کد خبر: ۲۴۴۳
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۴

بیماران تالاسمی سالانه 10 میلیون ویال آمپول تزریقی نیاز دارند

تهران - ایرنا - دبیر انجمن تالاسمی ایران گفت: بیماران تالاسمی سالانه ۱۰ میلیون ویال آمپول تزریقی (دفروکسامین) نیاز دارند.
بیماران تالاسمی سالانه 10 میلیون ویال آمپول تزریقی نیاز دارند

یونس عرب روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از این ۱۰ میلیون ویال آمپول تزریقی مورد نیاز بیماران تالاسمی از ابتدای سالجاری تا کنون نزدیک به ۲ میلیون ویال تامین شده و در اختیار این بیماران قرار گرفته است.

وی تاکید کرد: براساس نیاز سالانه ۱۰ میلیون آمپول مورد نیاز عزیزان تالاسمی که از سوی وزارت بهداشت اعلام شده و با توجه به تامین حدود دو میلیون ویال از ابتدای امسال تا کنون با احتساب اینکه باید تقریبا نصف این مقدار تا زمان حاضر تامین می شد، نشان از کمبود در تامین این دارو برای بیماران تالاسمی است.

عرب ادامه داد: روزهای اخیر بیماران تالاسمی به دلیل کمبود داروی مورد نیاز خود در مقابل وزارت بهداشت تجمعی داشتند و تقاضای آنان این بود که دارو مورد نیازشان که بسیار حیاتی است، چه از نوع داروی داخلی یا خارجی تامین شود و آنها با کمبود دارو مواجه نباشند.

وی گفت: اگر از سوی مسولان وزارت بهداشت اعلام می شود که دارو تولید داخلی به وفور وجود دارد، تقاضای ما این است که به ما بگویند این دارو کجاست که این عزیزان برای تامین دارو به اشکال برخورد نکنند.

عضو هیات مدیره انجمن تالاسمی ایران تاکید کرد: در حال حاضر هیچکدام از داروخانه هایی که در تهران داروهای بیماران خاص را توزیع می کنند دارو مورد نیاز بیماران تالاسمی را ندارند و این وضعیت مربوط به تهران است و در شهرستان ها تامین دارو از این هم سخت تر است.

وی تصریح کرد: خواسته منطقی انجمن تالاسمی ایران نشات گرفته از همه استدلال های علمی شرایط فیزیکی و جسمی حاصل بیماران است و تقاضای اقدام فوری نسبت به مسائل مربوط به درمان آن عزیزان را داریم.

به گزارش ایرنا به نقل از وبدا پیش از این مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفته بود: داروی بیماران تالاسمی به وفور در دو نوع تزریقی و خوراکی در کشور موجود است اما اینکه از نوع وارداتی آن حمایت کنیم خواسته غیرمنطقی است.

سید حیدر محمدی درخصوص نارضایتی بیماران تالاسمی مبنی بر نبود داروی «جیدنیو و دسفرال» در کشور گفت: با اعضای انجمن تالاسمی بارها در این خصوص صحبت شده اما به رغم توضیحاتی که ارائه می شود متاسفانه اعتراضات همچنان ادامه دارد که دلیل آن هم مشخص نیست.

وی ادامه داد: داروی دفرازیروکس(فرم خوراکی) و دفروکسامین(فرم تزریقی) در کشور تولید می شود. ضمن اینکه در حال حاضر شرکت تولید کننده دسفرال هم اعلام کرده تولید این دارو در دنیا متوقف شده و فقط برای ایران این دارو را تولید می کنند.

در حال حاضر ۲۳ هزار بیماران تالاسمی در کشور وجود دارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو
نتایج بررسی دوربین ویوو X۳۰۰ پرو منتشر شد و دنیای موبایل را شگفت‌زده کرد. این پرچمدار جدید با ترکیب دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی زایس و یک باتری غول‌پیکر، عملاً استاندارد‌های سال ۲۰۲۶ را جابه‌جا کرده است.
ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی
محمد عمری، مهاجم پرسپولیس که این فصل در پست جدید خود در کنار علی علیپور یکی از زوج‌های اصلی خط حمله سرخپوشان را تشکیل داده، با تغییر استایل ظاهری خود آماده نبرد حساس دربی برابر استقلال می‌شود.
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر