کد خبر: ۲۴۲۹۸
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۳
میرهاشم موسوی در نشست تعاملی با نمایندگان شرکای اجتماعی استان سمنان؛

شرکای اجتماعی، پشتوانه حرکت تحولی سازمان تأمین‌اجتماعی هستند

میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در جریان چهل‌ودومین سفراستانی و در نشست تعاملی با نمایندگان شرکای اجتماعی که با حضور نمایندگانی از تشکل‌های بازنشستگان، کارگران و کارفرمایان برگزار شد، با اشاره به تأثیرپذیری صندوق‌های بازنشستگی و بیمه اجتماعی از متغیر‌های کلان اقتصادی و اجتماعی، گفت: برآیند حرکت سازمان، مثبت و رو به رشد و توسعه است و برآورد‌های کارشناسی حکایت از آن دارند که سال آینده؛ سال خوبی برای سازمان تأمین‌اجتماعی و ذی‌نفعان این سازمان خواهد بود. توسعه خدمات در اولویت است و در این مسیر تحولی، شرکای اجتماعی، پشتوانه‌های ما هستند. دستاورد‌های همکاران ما در این دو سال، پیامش این است که ما می‌توانیم بر مشکلات صندوق غلبه پیدا کنیم و در برابر موانع مستأصل نیستیم. دستاورد‌ها نشان می‌دهد که اگر تدبیر کنیم و عزم و اراده جدی داشته باشیم، با همگرایی که میان ما و شرکای اجتماعی وجود دارد، گره‌ها باز می‌شود.
شرکای اجتماعی، پشتوانه حرکت تحولی سازمان تأمین‌اجتماعی هستند

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی؛موسوی در این نشست اظهار داشت: ما با شرکای اجتماعی گفتگو می‌کنیم تا واقعیت‌هایی که پیرامون ما هست را از زبان آن‌ها بشنویم. ادعا نداریم که همه مشکلات سازمان تا امروز برطرف شده وهیچ مشکلی وجود ندارد. آنچه که تاکنون در مسیر تحول و توسعه خدمات تأمین‌اجتماعی اتفاق افتاده، تنها گام‌های نخستین در رفع مشکلات موجود و حرکت به‌سمت آینده مطلوب مورد نظر ما است.

وی همچنین گفت: طی دو سال گذشته توانستیم بزرگ‌ترین تسویه بدهی تاریخ نظام بانکی را رقم بزنیم. مقدار تادیه بدهی بیمه‌ای دولت در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به اضافه حداقل ۷۰ هزار میلیارد تومانی که در بودجه سال جاری برای این منظور در نظر گرفته شده، کم‌نظیرترین تأدیه بدهی دولت به سازمان تأمین‌اجتماعی بوده و الحمدلله حداکثر همکاری از سوی دولت و قوای سه‌گانه برای انجام این تأدیه بدهی صورت گرفت و این روند باید ادامه داشته باشد و ان‌شاءالله ادامه خواهد داشت.

موسوی در ادامه اظهار داشت: طی دو سال گذشته بالغ بر یک میلیون و نهصد هزار نفر بیمه‌شده جدید به صندوق اضافه شد. دستاورد‌های همکاران ما در این دو سال، پیامش این است که ما می‌توانیم بر مشکلات صندوق غلبه پیدا کنیم و در برابر موانع مستأصل نیستیم. دستاورد‌ها نشان می‌دهد که اگر تدبیر کنیم و عزم و اراده جدی داشته باشیم، با همگرایی که میان ما و شرکای اجتماعی وجود دارد، گره‌ها باز می‌شود.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به حرکت رو به رشد و توسعه خدمات این سازمان طی دو سال گذشته گفت: زمانی که ما مسئولیت سازمان را پذیرفتیم، سهم سازمان در بیمه تکمیلی بازنشستگان ۲۳ هزار تومان بود و این عدد امروز به ۱۰۲۵۰۰ تومان رسیده است. توسعه روزافزون خدمات وظیفه ما است، اما باید به مقدورات هم توجه کرد.

وی افزود: جهت رشد در صندوق تأمین‌اجتماعی به لطف خداوند و همگرایی شرکای اجتماعی مثبت است. البته همه مشکلات به یک‌باره و با هم حل نمی‌شود بلکه باید به یک نظام اولویت‌گذاری برسیم و هر سال بخشی از مشکلات را حل کنیم. ما باید در کنار حوزه کسب‌وکار هم باشیم و آن را فرصتی برای خود تلقی کنیم. وقتی با مشکلات مواجه شدند مثل کوه پشت آن‌ها بایستیم و حمایت کنیم، چرا که آن‌ها بیمه‌پرداز ما هستند. در همین دوره بیماری کرونا، حدود ۳ هزار میلیارد تومان بخشودگی جرایم بیمه‌ای اتفاق افتاد. در طرح اخیر بخشودگی جرایم بیمه‌ای نیز ۲۶ هزار کارگاه از آن استفاده کردند و بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان اثر مالی اتفاق افتاد. ما باید در کنار حوزه کارفرمایی باشیم و مواهب بیمه‌ای را برای کل آحاد جامعه اعم از کارگر، کارفرما و بازنشسته به وجود بیاوریم.

موسوی درباره دستاورد‌های بزرگ جمهوری اسلامی ایران در حوزه تأمین‌اجتماعی گفت: قبل از انقلاب فقط ۲۰ درصد از جامعه ۳۵ میلیونی تحت پوشش بیمه‌های اجتماعی بودند، اما امروز به برکت تلاش شما بیش از ۷۳ درصد جامعه ۸۵ میلیونی تحت پوشش بیمه‌های اجتماعی قرار گرفته‌اند.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به اینکه بخشی از مشکلات صندوق ناشی از حوزه‌های پیرامونی مثل افزایش تورم است، اظهار داشت: برآیند حرکت سازمان، مثبت و رو به رشد و توسعه است و برآورد‌های کارشناسی حکایت از آن دارند که سال آینده؛ سال خوبی برای سازمان تأمین‌اجتماعی و ذی‌نفعان این سازمان خواهد بود. توسعه خدمات در اولویت است و در این مسیر تحولی، شرکای اجتماعی، پشتوانه‌های ما هستید.

همچنین تعدادی از نمایندگان و فعالان تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و بازنشستگان استان سمنان، مسائل و درخواست‌های خود را با مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در میان گذاشتند.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
زمان بازگشایی بازار سهام! زمان بازگشایی بازار سهام!
دیروز جلسه شورای‌عالی بورس با موضوع بررسی تحقق الزامات بازگشایی بازار سهام برگزار شد.
فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید
شرکت ایران خودرو قیمت مصوب فروش ۱۱ محصول تولیدی خود را برای عرضه بدون قرعه‌کشی در هفته جاری اعلام کرد.