کد خبر: ۲۳۱۷۹
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۶

اعلام قیمت پرواز‌های اربعین تا ۱۰ روز آینده

مدیرعامل ایران ایر در خصوص قیمت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۲ گفت: احتمالا قیمت‌های مصوب و مشخص در مقطع اربعین اعلام خواهد شد و قیمت رها و دامنه باز نخواهد بود. تمام شرکت‌های هواپیمایی به قیمت‌های ابلاغ شده از سوی سازمان هواپیمایی تمکین کرده و در میدان حاضر می‌شوند.
اعلام قیمت پرواز‌های اربعین تا ۱۰ روز آینده

مخاطب24:مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از تعویض ۱۰۰ لاستیک هواپیما‌های هما در پرواز‌های حج خبر داد و گفت: تا ۱۰ روز آینده قیمت پرواز‌های اربعین اعلام می‌شود.


به گزارش تسنیم، شمس‌الدین فرزادی‌پور در نشست خبری با بیان این‌که جابجایی ۸۷ هزار زائر یکی از پیچیده‌ترین تجربیاتم در دوره خدمت در بخش هوانوردی بود، اظهار کرد: عمر کنونی ناوگان ایران‌ایر شاید یکی از قدیمی‌ترین ناوگان درحال خدمت نسبت به دوره‌های قبل است.



وی با اعلام این‌که بامداد امروز آخرین پرواز حج ۱۴۰۲ در فرودگاه حضرت امام (ره) به زمین نشست، افزود: بر اساس فرمول و قاعده حداکثر توان ما جابجایی ۶۰ درصد از عدد ۸۷ هزار زائر بود، اما طی یک فرآیند سخت و پیچیده با همراهی همه دستگاه‌های ذی‌ربط عملیات حج به اتمام رسید.


وی با بیان این‌که همه اجزای صنعت به ایران‌ایر برای جابجایی حجاج کمک کردند از همراهی وزیر راه و شهرسازی قدردانی کرد و گفت: از اصحاب رسانه نیز بابت در کنار بودن ایران‌ایر برای انجام پرواز‌های حج امسال تشکر می‌کنم.


مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با یادآوری این‌که ۳۱ اردیبهشت عملیات پرواز‌های رفت حجاج آغاز و در مجموع ۳۷۸ پرواز انجام شد، افزود: پرواز‌های برگشت از ۱۳ تیرماه آغاز شد و سوم مرداد به پایان رسید. تعداد پرواز‌های برگشت ۳۸۲ پرواز بوده است. در مجموع ۱۵۱۸ پرواز از ۳۱ اردیبهشت تا سوم مرداد توسط ایران‌ایر انجام شد که ۸۷ هزار و ۶۱۹ مسافر را جابجا کردیم.


فرزادی‌پور با اعلام این‌که تاخیر پرواز‌ها از ایران ۳۵ دقیقه و با احتساب پرواز‌های انعکاسی تاخیر پروازی ۵۷ دقیقه بود، اظهار کرد: میانگین تاخیر پرواز‌ها از عربستان نیز ۶۸ دقیقه بوده است.


وی مسائل فنی را دلیل تاخیرات اعلام کرد و گفت: با آن‌که لاستیک همه هواپیما‌های ایران‌ایر را قبل از عملیات حج نو کردیم، اما در حین انجام پرواز‌ها ۱۰۰ لاستیک هواپیما را تعویض کردیم. همچنین تراکم بیش از حد (از روز پنجم ورود به عربستان) و ازدحام چند روز اول خروج از عربستان باعث بروز تاخیر شد. قطع سرویس‌های اینترنتی برای ۲ روز نیز موجب بروز تاخیر در پرواز‌های حج شد. همچنین ضعف خدمات و سرویس‌دهی سیستم‌ها در عربستان از دیگر دلایل تاخیر پرواز‌های حج بود.


وی با بیان این‌که ۴۷ فوتی در عربستان داشتیم که از این تعداد ۲۲ نفر را به ایران منتقل کردیم، اضافه کرد: در ۲ هفته اخیر درجه حرارت بالا برای هواپیما‌ها بسیار محدودکننده بوده است.


مدیرعامل ایران‌ایر با تاکید بر این‌که پرواز‌های حج با بالاترین نرم استاندارد و ایمنی انجام شد، اظهار کرد: لاستیک‌های هواپیما را از طریق واردات تامین می‌کنیم.


فرزادی‌پور با اشاره اطلاع‌رسانی گسترده در رابطه با پرواز‌های حج امسال گفت: اطلاع‌رسانی در همه حوزه‌ها به طور کامل انجام شد و هیچ اتفاق ناهنجاری در این بخش روی نداد.



مدیرعامل ایران ایر در پاسخ به پرسشی در خصوص قیمت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۲ گفت: علاقه‌مندی همه ایرلاین‌ها است که پرواز‌های اربعین به شکلی انجام شود که هم مسافر راضی باشد و هم شرکت‌ها.



فرزادی‌پور ادامه داد: به احتمال زیاد قیمت‌گذاری بلیت پرواز‌های اربعین تا ۱۰ روز آینده مشخص و اعلام می‌شود.



وی تاکید کرد: احتمالا قیمت‌های مصوب و مشخص در مقطع اربعین اعلام خواهد شد و قیمت رها و دامنه باز نخواهد بود. تمام شرکت‌های هواپیمایی به قیمت‌های ابلاغ شده از سوی سازمان هواپیمایی تمکین کرده و در میدان حاضر می‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
گفت و گوی مستقیم عراقچی و ویتکاف در حضور وزیرخارجه عمان گفت و گوی مستقیم عراقچی و ویتکاف در حضور وزیرخارجه عمان
گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم بین جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا راجع به موضوع رفع تحریم‌ها و بحث هسته‌ای، دقایقی پیش پایان یافت.
اولین عکس از هیأت مذاکره‌کننده ایرانی پس از پایان گفت‌و‌گو‌های امروز اولین عکس از هیأت مذاکره‌کننده ایرانی پس از پایان گفت‌و‌گو‌های امروز
اولین عکس از هیأت مذاکره‌کننده ایرانی پس از پایان گفت‌و‌گو‌های امروز
عضو تیم مذاکره‌کننده ایران: فضای مذاکرات مثبت است عضو تیم مذاکره‌کننده ایران: فضای مذاکرات مثبت است
یک عضو تیم مذاکره کننده بین ایران و آمریکا، گفت: فضای گفت‌و‌گو‌ها بین ایران و آمریکا مثبت است.
عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران! عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران!
عملیات H-۳؛ روایتی از یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های هوایی دنیا که با درایت خلبانان ایرانی، ستون‌فقرات نیروی هوایی عراق را شکست.
آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
صبح امروز شنبه تیم‌های دیپلماتیک ایران و آمریکا به منظور مذاکرات غیرمستقیم با یکدیگر وارد عمان شدند.
اعترافات وحشتناک تجاوز‌های سریالی به زنان! اعترافات وحشتناک تجاوز‌های سریالی به زنان!
​رسیدگی به شکایت‌های سریالی چندین زن در نقاط مختلف پایتخت از نیمه دوم سال ۱۴۰۳ در دستور کار پلیس قرار گرفت. نقطه اشتراک اظهارات خانم‌هایی که شاکی بودند این بود که همگی آنها در سایت دیوار طعمه مرد جوانی شده و پس از اینکه آنها را با فریب به محل قرار کشانده بود، با موتورسیکلت این افراد را بوده و در محل خلوتی از حاشیه شهر آنها را تحت آزار و اذیت جنسی و تجاوز قرار داده بود.
بقایی: گفت‌و‌گو‌ها آزمونی برای طرف مقابل است بقایی: گفت‌و‌گو‌ها آزمونی برای طرف مقابل است
سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر این که «امروز یک روز مهم و تعیین کننده است و هدف‌مان تامین منافع ملی ایران است»، گفت: گفت‌و‌گو‌های غیر مستقیم ایران و آمریکا حدود ساعت ۳:۲۰ بعدازظهر به وقت عمان شروع شده است.
برگزیده
اعترافات وحشتناک تجاوز‌های سریالی به زنان! اعترافات وحشتناک تجاوز‌های سریالی به زنان!
​رسیدگی به شکایت‌های سریالی چندین زن در نقاط مختلف پایتخت از نیمه دوم سال ۱۴۰۳ در دستور کار پلیس قرار گرفت. نقطه اشتراک اظهارات خانم‌هایی که شاکی بودند این بود که همگی آنها در سایت دیوار طعمه مرد جوانی شده و پس از اینکه آنها را با فریب به محل قرار کشانده بود، با موتورسیکلت این افراد را بوده و در محل خلوتی از حاشیه شهر آنها را تحت آزار و اذیت جنسی و تجاوز قرار داده بود.
بیشترین تصادفات منجر به فوتی در کدام نقطه از تهران اتفاق می‌افتد؟ بیشترین تصادفات منجر به فوتی در کدام نقطه از تهران اتفاق می‌افتد؟
رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، از شناسایی ۴۵۸ نقطه حادثه خیز در تهران خبر داد و گفت: تمرکز بر نقاط باقی‌مانده و بروزرسانی نقشه نقاط حادثه‌خیز در دستور کار پلیس در سال جدید است.
بازگشت نرخ عادی جریمه‌های رانندگی پس از پایان طرح نوروزی ۱۴۰۴ بازگشت نرخ عادی جریمه‌های رانندگی پس از پایان طرح نوروزی ۱۴۰۴
رئیس پلیس راهور فراجا با بیان این که بیش از ۱۷ میلیون تخلف در جاده‌های درون و برون شهری کشور به ثبت رسید اعلام کرد که با پایان طرح نوروزی ۱۴۰۴، افزایش ۳۰ درصدی جریمه‌ها که از ۲۵ اسفند آغاز شده بود، از ۲۰ فروردین به حالت عادی بازگشت.
صفحه خبر بالای تصاویر