کد خبر: ۲۳۹۰۳
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۳
برگزاری جشنواره ورزشی مرشدان ویژه بازنشستگان و مستمری‌بگیران؛

دعوت سازمان تأمین‌اجتماعی از بازنشستگان برای شرکت در المپیاد ورزشی

سازمان تأمین‌اجتماعی، تمامی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت‌پوشش این سازمان را به شرکت در برنامه‌های متنوع ورزش همگانی و مسابقات ورزشی این سازمان که طی ماه‌های پیش‌رو برگزار می‌شود، فراخواند.
دعوت سازمان تأمین‌اجتماعی از بازنشستگان برای شرکت در المپیاد ورزشی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛محسن تقیانی مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین‌اجتماعی در مورد شرایط و مقررات برگزاری المپیاد ورزشی و نیز برنامه‌های ورزش همگانی ویژه بازنشستگان اظهار داشت: با توجه به اینکه ورزش در دوران بازنشستگی به‌ویژه در سنین سالمندی نقش بسزایی در سلامت جسمی و روحی انسان‌ها دارد، به همین منظور سازمان تأمین‌اجتماعی در راستای تحقق خط‌مشی‌ها و راهبردهای‌کلان خود در مورد ارتقای سطح سلامت روحی، روانی و جسمی بازنشستگان و مستمری‌بگیران عزیز، برگزاری جشنواره ورزشی "مرشدان" را در دو بخش ورزش‌های همگانی (پیاده‌روی جمعی و خانوادگی بازنشستگان) و المپیاد ورزشی، در دستور کار خود قرار داده است.

تقیانی افزود: تمامی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان تأمین‌اجتماعی مجاز به شرکت در المپیاد ورزشی و فعالیت‌های مرتبط با ورزش همگانی خواهند بود. المپیاد ورزشی به تفکیک همکاران بازنشسته و کارگران بازنشسته در دو بخش خواهران و برادران و در رده‌های سنی مختلف برگزار می‌شود. کلیه مستمری‌بگیران اعم از زن و مرد تحت پوشش سازمان تأمین‌اجتماعی با داشتن ۴۵ سال سن به بالا برای خواهران و ۵۰ سال سن به بالا برای برادران، مجاز به شرکت در المپیاد ورزشی و فعالیت‌های مرتبط با ورزش‌های همگانی هستند.
وی افزود: کمیته استانی المپیاد ورزشی و ورزش‌های همگانی در ادارات‌کل تأمین‌اجتماعی سراسر کشور تشکیل شده تا علاوه بر برنامه‌ریزی و انجام هماهنگی‌های لازم، بر روند اجرای صحیح مسابقات مقدماتی و سایر برنامه‌های ورزشی ویژه این قشر فرهیخته نظارت داشته باشند. این کمیته با هماهنگی و همکاری کانون‌های بازنشستگان مسئولیت برگزاری این المپیاد و نیز برنامه‌های ورزش همگانی را برعهده خواهد داشت و ثبت‌نام علاقمندان به شرکت در المپیاد ورزشی بازنشستگان نیز از ابتدای مرداد در کانون‌های بازنشستگی استان‌ها آغاز شده و تا پایان روز ۲۱ مرداد ادامه خواهد داشت.
تقیانی با اشاره به اضافه شدن رشته تیمی والیبال در سال جاری به المپیاد ورزشی بازنشستگان، ادامه داد: المپیاد ورزشی برادران در رشته‌های والیبال، دارت، تیراندازی با تفنگ بادی، تنیس روی میز، شطرنج، شنا و فوتبال روی میز برگزار خواهد شد و المپیاد ورزشی خواهران نیز در رشته‌های والیبال، دارت، تیراندازی با تفنگ بادی، تنیس روی میز، شطرنج، شنا و بدمینتون برگزار خواهد شد. مسابقات مقدماتی در رشته‌های انفرادی در سطح استان‌ها از روز سه‌شنبه مورخ ۲۴‏‏‏ مرداد ۱۴۰۲ لغایت روز دوشنبه مورخ ۶‏ شهریور ۱۴۰۲ و برگزاری مسابقات منطقه‌ای در رشته والیبال از روز دوشنبه ۲۷‏ شهریور ۱۴۰۲ لغایت روز سه‌شنبه ۳۰‏ شهریور ۱۴۰۲ در سطح استان‌های منتخب برگزار می‌شود و شرکت هر ورزشکار تنها در یک رشته ورزشی امکان‌پذیر است.
وی افزود: ‏‏‏‏‏مرحله نهایی المپیاد ورزشی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی آذرماه ۱۴۰۲ در استان خوزستان و المپیاد کارکنان بازنشسته تأمین‌اجتماعی در استان اصفهان برگزار خواهد شد.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین‌اجتماعی حفظ سلامتی و مراقبت کامل از شرکت‌کنندگان در المپیاد ورزشی بازنشستگان را از مهم‌ترین مسائل و اولویت‌ها برشمرد و گفت: محل و چگونگی برگزاری مراسم پیاده‌روی بازنشستگان و مستمری‌بگیران در تمامی استان‌ها تحت نظر مدیریت درمان استان و پزشک متخصص طب سالمندی یا آشنا به بیماری‌های سالمندی تعیین می‌شود و پیش‌بینی تمهیدات ایمنی لازم و مناسب‌سازی محل پیاده‌روی قبل از برگزاری مراسم به منظور پیشگیری از مخاطرات احتمالی مورد تأکید قرار گرفته است. همچنین هماهنگی‌های لازم جهت استقرار تیم پزشکی و آمبولانس در مسیر برگزاری پیاده‌روی و همچنین ارائه توصیه‌های پزشکی، به لحاظ آگاه سازی بازنشستگان و مستمری‌بگیران عزیز در حوزه سلامت نیز به تمامی استان‌ها ابلاغ شده است.
تقیانی افزود: از انجمن‌های فعال در حوزه سلامتی (انجمن دیابت و...) برای استقرار جایگاه‌های انجمن‌های مذکور در طول مسیر پیاده‌روی به‌لحاظ معرفی و ارائه خدمات مرتبط با جامعه هدف دعوت خواهد شد و هماهنگی با اداره‌کل ورزش و جوانان استان به‌منظور حضور یک مربی کارآزموده در حوزه رشته‌های ورزش همگانی جهت آموزش صحیح حرکات نرمشی و آماده‌سازی شرکت‌کنندگان براساس شرایط سنی نیز انجام می‌شود.
وی بر لزوم اتخاذ تمهیدات ایمنی حداکثری و حفظ سلامتی شرکت‌کنندگان در المپیاد ورزشی بازنشستگان تأکید کرد و گفت: طبق دستورالعمل صادره از سوی وزارت ورزش و جوانان، تمامی ورزشکاران جهت شرکت در هرگونه فعالیت و مسابقات ورزشی ملزم به اخذ کارت بیمه ورزشی از هیأت پزشکی ورزشی شهر یا شهرستان هستند و به استناد اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی آماتوری جمهوری اسلامی ایران؛ همراه داشتن گواهی سلامت جسمی، کارت بیمه حوادث ورزشی به تاریخ روز که قبلاً توسط کمیته‌های استانی تهیه شده و نیز کارت ملی برای حضور کلیه شرکت‌کنندگان در تمامی مسابقات طرح مرشدان الزامی است و بیمه‌نامه‌های ورزشی شرکت‌کنندگان در مسابقات برابر قوانین و مقررات مربوطه می‌بایست دارای اعتبار کافی باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان
ستاره کبدی ایران می‌گوید بعد از درخشش در چهار فصل اخیر توانسته عنوان گران‌ترین بازیکن جهان را در اختیار بگیرد.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
افشاگری همسر قاتل الهه افشاگری همسر قاتل الهه
همسر سابق متهم به قتل الهه حسین‌نژاد، گذشته تاریک این قاتل را فاش کرد.
تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب
به گفته یک متخصص طب سنتی، از دیرباز در میان عامه مردم، باور‌های طبی و تغذیه‌ای نادرست زیادی شکل گرفته که متاسفانه این عقاید منسوخ تا به امروز هم در حال نشر و پخش است و یکی از گروه‌های فعال در دامن زدن به این تصورات و پندار‌های نادرست، افراد متخصص نمای منتسب به طب سنتی هستند که سبب بروز بدبینی‌هایی در افراد جامعه شده‌اند.
بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد
مدیرکل ثبت احوال استان کرمان از به دنیا آمدن بیست و هشتمین فرزند یک جانباز کهنوجی خبر داد.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
بندری که یوسف را از پدرش ربود بندری که یوسف را از پدرش ربود
پدر یوسف جاویدی، یکی از جان باختگان در حادثه انفجار شهید رجایی در چهلمین روز درگذشت فرزندش، از مسئولین می‌خواهد به بازرسی‌ها و وظایفشان عمل کنند تا داستان «یوسف»‌ها هیچ گاه تکرار نشود.
برگزیده
صدای پای وزیر اقتصاد و توقف خصوصی سازی صدای پای وزیر اقتصاد و توقف خصوصی سازی
جلسه اخیر هیأت واگذاری با تصمیماتی جدید در خصوص فهرست شرکت‌های مشمول خصوصی‌سازی برگزار شد؛ تصمیماتی که شامل حذف موقت برخی بنگاه‌ها از فهرست واگذاری است و در عین حال، ابهاماتی درباره مسیر آینده این واگذاری‌ها ایجاد کرده است.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
صفحه خبر بالای تصاویر