کد خبر: ۲۴۲۶۴
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۲

پیش بینی بورس

بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز شنبه می‌روند که روز چهارشنبه حجم معاملات همچنان پایین بود و شاخص کل بورس تهران افت اندکی را ثبت کرد.
پیش بینی بورس

پیش بینی بورس - مخاطب24:برای پیش بینی بورس امروز –شنبه ۲۱ تیر- به روند بازار سهام در روز چهارشنبه نگاه می‌کنیم. در آخرین روز معاملاتی هفته شاخص کل افت ۸۸۶ واحدی داشت و شاخص کل هم‌وزن نیز ۳۸۸ واحد پایین آمد. شاخص کل فرابورس ۳ واحد ریزش کرد و شاخص هم وزن فرابورس ۳۷۲ واحد افزایش پیدا کرد.



در پایان معاملات روز چهارشنبه، ۲۰۰ نماد رشد قیمت داشتند و قیمت سهام ۳۰۷ نماد کاهش یافت، به عبارت دیگر، ۴۰ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۶۰ درصد بازار افت قیمت داشتند.


بیشترین افزایش قیمت
روز شنبه در بورس شرکت سرمایه گذاری کشاورزی کوثر (زکوثر)، شرکت پگاه خراسان (غشان) و شرکت ایران دارو (دیران) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت سرمایه گذاری تدبیرگران (سدبیر)، شرکت بیمه دی (ودی) و شرکت ویتانا (غویتا) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.


بیشترین کاهش قیمت
در بورس نماد‌های فخوز (شرکت فولاد خوزستان)، خکمک (شرکت کمک فنر ایند امین) و سصف‌ها (شرکت سیمان اصفهان) در روز چهارشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت گسترش سرمایه گذاری ایرانیان (وگستر)، شرکت بیمه میهن (میهن) و شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه (سرچشمه) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

 

عرضه و تقاضای بازار
در معاملات چهارشنبه، ۷۷ نماد صف خرید داشتند و ۴۹ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۲ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۴۰۷ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۳ درصدی به ۳۹۱ میلیارد تومان رسید.



پیش بینی بورس امروز
روز چهارشنبه شاخص کل و شاخص هم وزن بورس تهران روند مشابهی داشتند. شاخص کل بورس در یک ساعت ابتدایی رشد بیش از ۴ هزار واحدی را ثبت کرد. اما در ادامه نزول کرد به طوری که در پایان در سطحی پایین‌تر از روز قبل ایستاد. در مجموع کل معاملات چهارشنبه، ارزش صف‌های خرید ۱۵ میلیارد تومان بیشتر از صف‌های فروش بود.



اما حجم معاملات پایین بود و ارزش معاملات خرد با کاهش ۱۰ درصدی نسبت به روز قبل به ۳ هزار و ۹۹۰ میلیارد تومان رسید که کمترین رقم هفته بود. همچنین شاهد ورود اندک پول حقیقی به میزان ۳ میلیارد تومان بودیم. نماد‌های نیان، غمایه، فخوز، تاصیکو و والماس بیشترین ورود پول را را ثبت کردند. در مقابل وبملت، فملی، وکغدیر، خودرو و خساپا بیشترین خروج سرمایه حقیقی را داشتند.



روز چهارشنبه نماد‌های فملی، فخوز، رمپنا و فولاد بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص کل داشتند. در مقابل، نماد‌های فارس، شپدیس و شپنا شاخص را بالا کشیدند. همچنین مطابق عرف بازار، روز چهارشنبه ارزش صف‌های فروش بالا رفت.



بازار در روزی که حجم معاملات پایین بود در نیمه دوم شاخص‌ها ریزش کردند. این در حالیست که عصر روز سه‌شنبه عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس خبر از ابطال مصوبه دولت درباره نرخ خوراک پتروشیمی داد. خبری که به نظر می‌رسید موجب رشد بازار شود، اما گویا از سوی معامله گران باور نشد؛ بنابراین به نظر می‌رسد سهامداران در انتظار رویداد‌ها و اخبار آتی هستند.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ویروس مِرس چه عوارضی دارد؟ ویروس مِرس چه عوارضی دارد؟
ویروس مِرس از خانواده کروناهاست که نرخ مرگ و میر بالاتری دارد، اما قدرت سرایت و انتقال آن به کووید نمی‌رسد.
بازیکنان سرباز ایران چه کسانی هستند؟ بازیکنان سرباز ایران چه کسانی هستند؟
با پایان لیگ برتر و آغاز گمانه‌زنی‌ها درباره مقصد فصل آینده ستاره‌های فوتبال ایران، یک عامل مهم و تعیین‌کننده در سایه باقی مانده که حالا توجه بیشتری را به خود جلب کرده است: مشمول بودن حدود ۲۰ بازیکن شاخص فوتبال ایران برای خدمت سربازی.
چرا تزریق واکسنی که در دستور وزارت بهداشت نیست مهم شده است؟ چرا تزریق واکسنی که در دستور وزارت بهداشت نیست مهم شده است؟
اوایل دهه ۸۰ شمسی، رسانه و صدا و سیما به یکباره به سمت اطلاع‌رسانی درباره ویروس اچ‌آی‌وی و ایدز رفت، آن زمان ابتلا به این ویروس یک گناه نابخشوده بود، حالا که بیش از ۲۰ سال از آن روز‌ها می‌گذرد، رسانه و جامعه دست روی یک ویروس دیگر گذاشته است که کمی شبیه به ویروس اچ‌آی‌وی است، تابو‌ها درباره این ویروس هم وجود دارد و یکی از راه‌های ابتلایش هم با ویروس اچ‌آی‌وی مشترک است
رامینا ترابی ایرانی که جشنواره کن را به هم ریخت کیست؟ رامینا ترابی ایرانی که جشنواره کن را به هم ریخت کیست؟
امسال که حضور یک چهره ایرانی با لباسی خاص، حاوی نماد‌هایی از هویت تاریخی کشور، موجی از واکنش‌ها را در فضای رسانه‌ای و اجتماعی به راه انداخت
نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟ نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟
کار ثابتی در افشای این سند، ستودنی و مصداقی از عمل به وظایف نمایندگی است.
عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش! عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش!
نعیمه نظام دوست فاطمه هاشمی و معصومه کریمی، روز‌های تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «ساعت خوش».
طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته! طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته!
دسر بیسکوییت و طالبی نوعی دسر بسیار خوشمزه و خنک تابستانی است که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.
برگزیده
نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت
معاون وزیر جهاد‌کشاورزی اعلام کرد که نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸،۵۰۰ تومان بازگشته است.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه
مزارع گلستان سال‌هاست که رویای کشت مجدد پنبه را به فراموشی سپرده‌اند؛ محصولی که بیش از ۱۰۰ سال پای ثابت اقتصاد خطه گلستان بود و به ناگاه در اواخر دهه ۷۰ به دلیل صدور مجوز‌های واردات الیاف و پنبه، فقدان حمایت‌های دولتی و نبود خرید تضمینی، رفته‌رفته در مزارع گلستان کم‌رنگ شد و جای بوته‌های سفیدرنگ چشم‌نواز پنبه را شالی، کلزا و گندم پر کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر