کد خبر: ۲۳۱۰۴
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۵
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای مدینه منوره سپاه در جنوب کشور:

خلیج فارس خانه ما ایرانی هاست

سردار مارانی با تاکید بر ضرورت هوشیاری فعالان فرهنگی در عرصه جنگ نرم، گفت: اهتمام ویژه نسبت به اشراف کامل بر مسائل فرهنگی و اجتماعی جامعه ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
خلیج فارس خانه ما ایرانی هاست

مخاطب24:سردار سرتیپ پاسدار محمد مارانی در دیدار با فعالان فرهنگی اجتماعی استان هرمزگان ضمن تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان به اشاره به مسائل فرهنگی اجتماعی روز جامعه اشاره کرد و افزود: مقام معظم رهبری (حفظه الله) سال‌ها قبل در رابطه با تهاجم و شبیحخون فرهنگی دشمن هشدار دادند که متاسفانه بنا به دلایلی آن گونه که باید به این مهم پرداخته نشد.

وی، وجود برخی ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی را نتیجه کم کار‌های در حوزه‌های فرهنگی اجتماعی برشمرد و بر هم افزایی دستگاه‌ها و نهاد‌های فرهنگی در راستای مبارزه با هجمه‌های فرهنگی و جنگ شناختی دشمن و کاهش آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای مدینه منوره سپاه در جنوب کشور، هجمه فرهنگی را سخت‌تر و خطرناک‌تر از جنگ سخت دانست و اظهار کرد: در جنگ سخت میدان و خاکریز دشمن و خودی کاملا مشخص است، اما در جنگ نرم خاکریز‌های خودی و غیرخودی مشخص نیست.

وی افزود: در جنگ نرم این امکان وجود دارد که در بین نیرو‌های خودی کسانی وجود داشته باشند که قلب و روحشان به اسارت دشمن درآمده است، اما به طور روزانه در جایگاه سازمانی خود حاضر می‌شوند و به طور ناخودآگاه در مواردی نقش ستون پنجم دشمن را ایفا می‌کنند و در نهایت در مقابل شما صف آرایی می‌کنند.

سردار مارانی اضافه کرد: دشمن پس از شکست در دفاع مقدس، انواع هجمه‌های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی را علیه ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی طراحی و اجرا کرده که آخرین آن جنگ تمام عیار ترکیبی بود که با درایت رهبر معظم انقلاب، هوشیاری مردم انقلابی و همیشه در صحنه خنثی شد.

وی با بیان اینکه دشمن هیچ گاه از دشمنی با اسلام و انقلاب و نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران دست برنخواهد داشت، گفت: در شرایط فعلی که دشمن در حال جنگ نرم تمام عیارعلیه مردم ماست ضرورت دارد که نیرو‌های مومن، انقلابی و بابصیرت حوزه فرهنگی اجتماعی با همه توان به میدان مبارزه فرهنگی فراخوانده شوند.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای مدینه منوره سپاه در جنوب کشور در بخش دیگری از سخنان خود از خلیج فارس و تنگه هرمز به عنوان حساس‌ترین نقطه ایران اسلامی نام برد و تصریح کرد: خلیج فارس خانه ملت ایران است و دشمن اینجا چکار می‌کند.

وی با اشاره به کنایه رهبر معظم انقلاب به آمریکایی‌ها درباره خلیج خوک ها، افزود: معظم له تاکید کردند: (دشمن) از آن طرف دنیا می‌آید رزمایش برگزار می‌کند؛ خب بروید خلیج خوک ها، اینجا چه می‌کنید: خلیج فارس خانه ما است.

اسلام خواجه یی، سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان نیز ایام سوگواری سیدالشهدا (ع) را تسلیت گفت و با اشاره به ظرفیت شبکه عظیم کانون‌های فرهنگی هنری، اظهار کرد: بیش از ۲۲ هزار کانون فرهنگی هنری مساجد در کشور وجود دارد که یکهزار و ۶۳ کانون آن در هرمزگان است.

وی افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی سال ۱۳۷۲ درپی هشدار‌های مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در رابطه با تهاجم فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را مکلف کرد تا برای احیا کارکرد‌های مسجد و جذب و نگهداشت و تربیت نسل جوان، کانون‌های فرهنگی هنری را در مساجد تاسیس کند.

سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان گفت: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد با اجرای برنامه‌های هنری ازجمله تشکیل گروه‌های سرود و تئاتر، برگزاری کلاس‌های آموزشی هنر‌های تجسمی، آموزش رشته‌های مختلف قرآنی، کلاس‌های کمک درسی، مشاوره، کارگاه‌های سبک زندگی و جهاد تبیین و برنامه‌های اردویی و ورزشی نوجوانان و جوانان را جذب مساجد کرده اند.

وی، کادرسازی و تربیت نیرو را یکی دیگر از رسالت‌های مهم کانون‌های فرهنگی هنری مساجد ذکر کرد و افزود: امروز جوانان زیادی که در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد پرورش یافته اند در جایگاه‌های مختلف علمی، فرهنگی، هنری، اجتماعی، سیاسی و ... مشغول خدمت به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی هستند.

برچسب ها: خلیج فارس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
پدر فناوری هسته‌ای ایران درگذشت پدر فناوری هسته‌ای ایران درگذشت
اکبر اعتماد شخصیت علمی ایرانی و پایه گذار صنعت هسته‌ای ایران که به «پدر فناوری هسته‌ای ایران» شهرت یافته‌است در گذشت. علی اکبر صالحی در پیامی درگذشت این شخصیت علمی را تسلیت گفت.
کشف معادن هخامنشی در آبدانان ایلام کشف معادن هخامنشی در آبدانان ایلام
رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری اعلام کرد که طبق بررسی‌های اولیه، ممکن است معادن گمشده هخامنشی در دامنه‌های کبیرکوه آبدانان کشف شده باشد.
ساعات کشور دوباره تغییر می‌کند؟ ساعات کشور دوباره تغییر می‌کند؟
مدیرعامل توانیر اضافه کرد: باتوجه به این که در شرایط ناترازی هستیم هیات محترم وزیران لایحه دوفوریتی را به تصویب رساند که با توجه به آن درخواست کرده که این اختیار مجددا به دولت بازگردد تا هیئت وزیران بتواند در خصوص تغییر ساعت رسمی کشور تصمیم‌گیری کند.
مذاکره عیر مستقیم ایران و آمریکا به شیوه نامه نگاری است! مذاکره عیر مستقیم ایران و آمریکا به شیوه نامه نگاری است!
مذاکرات غیرمستقیمی که قرار است فردا به ریاست عراقچی و ویتکاف و از طریق وزیر خارجه عمان در مسقط صورت بگیرد، بر پایه تبادل متن مکتوب انجام خواهد شد.
پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد
با وجود آنکه تصور می‌شود سلاح‌های ایران به صورت عمده تا ۲۵۰۰ کیلومتر است و باید برای رسیدن به برد بیشتر اصلاحات فنی ایجاد کرد، اما ایران شش ماه پیش یعنی پیش از روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا، از یک پهپاد انتحاری رونمایی کرد که ۴۰۰۰ کیلومتر برد دارد و حالا توجهات به این پهپاد جلب شده است.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
برگزیده
پدر فناوری هسته‌ای ایران درگذشت پدر فناوری هسته‌ای ایران درگذشت
اکبر اعتماد شخصیت علمی ایرانی و پایه گذار صنعت هسته‌ای ایران که به «پدر فناوری هسته‌ای ایران» شهرت یافته‌است در گذشت. علی اکبر صالحی در پیامی درگذشت این شخصیت علمی را تسلیت گفت.
مذاکره عیر مستقیم ایران و آمریکا به شیوه نامه نگاری است! مذاکره عیر مستقیم ایران و آمریکا به شیوه نامه نگاری است!
مذاکرات غیرمستقیمی که قرار است فردا به ریاست عراقچی و ویتکاف و از طریق وزیر خارجه عمان در مسقط صورت بگیرد، بر پایه تبادل متن مکتوب انجام خواهد شد.
اتحادیۀ اروپا ۹ ایرانی را تحریم می‌کند اتحادیۀ اروپا ۹ ایرانی را تحریم می‌کند
اتحادیه اروپا درصدد است تا در روز دوشنبه، ۹ ایرانی را به بهانه مرتبط بودن با پرونده‌های دستگیری شهروندان اروپایی و دو تابعیتی در ایران، در لیست تحریم‌های خود قرار دهد.
صفحه خبر بالای تصاویر