کد خبر: ۲۳۴۴۴
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۱

پیش بینی بورس امروز ۹ مرداد ۱۴۰۲

دیروز گروه‌های بانک‌ها و مؤسسات اعتباری، فلزات اساسی و خودرو و ساخت قطعات بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند. بیشترین ورود پول نیز به گروه‌های استخراج زغال سنگ و منسوجات بود. به نظر می‌رسد بخشی از معامله گران و سهامداران خرد به نماد‌های کوچک و متوسط و عملکرد آن‌ها توجه دارند.
پیش بینی بورس امروز ۹ مرداد ۱۴۰۲

پیش بینی بورس - مخاطب24:بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز دوشنبه می‌روند که روز یکشنبه شاخص‌های بازار سهام ریزش سنگینی کردند. برای پیش بینی بورس امروز –دوشنبه ۹ مرداد- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز یکشنبه شاخص کل ۲۹ هزار و ۸۰ واحد افت کرد و شاخص کل هم‌وزن ۱۳ هزار و ۷۸۱ واحد افت کرد. همچنین شاخص کل فرابورس ۴۶۸ واحد پایین آمد و شاخص هم وزن فرابورس کاهش ۳ هزار و ۴۹۰ واحدی داشت.

در پایان معاملات روز یکشنبه، ۱۲۴ نماد رشد قیمت داشتند و قیمت سهام ۵۶۱ نماد کاهش یافت، به عبارت دیگر، ۱۸ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۸۲ درصد بازار افت قیمت داشتند.

بیشترین افزایش قیمت
روز یکشنبه در بورس شرکت بیمه ملت (ملت)، شرکت سرمایه گذاری کشاورزی کوثر (زکوثر) و شرکت شهد (قشهد) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت عطرین نخ قم (نطرین)، شرکت توکا رنگ فولاد سپاهان (شتوکا) و شرکت گسترش صنایع روی ایرانیان (فگستر) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت
در بورس نماد‌های کرماشا (شرکت پتروشیمی کرمانشاه)، ختوقا (شرکت قطعات اتومبیل ایران) و فروس (شرکت فروسیلیس ایران) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت قند شیروان (قشیر)، شرکت سرمایه گذاری مسکن شمالغرب (ثغرب) و شرکت بازرگانی و تولیدی مرجان کار (کمرجان) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار
در معاملات یکشنبه، ۵۸ نماد صف خرید داشتند و ۱۴۶ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۴۳ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۲۰۱ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۷۶ درصدی به ۵۲۸ میلیارد تومان رسید.

پیش بینی بورس امروز
معاملات دیروز بورس تهران با روند نزولی شاخص کل آغاز شد و تا پایان به نزول ادامه داد. بدین ترتیب شاخص کل قرمز شد و شاخص هم وزن نیز بیش از ۱۳ هزار واحد افت کرد که بیشترین نزول هر دو شاخص در مرداد ماه بود. در پایان، تعداد نماد‌های قرمزپوش بازار نیز بیشتر بود و ۸۲ درصد نماد‌ها قرمزپوش بودند.

نماد‌های فارس، شپنا، شبندر، وبملت، فولاد، حکشتی و شستا بیشترین اثر منفی را بر شاخص داشتند.


دیروز سرانه فروش بیشتر از سرانه خرید حقیقی بود. سرانه خرید هر کد معاملاتی حقیقی ۲۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و سرانه فروش ۳۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بود.


اما برای چهارمین روز متوالی تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد و هزار و ۶۹ میلیارد تومان از بازار خارج شد. نماد‌های وبملت، فولاد، گلدیرا، خساپا، فملی، حکشتی، وکغدیر، پی پاد، شستا و وآیند بیشترین خروج سرمایه را داشتند. در مقابل نماد‌های خکمک، والماس، شتوکا، قشهد و ثبهساز بیشترین ورود پول حقیقی را ثبت کردند.


تمامی فاکتور‌های عملکردی بازار رو به سوی نزول داشتند. گروه‌ها و نماد‌های بزرگ با افت قیمت و خروج پول حقیقی مواجه بودند و نماد‌های کوچک و متوسط ورود پول و رشد قیمت داشتند.



گروه‌های بانک‌ها و مؤسسات اعتباری، فلزات اساسی و خودرو و ساخت قطعات بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند. بیشترین ورود پول نیز به گروه‌های استخراج زغال سنگ و منسوجات بود.



به نظر می‌رسد بخشی از معامله گران و سهامداران خرد به نماد‌های کوچک و متوسط و عملکرد آن‌ها توجه دارند. توجه معامله گران به گزارش‌های مالی وعملیات شرکت‌ها اتفاق مثبتی است. کارشناسان همواره تأکید دارند که معامله گران به عملکرد شرکت‌ها و وضعیت مالی آن‌ها توجه کنند و از معامله گری بر مبنای اخبار و شایعات حذر کنند؛ بنابراین با وجود ریسک‌های سیستماتیک فراوان بازار سرمایه و وضعیت تورمی اقتصاد ایران که پیش بینی پذیری اقتصاد را کاهش داده است و سرمایه گذاری با افق کوتاه مدت را افزایش داده، توجه معامله گران به عملکرد شرکت‌ها اتفاق مثبتی است.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سپاه پاسداران بیانیه داد: رژیم صهیونیستی پاسخی کوبنده دریافت می‌کند سپاه پاسداران بیانیه داد: رژیم صهیونیستی پاسخی کوبنده دریافت می‌کند
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با انتشار بیانیه‌ای، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به صنعا را جنایتی آشکار علیه بشریت دانست و وعده پاسخ کوبنده ملت یمن را داد.
قهرمانی مقتدرانه والیبال جوانان ایران برابر ایتالیا قهرمانی مقتدرانه والیبال جوانان ایران برابر ایتالیا
تیم ملی والیبال جوانان ایران با نمایشی درخشان و شکست ۳-۱ ایتالیا در فینال، بار دیگر بر بام جهان ایستاد و عنوان قهرمانی خود را مقتدرانه حفظ کرد.
هوش مصنوعی؛ خلافیت در دستان انسان هوش مصنوعی؛ خلافیت در دستان انسان
هوش مصنوعی مرز میان خیال و واقعیت را برداشته و با ابزار‌های نوآورانه، خلاقیت و کارایی انسان را به سطحی تازه رسانده است.
لیست کامل قیمت‌های سری آیفون ۱۷ لو رفت: از مدل پایه تا پرومکس لیست کامل قیمت‌های سری آیفون ۱۷ لو رفت: از مدل پایه تا پرومکس
قیمت گوشی‌های جدید آیفون لو رفت، طبق شایعات منتشر شده به نظر می‌رسد اپل قصد دارد قیمت برخی از مدل‌های جدید خود را افزایش دهد.
فوری: ساعتی قبل سعید طوسی ترور شد فوری: ساعتی قبل سعید طوسی ترور شد
سعید طوسی در ساعات اولیه روز جمعه در مشهد مورد حمله با سلاح گرم قرار گرفته است.
شکست تحقیرآمیز منچستریونایتد برابر تیم دسته چهارمی + فیلم شکست تحقیرآمیز منچستریونایتد برابر تیم دسته چهارمی + فیلم
منچستریونایتد در جام اتحادیه انگلیس مقابل گریمزبی تاون، تیم دسته چهارمی، پس از تساوی ۲-۲ در وقت اضافه، در ضربات پنالتی ۱۲-۱۱ شکست خورد.
حضرتی: رفع فیلتر تلگرام در دستور کار دولت است حضرتی: رفع فیلتر تلگرام در دستور کار دولت است
الیاس حضرتی خبر داد با وجود رفع فیلتر واتساپ و گوگل، تلگرام به‌دلیل شرایط جنگی هنوز مسدود مانده، اما دولت چهاردهم در حال پیگیری رفع آن است.
برگزیده
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
عبور از بحران‌ها با تکیه بر صنعت عبور از بحران‌ها با تکیه بر صنعت
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت با ارزیابی عملکرد دولت چهاردهم گفت: این دولت در مدیریت بحران‌ها و تعامل قوا موفق بوده و راهبرد اصلی‌اش توسعه صنعت و جلوگیری از خام‌فروشی است.
صفحه خبر بالای تصاویر