کد خبر: ۲۳۷۳
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۶

آغاز بلیت فروشی دیدار پرسپولیس و صنعت نفت از ظهر سه‌شنبه

بلیت فروشی برای بازی پرسپولیس و صنعت نفت آبادان، از ظهر فردا (سه‌شنبه) از طریق اوانو انجام خواهد شد. هواداران می‌توانند برای تهیه بلیت اقدام کنند که اپلیکیشن اوانو را نصب و کد هواداری دریافت کرده باشند.
آغاز بلیت فروشی دیدار پرسپولیس و صنعت نفت از ظهر سه‌شنبه

بلیت‌فروشی برای بازی پرسپولیس-صنعت نفت در چارچوب دیدار‌های هفته ششم لیگ برتر از ظهر سه‌شنبه آغاز خواهد شد.

آغاز بلیت فروشی دیدار پرسپولیس و صنعت نفت از ظهر سه‌شنبه
هواداران عزیز قبل از تهیه بلیت نکات زیر را مطالعه کرده و مورد توجه قرار دهند.

۱- برای ورود به ورزشگاه همراه داشتن کارت ملی الزامی است.

۲- پس از خرید بلیت همراه داشتن چاپ تایید خرید بلیت برای ورود به ورزشگاه ضروری خواهد بود.

۳-طبق اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا و سامانه هوشمند کنترل واکسیناسیون، هوادار برای خرید بلیت باید هر دو دوز واکسن را دریافت کرده باشد و از دریافت دوز دوم ۱۵ روز گذشته باشد. در غیر این صورت امکان خرید بلیت برای هوادار ممکن نیست.

۴- ورود تماشاگران فقط از درب شرقی ورزشگاه امکان پذیر است و درب غربی ورزشگاه مسدود خواهد بود.

۵-استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی هنگام ورود به ورزشگاه الزامی است.

هواداران عزیز همچنین توجه داشته باشند در صورت مواجهه با هرگونه علائم سرماخوردگی و مشکوک حتی در صورت تهیه بلیت، به منظور حفظ سلامت دیگر تماشاگران، از حضور در ورزشگاه خودداری نمایند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
لاوروف: حملات آمریکا به ایران، نقض ان‌پی‌تی بود لاوروف: حملات آمریکا به ایران، نقض ان‌پی‌تی بود
وزیر خارجه روسیه روز جمعه در نشست کشور‌های شرق آسیا گفت که آژانس اتمی باید امنیت تأسیسات هسته‌ای ایران را تضمین و اختلافات را با گفت‌و‌گو حل کند.
چند شهر ایران در حوزه‌های صنایع دستی ثبت جهانی شدند؟ چند شهر ایران در حوزه‌های صنایع دستی ثبت جهانی شدند؟
ه استناد داده‌های شورای جهانی صنایع دستی، ۵۹ شهر جهانی صنایع دستی در کشور‌های مختلف ثبت شده، ایران با داشتن ۱۱ شهر و سه روستا، ۲۴ درصد آمار کلی جهان و ۳۲ درصد آمار منطقه‌ای را به خود اختصاص داده است.
اسراییل چگونه از ایران نیرو‌های خود را انتخاب می‌کرد؟ اسراییل چگونه از ایران نیرو‌های خود را انتخاب می‌کرد؟
بررسی‌های اطلاعاتی نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی برای شناسایی و جذب برخی عوامل میدانی خود در ایران، از سایت‌های قمار، فیلترشکن‌ها و پورنوگرافی استفاده کرده است.
عراقچی: هنوز قصد خروج از ان‌پی‌تی را نداریم عراقچی: هنوز قصد خروج از ان‌پی‌تی را نداریم
وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه‌ای تصریح کرد: «ایران همچنان پذیرای گفت‌و‌گو با واشنگتن در مورد مسئله هسته‌ای است مشروط بر اینکه ایالات متحده ضمانت‌هایی در برابر هرگونه حمله ارائه دهد، به احترام متقابل پایبند باشد و اشتباهات را به رسمیت بشناسد. دیپلماسی یک خیابان دوطرفه است.»
اسرائیل: ایران را از درون متلاشی می‌کنیم اسرائیل: ایران را از درون متلاشی می‌کنیم
مردخای کدار افسر پیشین اطلاعات ارتش اسرائیل که قبلاً وعده تجزیه ایران را در کانال ۱۴ اسرائیل داده بود، حالا می‌گوید: ما باید از طریق قومیت‌های مختلف در ایران جنگ داخلی راه بیندازیم و ایران را از درون متلاشی کنیم... ما کاملاً می‌توانیم از تنوع قومیتی در ایران استفاده کنیم.
کاترین شکدم نفوذی که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته! کاترین شکدم نفوذی که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته!
مصطفی کواکبیان نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی روی آنتن شبکه خبر با رد نفوذی بودن برخی مهاجران افغان مدعی شد: «نفوذی یعنی کاترین شکدم که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته!»
معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت! معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت!
سنگین وزن کشتی آزاد ایران در تمرینات تیم ملی کشتی آذربایجان حاضر شد.
برگزیده
معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت! معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت!
سنگین وزن کشتی آزاد ایران در تمرینات تیم ملی کشتی آذربایجان حاضر شد.
طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد! طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد!
مهاجم تیم ملی ایران و عضو باشگاه اینتر تصمیم خود را برای انتخاب تیم آینده‌اش گرفت.
پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست! پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست!
باشگاه شباب الاهلی امارات توانست ستاره جوان پیکان و تیم امید ایران را جذب کند.
صفحه خبر بالای تصاویر