کد خبر: ۲۳۵۶۰
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۴

واکنش عضو دفتر حفظ‌ و نشر آثار رهبر انقلاب به برخی ادعاها درباره موسوی‌خوئینی‌ها

عضو دفتر حفظ‌ و نشر آثار رهبر انقلاب در واکنش به برخی ادعاها درباره موسوی‌خوئینی‌ها تاکید کرد: رهبر انقلاب موسوی خوئینی‌ها را سال ۶۸ به‌سِمت مشاور سیاسی خود منصوب کردند، او هم پذیرفت.
واکنش عضو دفتر حفظ‌ و نشر آثار رهبر انقلاب به برخی ادعاها درباره موسوی‌خوئینی‌ها

مخاطب ۲۴:مهدی فضائلی عضو دفتر حفظ‌ و نشر آثار رهبر انقلاب در واکنش به برخی ادعاها درباره موسوی‌خوئینی‌ها تاکید کرد: رهبر انقلاب موسوی خوئینی‌ها را سال ۶۸ به‌سِمت مشاور سیاسی خود منصوب کردند، او هم پذیرفت.

حکم انتصاب موسوی خوئینی ها که فضائلی به آن اشاره کرده همان ایام در پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای منتشر شد.

 

واکنش عضو دفتر حفظ‌ و نشر آثار رهبر انقلاب به برخی ادعاها درباره موسوی‌خوئینی‌ها

 

در متن حکم رهبر معظم انقلاب که سال ۶۸ در پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری منتشر شده آمده بود:

بسم‌ الله ‌الرحمن ‌الرحیم‌

جناب‌ حجت‌الاسلام ‌والمسلمین‌ آقای‌ حاج‌ سید محمد موسوی ‌خوئینی ‌دامت‌تأییداته‌

با توجه ‌به‌ اصل‌ یکصد و دهم‌ قانون‌ اساسی‌ که‌ سیاستگذاری های‌ عمده‌ی‌ نظام‌ جمهوری ‌اسلامی‌ را بر عهده‌ی‌ مقام‌ رهبری‌ قرار داده‌ است‌ و با معرفت‌ به‌ خصوصیات‌ انقلابی و تجارب‌ عملی‌ جنابعالی‌ در دوران‌ ده ساله‌ گذشته‌ و بالخصوص ‌مسؤولیت های مهمی که‌ از طرف‌ رهبر کبیر و امام‌ فقیدمان ‌رضوان‌الله ‌علیه ‌به ‌جنابعالی محول‌ گردید و حاکی از اعتماد معظم‌له‌ به‌ شما می‌باشد، جنابعالی ‌را به‌ مشاورت‌ سیاسی خود منصوب‌ می‌کنم‌.

حیطه‌ کار آن‌ مشاورت‌، عبارت‌ است ‌از سیاست های‌ کلی‌ کشور در امور داخلی و خارجی و قضایای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و غیره‌، لازم‌ است‌ در امور ارجاعی و غیره‌ نظرات‌ بررسی‌ شده ‌و سنجیده‌، تدوین‌ و به‌ عنوان‌ نظر مشورتی‌ ارایه‌ گردد. مقتضی‌ است‌ از آحاد مؤمن‌، و هوشمند و انقلابی و مجرب‌ بدون‌ رعایت‌ نسبت های جناحی و گروهی‌ برای‌ بررسی‌ و سنجش‌ دقیق‌ و عمیق‌ مسائل‌ استفاده‌ فرمایید، شرح‌ وظایف‌ به ‌صورت‌ ریز را تهیه‌ و ارایه‌ فرمایید.

خداوند به‌ جنابعالی توفیق‌ عنایت‌ فرماید.

سید علی خامنه‌ای

۱۳۶۸/۱۰/۱۷

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد
به گفته سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در عملیات امروز یک فروند موشک بالستیک از نوع «ذوالفقار» به‌کار گرفته شد که به گفته منابع نظامی یمنی با موفقیت به هدف اصابت کرده است.
ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد
خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک دیپلمات ارشد ایرانی از پاسخ منفی ایران به پیشنهادات مکتوب آمریکا خبر داده و مدعی شده است که این پیشنهادات «غیرقابل قبول» بوده و دربرگیرنده «منافع ایران» نیست.
زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین! زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین!
نیرو‌های امنیتی عربستان، ۳ شهروند این کشور را به اتهام تلاش برای انتقال ۱۰۸ زائر غیرمجاز به مکه و مخفی کردن آنها در مخازن خودرو‌های سنگین، دستگیر کردند.
ایمان خلیف مرد است ایمان خلیف مرد است
پس از جنجال‌های فراوان از قهرمانی بوکسور زن آفریقایی در المپیک پاریس، فدراسیون جهانی بوکس اطلاعات جدیدی از جنسیت این بوکسور منتشر کرد.
آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟ آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟
یک روزنامه آمریکایی مدعی شد رئیس جمهور آمریکا وضع هرگونه تحریم جدید علیه ایران را ممنوع کرده است.
تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد
وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با همتای مصری خود گفت: طبق گفتگوی دوجانبه و توافق‌های صورت گرفته حجم تبادل تجاری ایران و مصر افزایش خواهد یافت.
۱۰ روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران ۱۰ روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران
با اتمام فصل فوتبال ایران، حالا وقت تجلیل از برترین‌ها رسیده است. بزرگداشتی در شأن یک سال تلاش بی‌وقفه تمام اهالی فوتبال ازجمله ستاره‌های مستطیل سبز.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر