کد خبر: ۲۱۱۴
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۲

رضا فیاضی در بیمارستان: فکر می‌کردم با زدن واکسن غول شده‌ام

رضا فیاضی هنرمند پیشکسوت کشورمان که روز سه شنبه ـ ۲۵ آبان ماه ـ به دلیل ابتلاء به کرونا در بیمارستان بستری شد، گفت: واکسن زده بودم و فکر می‌کردم دیگر غول شده‌ام، اما گرفتار شدم.
رضا فیاضی در بیمارستان: فکر می‌کردم با زدن واکسن غول شده‌ام

رضا فیاضی درباره حال عمومی‌اش اعلام کرد، الحمدالله بهترم، اما از دیروز که در بیمارستان بستری شدم تزریق دارو‌ها را شروع کرده‌اند، چون ریه‌هایم کم و بیش درگیر شده است.

رضا فیاضی در بیمارستان: فکر می‌کردم با زدن واکسن غول شده‌ام

این هنرمند یادآور شد: بیش از ۱۰ روز است درگیر کرونا شده‌ام، اما در منزل استراحت می‌کردم و بستری نشده بودم تا اینکه دیروز، سه شنبه ۲۵ آبان ماه در بیمارستان کیش بستری شدم و تزریقات را شروع کردند و فکر می‌کنم بین سه تا پنج روز باید تحت مراقبت باشم تا ان‌شاءالله حالم بهتر شود. نمی‌دانم چه زمانی قرار است مرخص شوم.

فیاضی که مشغول بازی در سریال «خانه پرتقالی‌ها» برای شبکه دو سیما بود، در پاسخ به اینکه آیا سر صحنه سریال به کرونا مبتلا شده است؟ خاطرنشان کرد: راستش نمی‌توانم بگویم سر کار کرونا گرفتم، در هر حال خودم را مقصر می‌دانم، چون فکر می‌کردم واکسن زدم و دیگر اتفاقی برایم نمی‌افتد و کمتر ماسک زدم؛ بنابراین در قدم اول خودم مقصرم. من سر کار هم می‌رفتم سر پروژه «خانه پرتقالی‌ها»، اما نمی‌دانم از کجا گرفتم.

بازیگر مجموعه «زی‌زی‌گولو» همچنین بیان کرد: متاسفانه گروه تولید «خانه پرتقالی‌ها» نیز به خاطر بیماری بنده آسیب دیده‌اند و دو هفته کار تعطیل شد. امروز قرار بود کار را شروع کنند و بخش‌هایی از سکانس‌ها را بدون حضور من ضبط کنند و من هم امیدوار بودم که تا آخر هفته به گروه بپیوندم، اما بستری شدم.

رضا فیاضی سپس خطاب به مردم گفت: لطفاً متذکر شوید که مردم بیشتر رعایت کنند. من واکسن زده بودم و فکر می‌کردم دیگر غولم و اصلاً فکر نمی‌کردم که گرفتار شوم چه برسد به اینکه بستری شوم. تنها خواسته‌ام این است که فقط رعایت کنید و ماسک زدن را جدی بگیرید.

این هنرمند ضمن آرزوی سلامتی برای تمام مردم کشور درباره علت سفرش به کیش اعلام کرد: به مناسبت هفته کتاب برای رونمایی از کتاب‌هایم به کیش سفر کردم، چون چهار کتاب در حوزه کودک داشتم که همان جا بستری شدم و ماندم، امیدوارم زودتر حالم خوب شود و به سرکارم برگردم.

سریال «خانه پرتقالی‌ها» برای پخش از شبکه دو سیما به کارگردانی مشترک علیرضا شاه رستم و علیرضا تهرانی و تهیه‌کنندگی غلامرضا بختیاری در حال تولید است.

رضا فیاضی، شهین تسلیمی، بهراد خرازی، فاطمه کریمی، شاهرخ خدایی، مریم وحیدزاده و ... از بازیگران این مجموعه ۲۶ قسمتی هستند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
صفحه خبر بالای تصاویر