کد خبر: ۲۳۵۳۹
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۱۲

پیش بینی بورس امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۲

در معاملات دیروز تقاضا بهبود پیدا کرد و خروج پول نیز کاهش یافت. بدین ترتیب شاخص پس از سه روز، اندکی رشد کرد تا فعلا در مدار نوسان حول خط ۲ میلیون واحدی باقی بماند.
پیش بینی بورس امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۲

پیش بینی بورس - مخاطب24:برای پیش بینی بورس امروز –سه‌شنبه ۱۰ مرداد- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. در روز دوشنبه شاخص کل بورس ۶ هزار و ۲۴۷ واحد رشد کرد و به رقم یک میلیون و ۹۷۳ هزار و ۹۱۴ واحد رسید. شاخص کل هم‌وزن نیز هزار و ۷۷۶ واحد بالا آمد و در رقم ۶۹۹ هزار و ۱۶۱ واحد ایستاد. شاخص کل فرابورس ۵۸ واحد رشد کرد و به رقم ۲۶ هزار و ۲۰ واحد رسید. شاخص هم وزن فرابورس نیز افزایش ۵۱۰ واحدی داشت و به سطح ۱۲۷ هزار و ۲۵۷ واحد رسید.



در پایان معاملات روز دو‌شنبه، ۳۸۰ نماد رشد قیمت و ۲۸۸ نماد کاهش قیمت داشتند، به عبارت دیگر، ۵۷ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۴۳ درصد بازار افت قیمت داشتند.


بیشترین افزایش قیمت
روز دو‌شنبه در بورس شرکت سیمان خزر (سخزر)، شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی (وپترو) و شرکت سرمایه گذاری اعتبار ایران (واعتبار) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت سرمایه گذاری آوا نوین (وآوا)، شرکت گسترش صنایع روی ایرانیان (فگستر) و شرکت سرمایه گذاری الماس حکمت ایرانیان (والماس) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت
در بورس نماد‌های وپخش (شرکت دارو پخش)، کالا (شرکت بورس کالای ایران) و تپمپی (شرکت پمپ سازی ایران) در روز سه‌شنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت کشاورزی و دامپروری ملارد شیر (زملارد)، شرکت شیر پاستوریزه پگاه فارس (غفارس) و شرکت عطرین نخ قم (نطرین) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

 

عرضه و تقاضای بازار
در معاملات دوشنبه، ۶۴ نماد صف خرید داشتند و ۶۵ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۱۵ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۲۳۱ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۴۷ درصدی به ۲۸۱ میلیارد تومان رسید.



پیش بینی بورس امروز

معامله‌گران در شرایطی به استقبال معاملات امروز می‌روند که دیروز شاخص‌های بازار پس از سه روز رشد کردند. شاخص کل بورس ۰.۳۲ درصد رشد کرد و شاخص هم وزن ۰.۲۵ درصد صعود کرد.



دیروز ارزش معاملات خرد با افت ۲۶ درصدی به ۴ هزار و ۲۲۲ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد، اما همچنان در سطح پایینی قرار دارد.



بدین ترتیب شاخص با جلوداری تاپیکو، رمپنا، فولاد، شتران، کگل، وبملت و شپنا رشد کرد. تعداد نماد‌های سبز بازار نیز بیشتر بود و ۵۷ درصد کل بازار را تشکیل داد.



همچنین روز دوشنبه برای پنجمین روز متوالی شاهد خروج پول حقیقی از بازار بودیم و ۲۷۶ میلیارد تومان سرمایه حقیقی به بازار وارد شد. دیروز نماد‌های وبملت، پی پاد، گلدیرا، خساپا، فولاد، فملی، وآیند، خزامیا، کپشیر، تکیمیا، بپاس، وپاسار، ملت و فارس بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند. در مقابل نماد‌های غمایه، دعبید، قشهد، خودرو، وپترو، البرز و شپنا بیشترین ورود را ثبت کردند.



بدین ترتیب شاخص پس از سه روز، اندکی رشد کرد تا فعلا در مدار نوسان حول خط ۲ میلیون واحدی باقی بماند. دیروز تقاضا بهبود پیدا کرد و خروج پول نیز کاهش یافت، روندی که موجب خوشبینی برخی از ناظران شده است.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان
محمد درویش فعال اجتماعی و کنشگر محیط زیست در خصوص برخورد فیزیکی مأموران شهرداری با شهروندان به‌ویژه اقشار ضعیف که به دلیل شرایط دشوار اقتصادی به دستفروشی روی آورده‌اند بیان کرد باید به جای اینکه خودمان را درگیر معلول ها کنیم باید به علت ماجرا فکر کنیم
رابطه دوستانه دختر اردوغان و پزشکیان در چین + فیلم رابطه دوستانه دختر اردوغان و پزشکیان در چین + فیلم
ویدیویی از گفت‌وگوی صمیمی دختر رجب طیب اردوغان و مسعود پزشکیان، در حاشیه مراسم رسمی چین در شبکه‌های اجتماعی پربازدید شد.
مادورو با نمایش تلفن همراه خود گفت: آمریکایی ها نمی توانند آن را هک کنند مادورو با نمایش تلفن همراه خود گفت: آمریکایی ها نمی توانند آن را هک کنند
نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، در یک کنفرانس خبری بین‌المللی در کاراکاس، یک گوشی هوآوی را به نمایش گذاشت و آن را «بهترین گوشی دنیا» نامید.
لغو کنسرت همایون شجریان؛ نشانه‌ای از هراس از امید لغو کنسرت همایون شجریان؛ نشانه‌ای از هراس از امید
آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات، لغو کنسرت همایون شجریان را نشانه‌ای از تداوم سیاست‌های هراس از امید در ایران دانست و آن را فرصت‌سوزی فرهنگی توصیف کرد.
کنسرت همایون شجریان لغو شد کنسرت همایون شجریان لغو شد
همایون شجریان اعلام کرد کنسرت جمعه برگزار نخواهد شد و دلیل آن نبود امکان مدیریت جمعیت میلیونی است؛ او پیش‌تر خواستار جلسات بررسی قبل از موافقت بود.
پزشکیان به نیویورک می رود پزشکیان به نیویورک می رود
رئیس جمهور ایران هفته آینده به نیویورک می‌رود تا در مجمع سازمان ملل سخنرانی کند؛ عراقچی او را همراهی کرده و رایزنی هسته‌ای با اروپایی‌ها انجام می‌شود.
چین برای نخستین‌بار تمام موشک‌های هسته‌ای خود را نمایش داد + فیلم چین برای نخستین‌بار تمام موشک‌های هسته‌ای خود را نمایش داد + فیلم
چین در رژه پیروزی پکن برای اولین بار تمام موشک‌های کلاهک هسته‌ای خود را همزمان به نمایش گذاشت و قدرت نظامی خود را به رخ جهانیان کشید.
برگزیده
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر