کد خبر: ۲۴۰۶۴
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۹

تدوین سند هوش مصنوعی و تنظیم‌گری پلتفرم‌ها در برنامه هفتم تکلیف شد

مجلس، مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات را مکلف به تدوین دو سند در حوزه هوش مصنوعی و تنظیم‌گری اقتصاد دیجیتال کرده است. طبق یکی از این اسناد قرار است فقط مرکز ملی فضای مجازی اختیار مسدودسازی پلتفر‌م‌ها را در اختیار داشته باشد.
تدوین سند هوش مصنوعی و تنظیم‌گری پلتفرم‌ها در برنامه هفتم تکلیف شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :به گزارش پیوست، کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه طی بررسی این برنامه به مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات تکلیف کرده است برنامه ملی هوش مصنوعی را تهیه کنند.

بر این اساس این دو نهاد باید با همکاری سایر دستگاه‌ها، ۶ ماه پس از لازم‌اجرا شدن برنامه هفتم توسعه این برنامه را تهیه کند، سپس باید به تصویب شورای عالی فضای مجازی برسد.

عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرده است کار روی تهیه این برنامه به زودی آغاز خواهد شد.

آنطور که زارع‌پور در شبکه اجتماعی ویراستی گفته، کمیسیون تلفیق به اتصال ۸۰ درصد خانوار‌ها به فیبر نوری تا پایان این برنامه نیز رای داده است.

پلتفرم‌ها تنظیم‌گری می‌شوند
تکلیف دیگری که به برنامه هفتم افزوده شده مربوط به تنظیم‌گری پلتفرم‌هاست. کمیسیون تلفیق به مرکز ملی فضای مجازی تکلیف کرده است سند سیاست‌ها و الزامات تنظیم‌گری سکو‌ها و اقتصاد دیجیتال را ظرف ۳ ماه تصویب کند.

محسن زنگنه، سخنگوی کمیسیون تلفیق در این رابطه گفته است: سکو‌های فعال در حوزه فضای مجازی همیشه از یک نابسامانی و عدم متولی خاص رنج می‌بردند، از این رو کمیسیون ۲ الی ۳ ماده را در این بخش به تصویب رساند تا یک نوع نظم بخشی به فعالیت سکو‌های فضای مجازی و اقتصاد دیجیتال داده شود.

همه تنظیم‌گران بخشی و پلتفرم‌ها ملزم خواهند بود سندی که تدوین خواهد شد را رعایت کنند.

زنگنه همچنین اضافه کرده است: هرگونه مسدودسازی و پالایش (فیلتر) این سکو‌ها تنها برعهده مرکز ملی فضای مجازی گذاشته شده تا ما دیگر شاهد این نباشیم که دستگاه‌های مختلف بخواهند تصمیماتی را خلاف این سند بگیرند.

به نظر می‌آید با تصویب سند فوق، مرکز ملی فضای مجازی به نهادی قدرتمندتر در تنظیم‌گری پلتفرم‌ها تبدیل شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر