کد خبر: ۲۳۱۹
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۲

قیمت پراید باز هم ترمز برید +نرخ جدید

در جدول زیر قیمت روز انواع پراید را در بازار آزاد مشاهده می‌کنید.
قیمت پراید باز هم ترمز برید +نرخ جدید

امروز قیمت پراید مدل 151 پلاس صفر در بازار ، 183 میلیون بوده است. قیمت پراید در این ماه روند ریزشی داشته است. قیمت پراید با افزایش شدید خود با واکنش های زیادی مواجه شده بود. قیمت پراید فعلا روند نزولی به خود گرفته است. جدیدترین قیمت پراید را در ادامه مشاهده می کنید.

قیمت پراید باز هم ترمز برید +نرخ جدید

طی ماه های اخیر قیمت پراید با نوسانات زیادی رو به رو شده است و در بیشتر موارد قیمت پراید روند افزایشی داشته است. با وجود آنکه واردات خودرو آزاد شده است اما روند صعودی قیمت پراید ادامه دار بوده است. امروز قیمت پراید مدل 151 پلاس صفر در بازار ، 183 میلیون بوده است. با توجه به آمار و ارقام و افزایش خریداران این خودرو به نظر می رسد روند افزایش قیمت پراید ادامه دار باشد.

 

مشاهدات نشان می‌دهد که در بازار امروز خودرو (۳۰آبان ماه) خریداران و فروشندگان خودرو پراید ۱۵۱ پلاس مدل ۹۹ را ۱۷۸میلیون تومان اعلام کردند و پراید ۱۳۲ SE مدل ۹۸حوالی ۱۳۹میلیون تومان ارزش‌گذاری شده است.
قیمت پراید ۱۱۱‌ SE مدل ۹۹ حوالی ۱۶۸ ثابت ماند. همچنین پراید ۱۵۱ پلاس مدل ۱۴۰۰ نیز در رنج قیمتی ۱۸۳ میلیون تومان معامله می‌شود. قیمت پراید SE ۱۵۱ مدل ۱۴۰۰ نیز به ۱۷۸ میلیون تومان رسیده است.

قیمت پراید باز هم ترمز برید +نرخ جدید

برند

مدل (سال ساخت)

کارکرد (کیلومتر)

قیمت

پراید 151 پلاس

1400

صفر

183000000

پراید 151 پلاس

1399

صفر

178000000

پراید 151 SE

1400

صفر

175000000

پراید 151SE

1399

صفر

168000000

پراید 132SE

1398

صفر

139000000

پراید 131SE

1399

صفر

148000000

پراید 111 SE

1399

صفر

168000000

قیمت پراید باز هم ترمز برید +نرخ جدید

مشخصات فنی پراید

موتور پراید دارای چهار سیلندر و ۸ سوپاپ است و حجم آن ۱۳۲۳ سی‌سی می‌باشد. قدرت موتور این خودرو ۵۳۰۰ دور در دقیقه ( معادل ۶۳ اسب بخار) و گشتاور آن برابر با ۱۰۳ نیوتن متر در ۲۸۰۰ دور در دقیقه است. علاوه براین شتاب خودرو پراید برابر با ۱۴.۵ کیلومتر در ثانیه بوده و حداکثر سرعت آن تقریباً ۱۸۰ کیلومتر در ساعت می‌باشد.

قیمت پراید باز هم ترمز برید +نرخ جدید

عرضه کم و تقاضای زیاد در بازار خودرو

آن طور که تاکنون اعلام شده میزان تقاضا در بازار خودرو تا سالانه به سه میلیون دستگاه هم می‌رسد اما خودروسازان حتی به یک میلیون خودرو تولیدی هم دست نیافته‌اند. هر چند آنها اعلام کرده‌اند که میزان خودروهای معوق در طرح‌های پیش‌فروش را به کمترین حد ممکن طی سال‌های اخیر رسانده‌اند اما طبق آخرین گزارش سازمان بازرسی میزان خودروهای ناقص در پارکینگ به ۱۴۰ هزار خودرو می‌رسد.
ناتوانی خودرو سازان در تامین قطعات خودرو نیز به بحران فعلی دامن زده است. در همین حال که بازار به دلیل بی‌پاسخ ماندن به تقاضاهای موجود تحت فشار است، قیمت دلار نیز نوساناتی داشته که به نظر می‌رسد این نوسانات به بازار خودرو هم سرایت کرده است.

بدین ترتیب در صورت تداوم وضعیت فعلی یعنی اگر گشایشی در آزادسازی واردات خودرو صورت نگیرد، قیمت دلار همچنان نوسان داشته باشد، خودروهای جایگزین پراید وارد بازار نشوند، احتمالا کاهش قیمت پراید کمی از دور از دسترس باشد. آیا ممکن است بازار پراید طبق انتظار عمل کند یا اینکه با وعده‌ها و اقدامات جدید این بازار متاثر خواهد شد؟

captcha
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.