کد خبر: ۲۳۱۸۴
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۹

باز هم «مختارنامه» به تلویزیون بازگشت

فیلم‌هایی با حال و هوای تاسوعا و عاشورای حسینی در پایان هفته از تلویزیون پخش می‌شود.
باز هم «مختارنامه» به تلویزیون بازگشت

فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی و انیمیشن راز عاشقی، روز واقعه، راه عاشقی، مُروا، کربلا جغرافیای یک تاریخ، صحرای کربلا، افق، خداحافظ رفیق، مهاجر، سوار در باران، روز شیطان، سفر داوود، آبی گاهی آسمان، موبی دیک، حصار ضد خرگوش، ۲۳ نفر، ریش قرمز، معدن، پرواز در شب، پدران و پسران، مسیر سبز، فرار از زندان آلکاتراز، روز واقعه، عصر روز دهم، افسانه درخت، خاکستری، عاشورائیان ـ مسلم ابن عقیل (ع)، نقش و نقاش، دستان فرشته، من و زیبا، شب دهم، خدا نزدیک است، بیست و یک روز بعد، تنگه ابوقریب و به وقت شام پنج‌شنبه و جمعه ۵ و ۶ مرداد ماه مصادف با تاسوعا و عاشورای حسینی از شبکه‌های سیما روی آنتن می‌رود.

شبکه یک سیما

فیلم سینمایی «راز عاشقی» به کارگردانی «داوود میرباقری»، پنج‌شنبه ۵ مرداد ماه ساعت ۱۶ از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.
در خلاصه داستان فیلم آمده است: ابن زیاد همه کسانی را که به مسلم بن عقیل در خانه هایشان پناه داده اند به زندان می اندازد. یاران و دوستداران حسین (ع) از جمله میثم تمار که نمی توانند در مقابل این حرکات او ساکت بمانند بر سر منبر رفته و پرده از خباثت‌های او برمی دارند. ابن زیاد این افراد را که بساط دسیسه های او را بهم می ریزند دستگیر کرده و شکنجه می دهد. میثم به زندان می افتد و در زندان با مختار ثقفی که در بند است دیدار کرده و به او می گوید که برای انجام کاری بزرگ برگزیده شده است و قرار است در آینده پسر ابن زیاد که حاکم کوفه است را بکشد و ...
فریبرز عرب نیا، امین زندگانی، نسرین مقانلو و رضا رویگری در این فیلم بازی کرده اند.

فیلم سینمایی «روز واقعه» به کارگردانی «شهرام اسدی»، پنج‌شنبه ۵ مرداد ماه ساعت ۲۳:۳۰ از شبکه یک سیما پخش خواهد شد....
زنده یاد عزت اله انتظامی، علیرضا شجاع نوری، زنده یاد جمشید مشایخی، لادن مستوفی، زنده یاد محمد علی کشاورز، ژاله علو، زنده یاد حمیده خیرآیادی، عنایت بخشی، سیامک اطلسی، زنده یاد حسین محب اهری، زنده یاد حسین پناهی و حسن میرباقری در این فیلم هنرنمایی کرده اند.

فیلم سینمایی «راه عاشقی» به کارگردانی «داوود میرباقری»، جمعه ۶ مرداد ماه ساعت ۱۶ از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.
فریبرز عرب نیا، امین زندگانی، نسرین مقانلو و رضا رویگری در این فیلم بازی کرده اند.

شبکه دو سیما

فیلم تلویزیونی «مُروا» به کارگردانی «کریم فائقیان»، پنج‌شنبه ۵ مرداد ماه ساعت ‌۷ صبح از شبکه دو سیما پخش می‌شود.
شاهین بهرام نژاد و علی قربانی در فیلم تلویزیونی «مروا» بازی کرده اند.

فیلم سینمایی «کربلا جغرافیای یک تاریخ» به کارگردانی «داریوش یاری»، جمعه ۶ مرداد ماه ساعت ۰۱:۴۵ دقیقه بامداد از شبکه دو سیما پخش می‌شود.
این فیلم با روایت سید شهاب حسینی؛ مروری مستند گونه بر حرکت حماسی امام حسین (ع) از ابتدا تا پس از شهادت در روز عاشورا دارد و در فاز بعدی چگونگی عزاداری در فرهنگ های مختلف در جهان را در ماه محرم بررسی می کند.

انیمیشن سینمایی «صحرای کربلا» به کارگردانی «محمد یقضان»، جمعه ۶ مرداد ماه ساعت ۷ از شبکه دو سیما پخش خواهد شد.
فیلم سینمایی «افق» به کارگردانی «رسول ملاقلی‌پور»، شنبه ۷ مرداد ماه ساعت ۰۱:۴۵ دقیقه بامداد از شبکه دو سیما پخش خواهد شد.

جهانبخش سلطانی، سیدجواد هاشمی، مهرزاد نوشیروانی، علی داروییان و حمید صالحین در فیلم سینمایی «افق» هنرنمایی کرده‌اند.

شبکه سه سیما

فیلم سینمایی «خداحافظ رفیق» به کارگردانی «بهزاد بهزاد پور»، پنج‌شنبه ۵ مرداد ماه ساعت ۱۰ از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

کاوه خداشناس، بابک نوری و مهسا پور غلامی در فیلم سینمایی «خداحافظ رفیق» بازی کرده اند.

فیلم سینمایی «مهاجر» به کارگردانی «ابراهیم حاتمی‌کیا»، جمعه ۶ مرداد ماه ساعت ۱۰ به روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود.

علیرضا حاتمی، علیرضا حیدری و ابراهیم اصغرزاده در فیلم سینمایی «مهاجر» ایفای نقش کرده‌اند.

شبکه پنج سیما

فیلم تلویزیونی «سوار در باران» به کارگردانی «حسن جوان بخت»، پنج‌شنبه ۵ مرداد ماه ساعت ۹ از شبکه پنج سیما پخش می‌شود.

جمشید حسین نژاد، پژمان امینی، اعظم علی پور، فریبا لامعی و غزاله پورمحمد بازیگران این فیلم هستند.

فیلم تلویزیونی «روز شیطان» به کارگردانی «بهروز افخمی»، پنج‌شنبه ۵ مرداد ماه ساعت ۱۳:۳۰ از شبکه پنج سیما پخش می‌شود.

آتیلا پسیانی، علی دهکردی و عبدالرضا اکبری در فیلم سینمایی «روز شیطان» بازی کرده اند.

فیلم تلویزیونی «سفر داوود» به کارگردانی «ابراهیم نعمتیان»، جمعه ۶ مرداد ماه ساعت ۹ از شبکه پنج پخش می‌شود.
ابوالفضل قدیمی، حمید ابراهیمی، فهیمه مومنی و بهاره سعیدی در فیلم تلویزیونی «سفر داوود» بازی کرده‌اند.

فیلم تلویزیونی «آبی گاهی آسمان» به کارگردانی «پرند زاهدی»، جمعه ۶ مرداد ماه ساعت ۱۳:۳۰ از شبکه پنج پخش می‌شود.
نسرین مقانلو، زنده یاد عسل بدیعی، نیما رئیسی، سیروس ابراهیم زاده و مهدی سلوکی در فیلم تلویزیونی «آبی گاهی آسمان» بازی کرده اند.

شبکه نمایش

فیلم سینمایی «موبی دیک» به کارگردانی «جان هیوستون»، پنج شنبه ۵ مرداد ماه ساعت ۱ بامداد از شبکه نمایش پخش می‌شود.

فیلم سینمایی «حصار ضد خرگوش» به کارگردانی «فلیپ نویس»، پنج شنبه ۵ مرداد ماه ساعت ۱۱ از شبکه نمایش پخش می‌شود.

فیلم سینمایی «۲۳ نفر» به کارگردانی «مهدی جعفری»، پنج شنبه ۵ مرداد ماه ساعت ۱۳ از شبکه نمایش پخش می‌شود....
مجید پتکی، سعید آلبوعبادی، رضا نوری، عبدالحلیم تقلبی، مالک محمدآبادی، حسین پوریده و محمد رشنو در فیلم سینمایی «۲۳ نفر» ایفای نقش کرده‌اند.

فیلم سینمایی «ریش قرمز» به کارگردانی «آکیرا کوروساوا»، پنج شنبه ۵ مرداد ماه ساعت ۱۵ از شبکه نمایش پخش می‌شود.

فیلم سینمایی «معدن» به کارگردانی «آلکسی سالمینپرا»، پنج شنبه ۵ مرداد ماه ساعت ۱۷ از شبکه نمایش پخش می‌شود.

فیلم سینمایی «پرواز در شب» به کارگردانی «زنده یاد رسول ملاقلی پور»، پنج شنبه ۵ مرداد ماه ساعت ۱۹ از شبکه نمایش پخش می‌شود.

زنده یاد فرج‌الله سلحشور، علی یعقوب‌زاده، تاجبخش فنائیان، جعفر دهقان، مصطفی لاجوردی، کامران نوروز، اکبر نیکرو و سید جواد هاشمی در فیلم سینمایی «پرواز در شب» هنرنمایی کرده اند.

فیلم سینمایی «پدران و پسران» به کارگردانی «هیروکازو کوریدا»، پنج شنبه ۵ مرداد ماه ساعت ۲۱ از شبکه نمایش پخش می‌شود.

فیلم سینمایی «مسیر سبز» به کارگردانی «فرانک دارابونت»، پنج شنبه ۵ مرداد ماه ساعت ۲۳ از شبکه نمایش پخش می‌شود....

فیلم سینمایی «فرار از زندان آلکاتراز» به کارگردانی «دونالد سیگال»، جمعه ۶ مرداد ماه ساعت ۱ بامداد از شبکه نمایش پخش می‌شود.

فیلم سینمایی «روز واقعه» به کارگردانی «شهرام اسدی»، جمعه ۶ مرداد ماه ساعت ۱۳ از شبکه نمایش پخش می‌شود.

فیلم سینمایی «عصر روز دهم» به کارگردانی «مجتبی راعی»، جمعه ۶ مرداد ماه ساعت ۱۹ از شبکه نمایش پخش می‌شود.

فیلم سینمایی «افسانه درخت» به کارگردانی «جی. آ. بایونا»، جمعه ۶ مرداد ماه ساعت ۲۱ از شبکه نمایش پخش می‌شود.

فیلم سینمایی «خاکستری» به کارگردانی «جو کارنهان»، جمعه ۶ مرداد ماه ساعت ۲۳ از شبکه نمایش پخش می‌شود.

شبکه کودک

انیمیشن سینمایی «عاشورائیان ـ مسلم ابن عقیل (ع)» به کارگردانی «ناهید صمدی‌امین»، پنج‌شنبه ۵ مرداد ماه ساعت ۱۴ از شبکـه کودک پخش خواهد شد.

فیلم تلویزیونی «نقش و نقاش» به کارگردانی «مهدی جعفری»، جمعه ۶ مرداد ماه ساعت ۱۴ از شبکه کودک پخش خواهد شد.
محمود عزیزی، پرویز فلاحی پور و آتش تقی پور در فیلم تلویزیونی «نقش و نقاش» ایفای نقش کرده اند.

شبکه امید

فیلم تلویزیونی «دستان فرشته» به کارگردانی «محسن مختاری»، پنج‌شنبه ۵ مرداد ماه ساعت ۱۸ از شبکه امید پخش خواهد شد.

مهران رجبی، الهام باقری، رها زارعی، مجید جلیل پیران، محدثه سادات موسوی، نادر روشنی، درسا طهماسبی، کیمیا امانی، رها اعتمادی، فاطمه سپاهی، پرهام‌زارعی، آیناز دوستی، ارسلان جلیل شش بهره، مهسا سادات موسوی، آتنا ترکیان و آرام نیکبخت در فیلم تلویزیونی «دستان فرشته» بازی کرده اند.

فیلم تلویزیونی «من و زیبا» به کارگردانی «فریدون حسن پور»، جمعه ۶ مرداد ماه ساعت ۱۸ از شبکه امید پخش خواهد شد.
پرویز پرستویی، سیدشهاب حسینی و حدیث میرامینی در فیلم سینمایی «من و زیبا» ایفای نقش کرده اند.

شبکه افق

فیلم سینمایی «شب دهم» به کارگردانی «جمال شورجه»، جمعه ۶ مرداد ماه ساعت ۱۷ از شبکه افق پخش خواهد شد.
جهانبخش سلطانی، ملیحه نیکجومند، ولی شیراندامی و نسرین خدادوست مقدم در فیلم سینمایی «شب دهم» ایفای نقش کرده اند.

شبکه سلامت (زیرنویس ویژه ناشنوایان)

فیلم سینمایی «خدا نزدیک است» به کارگردانی «علی وزیریان»، پنج شنبه ۵ مرداد ماه ساعت ۱۱ با زیرنویس ویژه ناشنوایان از شبکه سلامت پخش می شود.

فیلم سینمایی «بیست و یک روز بعد» به کارگردانی «سیدمحمدرضا خردمندان»، جمعه ۶ مرداد ماه ساعت ۱۱ با زیرنویس ویژه ناشنوایان از شبکه سلامت پخش می شود.

شبکه فراتر (۴k)

فیلم سینمایی «تنگه ابوقریب» به کارگردانی «بهرام توکلی»، چهارشنبه ۵ مرداد ماه ساعت ۲۲ از شبکه فراتر پخش خواهد شد.

فیلم سینمایی «به وقت شام» به کارگردانی «ابراهیم حاتمی کیا»، پنج شنبه ۵ مرداد ماه ساعت ۲۲ از شبکه فراتر پخش خواهد شد.

فیلم سینمایی «روز واقعه» به کارگردانی «شهرام اسدی»، جمعه ۶ مرداد ماه ساعت ۲۲ از شبکه فراتر پخش خواهد شد.

برچسب ها: سریال ایرانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان
محمود فرشچیان این استاد برجسته اکنون در بیمارستانی در آمریکا بستری است و حال جسمی ایشان وخیم گزارش شده است.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی
رضا رشیدپور عکسی با شرکت کنندگان برنامه «عشق ابدی» گرفته که به‌واسطه ابتذال عشق در این برنامه بیشتر از یک عکس یادگاری قضاوت شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر