کد خبر: ۲۳۴۴
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۴

منصوری: انتصاب فرماندار ورامین حزب و جناحی نبود

استاندار تهران با اشاره به اینکه در انتخاب فرماندار ورامین شخصاً تصمیم گرفته ام گفت: برای این انتصاب تحت تاثیر هیچ حزب و جناحی نبوده ام.
منصوری: انتصاب فرماندار ورامین حزب و جناحی نبود

محسن منصوری عصر امروز یکشنبه ۳۰ آبان ماه در آئین تکریم و معارفه سرپرست فرمانداری ورامین که در سالن همایش‌های شهرداری برگزار شد، اظهار کرد: دشت ورامین خاک حاصلخیز و پربرکتی در حوزه نخبه پروری و تاریخ سازی برخوردار است که ریشه در فرهنگ ۱۵ خرداد دارد.

منصوری: انتصاب فرماندار ورامین حزب و جناحی نبود
وی افزود: این که مردم ورامین در ۱۵ خرداد سال ۴۲ بسیجی وار حرکت خود را آغاز کردند نشان میدهد که این‌منطقه همواره پیشرو و جریان ساز بوده و مقدم بر سایر مناطق کشور در دفاع از نظام دفاع می‌کنند.

استاندار تهران ادامه داد: جنس قیام ۱۵ خرداد، اعتماد و حرکت در متن مردم است که امروز نیز در مدیریت جهادی به آن نیاز است و این اعتماد باید نه در شعار که در عمل ظهور و بروز پیدا کند چرا که هر جا کار‌ها به مردم سپرده شد، در امور گشایش ایجاد گردید و هر جا که فقط به داشته‌های مادی تکیه کردیم، منابع و زمان را هدر دادیم.

وی تصریح کرد: حرکت بر مبنای از خودگذشتگی، شاخصه بارز قیام خونین ۱۵ خرداد مردم دشت ورامین است و امروز نیز مدیران برای رفع مشکلات جامعه باید از خودگذشتگی و ایثار را بر مبنای حرکت الهی مبنای کار خود قرار دهند.

منصوری از حرکت به هنگام به عنوان دیگر شاخصه قیام ۱۵ خرداد یاد کرد و افزود: اگر مدیران در فرصت مناسب کار‌ها را انجام ندهند، موفقیت لازم به دست نمی‌آید و هزینه‌های بسیاری از بین می‌رود که این امر لازمه مدیریت اعتقادی و جهادی است.

وی خاطر نشان کرد: استمرار، تداوم و استقامت مدیران باید همچون قیام کنندگان ۱۵ خرداد سال ۴۲ باشد که اگر این استقامت وجود داشته باشد، قطعا خداوند نیز به آن برکت خواهد داد.

نماینده عالی دولت در استان تهران افزود: اگر در جریان مدیریت خدا را فراموش کرده و صرفا به حکم و امضاء بسنده کنیم، قطعا توفیقی در امور حاصل نمی‌شود.

استاندار تهران افزود: لازم حرکت جهادی، تکیه بر اتفاق نظر و اجتماع همه جامعه است، ورامین شهرستان خواص، اهل علم و دانشمندان است اگر بتوان از ظرفیت تمامی این افراد استفاده شود، آسیب‌های مدیریت کاسته می‌شود.

وی اظهار کرد: امروز فرماندار و مسئولان موظفند که در تعامل با مردم صبر داشته و در نهایت ادب و احترام با آنان برخورد نمایند، این شهرستان از گروه‌های مختلف جهادی، خیریه‌ها و گروه‌های دینی برخوردار است که امروز زحمت حاکمیت را کاسته‌اند.

منصوری افزود: شاید کار‌های به زمین مانده زیادی بر روی زمین مانده باشد، ولی قطعا، نسبت به قبل اقدامات اثربخش زیادی نیز صورت گرفته که باید آن‌ها را بازگو کنیم تا جامعه به آینده نظام امیدوارتر از قبل شوند.

استاندار تهران تأکید کرد: برای پیشرفت در امور، چندین کار شاخص و اولویت دار از سوی مسوولان انتخاب شود تا با هم‌افزایی تمامی مسوولان، کار‌ها انجام و گره از امورات مردم باز شود.

این مقام مسئول بیان کرد: تعهدات فرمانداران و دولت‌های گذشته، تعهد ماست و همه وظیفه داریم تا نسبت به انجام آن کوشا باشیم.

وی مهمترین ویژگی سرپرست جدید فرمانداری ورامین را بومی و جوان بودن یاد کرد و افزود: وی اصالتا از روستای باغخواص ورامین است و قطعا دلسوزی بیشتری برای منطقه خواهد داشت، سختکوشی، مدیریت قوی، تسلط به حوزه امنیت، پرکاری و سابقه درخشان در مدیریت اجرایی از ویژگی‌های بارز سرپرست فرمانداری جدید شهرستان ورامین است که شخصا نسبت به انتخاب وی اقدام کردم.

منصوری گفت: من خود را وامدار مردم ورامین می‌دانم چرا که مردم این دیار برای رشد سیاسی و کسب تجربه من هزینه کرده‌اند و با تمام توان برای رفع مشکلات این دیار تلاش خواهم کرد.

در این مراسم، مجید درویشی به عنوان سرپرست جدید فرمانداری ورامین منصوب و از تلاش‌های حسین کاغذلو فرماندار سابق این شهرستان تقدیر شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر