کد خبر: ۲۳۶۸
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۳

اگر واکسن نزنید ۱۱۰ میلیون تومان جریمه می‌شوید!

قرار است از چند هفته دیگر زدن واکسن در اتریش اجباری شود و کسانی که از زدن آن خودداری کنند، جریمه سنگین خواهند شد.
اگر واکسن نزنید ۱۱۰ میلیون تومان جریمه می‌شوید!

از امروز و برای چهارمین بار اتریش قرنطینه سراسری اعلام کرده است و قرار است تا اواسط دسامبر ادامه پیدا کند. از این پس مردم اتریش فقط می‌توانند برای کار و خرید ضروری و تمرین از خانه خارج شوند. این اقدامات با هدف کشیدن ترمز کرونا در این کشور در دستور کار قرار گرفته؛ چراکه میزان ابتلا تنها در طول یک ماه ۴ برابر شده است.

اگر واکسن نزنید ۱۱۰ میلیون تومان جریمه می‌شوید!
از ماه فوریه هم زدن واکسن در اتریش اجباری خواهد شد و در صورتی که افراد از زدن واکسن خودداری کنند ۳۶۰۰ یورو معادل ۴۰۶۰ دلار یا به عبارتی ۱۱۰ میلیون تومان جریمه می‌شوند.

در طول این قرنطینه سراسری بسیاری از مغازه‌ها و رستوران‌ها و حتی مغازه‌های فروش ملزومات کریسمس نیز تعطیل خواهند بود.

از دیشب موزه‌ها، باشگاه‌ها و سالن‌های کنسرت هم تعطیل شده است. فقط میوه‌فروشی‌ها و فروشگاه‌های عرضه مواد غذایی مجاز به فعالیت خواهند بود.

امروز در خیابان‌های اتریش و وین به عنوان پایتخت این کشور خبری از حضور جمعیت و حتی گردشگران نبود که نشان می‌دهد چگونه قرار است این قرنطینه کار و بار فعالان حوزه گردشگری را کساد کند.

در صورتی که قانون واکسیناسیون اجباری در اتریش اجرا شود، افراد برای نزدن دز اول ۳۶۰۰ یورو و برای نزدن دز دوم ۱۵۰۰ یورو جریمه خواهند شد.

روز شنبه، اما شاهد حضور ۴۰ هزار نفر در اعتراضات مربوط به اقدامات دولت در اعمال قرنطینه سراسری در وین بودیم. آن‌ها خواستار آزادی در این زمینه بودند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر