کد خبر: ۲۳۲۷۰
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۱

پیش بینی نفس گیر از بورس امروز (۷ مرداد)

بورس تهران در هفته گذشته شاهد واکنش‌های بازار سهام به تراز ۲ میلیون واحدی شاخص کل بود. معاملات هفته اخیر اندکی بالاتر از این تراز شاخص کل خاتمه یافت و همچنان، بازار در انتظار واکنش‌های آتی به سطح ۲ میلیون واحدی است.
پیش بینی نفس گیر از بورس امروز (۷ مرداد)

پیش بینی بورس - مخاطب24:برای پیش بینی بورس امروز –شنبه ۷ مرداد- به روند بازار سهام در روز معاملاتی گذشته نگاه می‌کنیم. در روز چهارشنبه شاخص کل بورس هزار و ۳۸۵ واحد افت کرد و به رقم ۲ میلیون و ۵۱۱ واحد رسید. شاخص کل هم‌وزن نیز ۴۱۵ واحد بالا آمد و در رقم ۷۱۱ هزار و ۲۰۸ واحد ایستاد. شاخص کل فرابورس ۱۲۷ واحد افت کرد و به رقم ۲۶ هزار و ۵۰۸ واحد رسید. شاخص هم وزن فرابورس نیز افت ۲۲ واحدی داشت و به سطح ۱۳۰ هزار و ۲۹۷ واحد رسید.



در پایان معاملات روز چهارشنبه، ۳۴۶ نماد رشد قیمت و ۳۲۴ نماد کاهش قیمت داشتند، به عبارت دیگر، ۵۲ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۴۸ درصد بازار افت قیمت داشتند.


بیشترین افزایش قیمت هفته
بورس تهران در هفته اخیر شاهد افزایش قیمت ۲۳ درصدی در سهام شرکت سرمایه گذاری مسکن شمال (ثشرق)، رشد قیمتی ۲۰.۷ درصدی سهام شرکت سیمان خزر (سخزر)، افزایش قیمت ۱۹.۴ درصدی سهام شرکت مواد اولیه دارویی البرز دبالک (دبالک) و رشد ۱۸.۶ درصدی سهام بانک سینا (وسینا) بود.


بیشترین کاهش قیمت هفته
بیشرتین کاهش قیمته این هفته با ۲۲.۲ درصد به سهام شرکت توزیع پخش دارو (دتوزیع) تعلق گرفت. بعد از دتوزیع سهام شرکت پالایش نفت لاوان با ۲۰.۱ درثصد افت قیمت دومین ریزش بزرگ هفته را به ثبت رساند و سهام شرکت پخش هجرت (هجرت) با ۱۸.۴ درصد افت از دیگر سهم‌های ریزشی هفته بود. سهام شرکت شهد (قشهد) نیز با ۱۷.۲ درصد افت قیمت بیش از ۱۵ درصد ارزش خود را در ۵ روز معاملاتی از دست داد.


عرضه و تقاضای بازار
در معاملات چهارشنبه، ۸۶ نماد صف خرید داشتند و ۴۳ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۴۵ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۴۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۷ درصدی به ۴۶۷ میلیارد تومان رسید.


پیش بینی بورس امروز
معامله‌گران در شرایطی به استقبال اولین روز معاملاتی هفته می‌روند که روز معاملاتی اخیر شاخص کل پس از ۴ گذر از مرز ۲ میلیون واحدی، باز در فاصله اندکی بر روی این سطح بسته شد.


با توجه به معاملات رکودی روز‌های گذشته و نوسانات اندک شاخص کل در محدوده یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحدی، شاخص کل توانست تراز ۲ میلیون واحدی را باز پس گیرد و واکنش‌های شدیدی نیز نسبت به این تراز رند نشان داد.


در جریان معاملات روز قبل بیشترین ورود جریان پول حقیقی به صنایع انبوه‌سازی و فرآورده‌های نفتی تعلق گرفت. بیشترین خروج پول حقیقی نیز از صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات و فلزات اساسی صورت گرفت. چهارشنبه نماد‌های تاپیکو، اخابر و خودرو نماد‌های سبزپوش بورس بودند که بیشترین اثر را در رشد شاخص کل بورس داشتند. در مقابل حکشتی، فولاد و شبندر از نماد‌های قرمز بودند که اثر منفی بر شاخص داشتند. در فرابورس نیز نماد‌های دی، شپاس و توریل بیشترین اثر افزایشی را بر شاخص داشتند و نماد‌های شگویا، آریا و خدیزل بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص کل فرابورس داشتند. در بین نماد‌های پرتراکنش بورس امروز نیز خودرو بیشترین تراکنش را داشت و شپنا و شهردر رتبه‌های بعدی قرار گرفتند. در فرابورس نیز دی، نیان و عالیس بیشترین تراکنش را داشتند.


همچنین دیروز ارزش معاملات خرد افت کرد و با ریزش ۱۳ درصدی به رقم ۴ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان رسید. این افت با مازاد عرضه، افزایش صف‌های فروش و خروج پول حقیقی همراه بود. این دومین روز پیاپی خروج پول حقیقی پس از اندکی افزایش مالکیت حقیقی بازار بود.


روز چهارشنبه، نماد‌های گلدیرا، وبملت، بپاس، خدیزل و شستا بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند. بیشترین ورود پول حقیقی هم به نماد‌های ثفارس، خودرو، ولصنم و شتوکا تعلق گرفت.


همچنین سرانه فروش حقیقی بیشتر از سرانه خرید بود. سرانه خرید هر کد معاملاتی حقیقی ۲۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و سرانه فروش ۲۶ میلیون تومان بود که به نسبت روز سه شنبه تعدیل شده بود.


با توجه به ضعف معاملاتی بازار سهام در ماه‌های اخیر، همچنان تمایل به رکود نسبت به ریزش بیشتر است و حمایت‌های سطحی و اندک می‌توانند بازار را در برابر از دست دادن سطوح حمایتی مقاوم کنند.


با تمام این تفاسیر احتمال نوسان شدید در ابتدای هفته جاری بالا نیست و شاخص کل همچنان در حال واکنش نشان دادن به سطح ۲ میلیون واحدی است.

برچسب ها: پیش بینی بورس
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
زمان بازگشایی بازار سهام! زمان بازگشایی بازار سهام!
دیروز جلسه شورای‌عالی بورس با موضوع بررسی تحقق الزامات بازگشایی بازار سهام برگزار شد.
فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید
شرکت ایران خودرو قیمت مصوب فروش ۱۱ محصول تولیدی خود را برای عرضه بدون قرعه‌کشی در هفته جاری اعلام کرد.