. در کنار حسینی، اما گلر‌هایی به تمرین کردن می‌پردازند که هرکدام به دلیلی وضعیت عجیبی را تجربه می‌کنند و حتی شاید نمی‌دانند در روز‌های آینده چه در انتظارشان خواهد بود.



به غیر از سیدحسین حسینی، همین حالا استقلالی‌ها ۴ دروازه‌بان دارند که وضعیتشان روشن نیست؛ علیرضا رضایی، سینا سعیدی‌فر، محمدرضا خالدآبادی و محمدرضا دیناروند ۴ دروازه‌بانی‌اند که برای روشن شدن تکلیف خود منتظر روز‌های آینده مانده‌اند و البته که هرکدام نگرانی‌های خاصی را دنبال می‌کنند.


جواد نکونام بعد از بررسی‌های متعدد سعی داشت فقط یکی از سهمیه‌های بزرگسال تیمش برای لیگ بیست و سوم را به دروازه‌بان اختصاص بدهد و دو دروازه‌بان دیگر تیمش از میان بازیکنان زیر ۲۳ ساله باشد. او تلاش‌های زیادی انجام داد، اما حالا شرایطی ایجاد شده که نکونام هم نتواند به درستی ایده خود درباره سن دروازه‌بان‌های تیمش را ایجاد کند.


بولت استقلال محمدرضا خالدآبادی؛ بمبی که قراردادش ثبت نمی‌شود

دروازه‌بان جوان و ۲۲ ساله‌ای که با درخشش در ترکیب هوادار و تیم امید مورد توجه جواد نکونام قرار گرفت، در حالی که از پرسپولیس هم پیشنهاد داشت، در نهایت با دریافت رضایتنامه‌اش راهی استقلال شد و با آبی‌پوشان قرارداد بلند مدت بست. اعتقاد نکونام به خالدآبادی و از طرفی حضور او در لیست زیر ۲۳ ساله سبب شد تا خیلی‌ها به آینده خالدآبادی امیدوار شوند. مسائل مربوط به سقف قرارداد و عبور باشگاه استقلال از این سقف باعث شده تا خالدآبادی تا امروز با وجود داشتن قرارداد رسمی و حضور در تمرینات در لیست بازیکنان آبی پوشان قرار نگیرد.


قرارداد خالدآبادی با استقلال هنوز در سازمان لیگ ثبت نشده تا شایعاتی درباره جدایی او نیز مطرح شود. با این حال جواد نکونام تاکید زیادی روی ماندن خالدآبادی دارد و او در فکر خارج کردن یک بازیکن از لیست و جایگزینی خالدآبادی است. موضوعی که انتظار می‌رود طی روز‌های آینده صورت پذیرد.

علیرضا رضایی؛ می‌گویند برو و رضایتنامه نمی‌دهند!

دروازه‌بانی که در ابتدای لیگ بیست و یکم بعد از چهره شدن در پیکان تهران با آرزو‌های فراوان به استقلال پیوست، حالا بعد از دو سال وضعیت عجیبی دارد. از قرارداد او با استقلال یک سال دیگر باقی مانده و با وجود درخواست‌هایی که رضایی برای جدایی داشته، اما هنوز مدیران باشگاه رضایت‌نامه‌اش را صادر نکرده‌اند. استقلالی‌ها به رضایی اعلام کرده‌اند در صورتی با جدایی او موافقت کنند که یک سال دیگر قراردادش را تمدید کند و سپس به صورت قرضی به تیم دیگری برود.


گلر ۲۴ ساله و آینده‌دار استقلالی‌ها پیشنهاد‌هایی برای همکاری دارد، اما هنوز با مدیران باشگاه به توافق لازم نرسیده است. او خواهان آن است تا قطعی جدا شود و از طرفی باید بر سر مطالبات خود نیز توافق کند. بر اساس کسب اطلاع خبرنگار ما رضایی از قرارداد سال گذشته‌اش ۴۰ درصد بیشتر دریافتی نداشته و حتی در پرداختی آخری که باشگاه مبلغی به حساب بازیکنان واریز کرد، حساب رضایی خالی ماند تا اختلافات دو طرف بیشتر مشخص شود. از طرف دیگر نکونام نیز موافق جدایی رضایی است و حالا باید دید این مسئله چگونه پیش خواهد رفت.


جدایی رضایی و خروج او از لیست تیم می‌تواند هم سقف بودجه را کاهش بدهد و هم جا را برای ثبت یک قرارداد جدید که احتمالا خالدآبادی باز کند.


سینا سعیدی‌فر؛ می‌خواهد برود و نمی‌گذارند


دیگر دروازه‌بان زیر ۲۳ ساله استقلال سینا سعیدی‌فر است. سعیدی‌فر به واسطه اینکه لیست بزرگسال را پر نمی‌کند، پیشنهاد‌هایی از یکی دو تیم لیگ برتری دارد. او که می‌داند با حضور سیدحسین حسینی و احتمالا خالدآبادی کمتر فرصت بازی خواهد داشت، دوست دارد به تیم دیگری برود تا شانس بازی کردن به دست بیاورد، اما باشگاه و جواد نکونام موافق این جدایی نیستند. درباره سعیدی‌فر توافقاتی نیز برای جدایی او صورت گرفت، اما فعلا همه چیز منتفی شده است.


جالب اینکه اگر سعیدی‌فر هم از استقلال جدا شود، یک نفر از لیست تیم کم می‌شود و البته سقف بودجه نیز با کاهش روبه‌رو خواهد شد و فضا برای جذب بازیکن جدید فراهم می‌شود.

محمدرضا دیناورند؛ گلر جوان هم بلاتکلیف است

محمدرضا دیناروند، دروازه‌بان تیم امید استقلال، فصل گذشته در تمرینات بزرگسالان هم حضور داشت و در یک مسابقه مقابل تراکتور که سینا سعیدی‌فر درون چارچوب ایستاد روی نیمکت استقلال هم نشست. او که سهمیه زیر ۲۳ سال است نیز در بلاتکلیفی بسر می‌برد. دیناروند می‌تواند امسال گلر سوم آبی پوشان باشد، اما فعلا منتظر روشن شدن وضعیت رضایی، خالدآبادی و سعیدی‌فر است تا شاید در لیست باقی بماند. اگر قرار به ماندن دو نفر از گلر‌های مذکور در استقلال باشد، آن وقت احتمالا دیناروند هم تصمیم دیگری می‌گیرد و به تیمی دیگر خواهد پیوست.


بولت استقلال سقف بودجه گلر‌های استقلال را بلاتکلیف گذاشت

بی‌شک یکی از اصلی‌ترین مسائلی که باعث شده دروازه‌بان‌های استقلال وضعیت عجیبی پیدا کنند، قراردادن سقف بودجه برای باشگاه است. همین حالا به دلیل قانون مذکور قرارداد خالدآبادی در سازمان لیگ ثبت نشده و رضایی و سعیدی‌فر هم در لیست جا پر کرده‌اند.


هرچه هست باید طی روز‌های آینده وضعیت دروازه‌بان‌های آبی‌پوش مشخص شود. آنچه از شواهد مشخص است این است که احتمالا شاهد جدایی علیرضا رضایی و حضور او در یک تیم دیگر باشیم. در این شرایط خالدآبادی قراردادش را ثبت می‌کند و سعیدی‌فر هم در تیم می‌ماند. آن‌وقت دیناروند جوان هم مجبور به ترک استقلال و حضور در تیمی دیگر خواهد بود.

برچسب ها: لیگ برتر ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان
هواپیما در این فرود اضطراری با آسیب جدی مواجه شده است. مقام‌های محلی اعلام کردند که خلبان پیش از فرود، با نقص فنی در موتور روبه‌رو شده بود و به همین دلیل ناچار شد روی جاده بنشیند
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
برگزیده
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران را ببینید
پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد
باشگاه رئال مادرید و هوادارانش دیگر تحمل عملکرد پرنوسان وینیسیوس را ندارند و انتقاد‌ها نسبت به این بازیکن شدت گرفته است
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
صفحه خبر بالای تصاویر