کد خبر: ۲۴۰۰
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۱
پاگشای عجیب هواداران سرخ پس از دو سال دوری در ورزشگاه آزادی

بلیت ۱۰۰هزار تومانی برای دیدن بازی پرسپولیس!

رقم رسمی صد هزار تومان برای تماشای یک بازی فوتبال در ایران، رکورد جدیدی است که تا کنون سابقه نداشته و معمولا این ارقام در بازار سیاه دیده می‌شد. نرخ تورم شدید در اقتصاد ایران و افزایش دستمزد نجومی بازیکنان، در کنار خودداری صداوسیما از پرداخت حق پخش، مخارج باشگاه‌ها را نسبت به دو سال قبل چند برابر کرده و فوتبال، دیگر توان دادن سوبسید به قشر جوان و ضعیف جامعه را ندارد.
بلیت ۱۰۰هزار تومانی برای دیدن بازی پرسپولیس!

بلیت‌فروشی برای بازی پرسپولیس و صنعت نفت در چارچوب دیدار‌های هفته ششم لیگ برتر از ظهر سه‌شنبه آغاز خواهد شد و به نظر می‌رسد، هواداران نوجوانی که اغلب از خانواده‌های کم درآمد هستند توان تماشای این مسابقه را از روی سکو‌های ورزشگاه نداشته باشند.

بلیت ۱۰۰هزار تومانی برای دیدن بازی پرسپولیس!
به گزارش تابناک ورزشی، طبق اطلاعات رسیده، قیمت بلیت بازی پرسپولیس با نرخ‌های عجیبی اعلام شده که حواشی زیادی در شبکه‌های اجتماعی به همراه داشته است.

مبالغ ۱۰۰ هزار تومان، ۵۰ هزار تومان و ۳۰ هزار تومان برای دیدن این مسابقه در نظر گرفته شده است. تماشاگران پرسپولیس دو سال است از دیدن بازی‌های تیم محبوب خود در آزادی محروم بوده اند و کرونا اجازه تشویق حضوری را به آن‌ها نداده است، اما فرصت طلبی باشگاه با اعلام نرخ‌های عجیب نیز در نوع خود باعث تعجب هواداران شده است.

صد هزار تومان برای تماشای یک بازی فوتبال در ایران، رکورد جدید رسمی است که تا کنون سابقه نداشته و معمولا در بازار سیاه دیده می‌شود. این افزایش نرخ به دلیل ممنوعیت تماشای فوتبال طی دو فصل گذشته، بسیار بیشتر از افزایش‌های اخیر اقلام خوراکی یا خدمات اجتماعی در کشور به چشم آمده است، چون یکباره، هواداری که با بلیت ده تا پانزده هزارتومانی وارد استادیوم می‌شد، با گرانی ناگهانی چند صد درصدی مواجه می‌شود.

نرخ تورم شدید در اقتصاد ایران و افزایش نجومی دستمزد بازیکنان، مخارج باشگاه‌ها را نسبت به دو سال قبل چند برابر کرده و فوتبال دیگر توان دادن سوبسید به قشر جوان و ضعیف جامعه را ندارد. بالاخره باشگاه‌های داخلی فوتبال هم باید درآمد‌های خود را برای پوشش هزینه‌های سرسام آور تیمداری، از همین محل‌ها تامین کنند، اما شاید با توجه به عدم پرداخت حق پخش تلویزیونی از سوی صداوسیما و همچنین نبودن قانون کپی رایت برای فروش انحصاری پیراهن و اقلام هواداری، مدیران باشگاه‌هایی که اغلب دولتی هستند، راه دیگری جز افزایش چند برابری نرخ بلیت نداشته باشند.

از سوی دیگر، فوتبال به عنوان یکی از ارزان‌ترین راه‌های تفریح و وقت گذرانی جامعه جوان ایران، کم کم به واسطه همین گرانی بخش دیگری از تماشاگران خود را از دست خواهد داد و ورزشگاه‌ها بیش از گذشته (قبل از همه گیری کرونا) خالی خواهد شد و مردم راهی جز تماشای فوتبال از تلویزیون نخواهند داشت. ورود بانوان به ورزشگاه‌ها با فشار فیفا، می‌توانست درآمد تازه‌ای نصیب باشگاه‌ها کند که فعلا آن هم عملیاتی نشده است و مسئولان مدام، حضور تماشاگران دختر و زن در ورزشگاه‌های کشور را به تکمیل زیرساخت‌ها مرتبط می‌کنند؛ اقدامی که سال‌ها قرار است انجام شود، اما خبری از آن نیست.

به هر حال، گویا فوتبال هم با قیمت جدید بلیت هایش به یک تفریح لاکچری در ایران تبدیل و پای دهک‌های پایین جامعه از اماکن فوتبال کشور کوتاه شود، مگر اینکه وزارت ورزش به عنوان متولی دولت در این عرصه ورود کند و با فشار غیرمنطقی بر مدیران عامل باشگاه‌های دولتی که خود منصوب شان کرده، خواهان کاهش نرخ بلیت شود. اتفاقی که به اعتراض بحق باشگاه‌ها به خصوص استقلال و پرسپولیس منجر خواهد شد.

با نگاهی به افزایش نرخ بلیت و ورودی در حوزه‌های تفریحی دیگر جوانان در جامعه ایران همچون سینما‌ها، تئاتر‌ها، رستوران ها، گیم نت‌ها، شهربازی‌ها و ... به نظر می‌رسد فوتبال دیگر نتواند بار این خلا را به تنهایی به دوش بکشد و در کنار تشویق جامعه به فرزندآوری بیشتر، باید فکر عاجلی برای تامین فضای سرگرمی آن‌ها نیز کرد، وگرنه این بحران روز به روز تشدید خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رونالدو، بازی تمام نمی‌شود تا وقتی که من بگویم! رونالدو، بازی تمام نمی‌شود تا وقتی که من بگویم!
یک قیچی برگردان تماشایی دیگر از کریس رونالدو امشب کاری کرد که استادیوم الاول پارک برای چند ثانیه در سکوتی عجیب فرو رفت.
سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵! سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵!
مجله ووگ اعلام کرده که در سال ۲۰۲۵، تنها زندگی کردن به‌عنوان یک انتخاب شیک و استقلال‌طلبانه ترند اصلی است و بسیاری به دنبال آزادی فردی بدون نیاز به پارتنر هستند.
بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده
نقد فيلم «آه، چه روزهاي خوشي بود» ساخته همايون غني‌زاده به مناسبت اكران در Pöff
هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند
نقص پنهان در محبوب‌ترین مرورگر دنیا، میلیون‌ها کاربر را بی‌خبر در معرض خطر جدی قرار داد.
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در ۸۱ سالگی درگذشت.
حضور بازیگران به عنوان مجری حضور بازیگران به عنوان مجری
دو بازیگر دیگر پرکار در سینما مانند امین حیایی و صابر ابر نیز اجرای مسابقه‌هایی را برعهده گرفته‌اند. صابر ابر فصل جدید «گل یا پوچ» و امین حیایی مسابقه موزیکال«کاست» را اجرا خواهند کرد.
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر