کد خبر: ۲۳۴۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۷

تاکید وزیر امور خارجه بر برقراری مجدد پرواز‌ها میان دو کشور ایران و آذربایجان

وزیر امور خارجه کشورمان، در دیدار با معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان بر لزوم تسهیل مراودات اتباع طرفین و برقراری مجدد پرواز‌ها میان دو کشور تاکید کرد.
تاکید وزیر امور خارجه بر برقراری مجدد پرواز‌ها میان دو کشور ایران و آذربایجان

به گزارش مخاطب24 به نقل از ایسنا «شاهین مصطفی یف» معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان و رییس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی این کشور با جمهوری اسلامی ایران که برای دیدار کاری یک روزه به تهران سفر کرده است، عصر امروز با حسین امیر عبداللهیان وزیر امورخارجه کشورمان دیدار و در باره آخرین تحولات منطقه قفقاز و همکاری‌های دوجانبه گفتگو و تبادل نظر کرد.

تاکید وزیر امور خارجه بر برقراری مجدد پرواز‌ها میان دو کشور ایران و آذربایجان
امیرعبداللهیان در این دیدار با ابراز خرسندی از روند رو به گسترش مناسبات تجاری فی‌مابین و پیوند‌های عمیق دوملت، آزادسازی اراضی جمهوری آذربایجان را زمینه‌ساز آغاز فصل نوین در مناسبات اقتصادی دو کشور خواند و بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی طرفین در حوزه‌های تجارت، حمل و نقل، انرژی و گردشگری تاکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با اشاره به توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران، آمادگی شرکت‌های ایرانی برای مشارکت در بازسازی مناطق تازه آزاد شده را اعلام کرد و با استناد به موفقیت‌های دو کشور در زمینه واکسیناسیون، بر لزوم تسهیل مراودات اتباع طرفین و برقراری مجدد پرواز‌ها میان دو کشور تاکید کرد.

امیر عبداللهیان در بخش دیگری با اشاره به موضع دائمی جمهوری اسلامی ایران درحمایت از تمامیت ارضی کشور‌ها بر تغییر ناپذیری مرز‌های بین‌المللی درمنطقه تاکید کرد.

معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از دیدار‌های سازنده خود با وزرای نفت و راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران، از نزدیک بودن دو کشور به توافقات تاریخی در حوزه‌های نفت، گاز و حمل و نقل خبر داد.

وی همچنبن با تاکید بر نقش سازنده وزیران امور خارجه دو کشور در عبور از تنش‌های اخیر، از برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور در اوایل سال میلادی آینده خبر داد.

شاهین مصطفی یف در بخش دیگری با اشاره به افزایش مبادلات تجاری طرفین از ابتدای سال ۲۰۲۱، افزایش ۲۲ درصدی مبادلات تجاری در دوران پاندمی را نشانگر مناسبات دوستانه و ظرفیت‌های اقتصادی طرفین عنوان کرد.

دو طرف همچنین در خصوص اجلاس پیش روی سران اکو و اسناد توافقات فی مابین رایزنی کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر