کد خبر: ۲۳۰۱۵
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۶

پروژه‌های عمرانی و ماندگار در اولویت مسئولیت‌های اجتماعی ذوب آهن اصفهان است

حمیدرضا محمدی فشارکی فرماندار شهرستان لنجان و هیات همراه یک شنبه اول مردادماه با حضور در ذوب آهن اصفهان با مهدی کوهی مدیرعامل این مجتمع عظیم صنعتی، دیدار و گفتگو کردند.
پروژه‌های عمرانی و ماندگار در اولویت مسئولیت‌های اجتماعی ذوب آهن اصفهان است

مخاطب۲۴ : به نقل از روابط عمومی شرکت ذوب آهن اصفهان ؛مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در این دیدار با اشاره به اینکه این شرکت در راستای مسئولیت‌های اجتماعی خود در حد توان در منطقه خدمات رسانی کرده است گفت: همزیستی مسالمت آمیز با شهرستان و منطقه وظیفه اصلی این شرکت می‌باشد که در این راستا اقدامات بسیار مهم و شایسته‌ای انجام شده است.
وی تصریح کرد: پروژه‌های عمرانی و ماندگار نظیر روشنایی گردنه و بازسازی قنوات در اولویت مسئولیت‌های اجتماعی ذوب آهن اصفهان می‌باشد که باعث می‌شود این شرکت آثار ماندگاری در منطقه داشته باشد.
مهدی کوهی با اشاره به اینکه سهامداران، عمده تصمیمات را برای ذوب آهن می‌گیرند گفت: برای اجابت برخی توقعات شهرستان، محدودیت‌هایی وجود دارد و در این راستا مراجعات قانونی شهرستان باید از کانال فرمانداری ساماندهی شود.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان افزود: در خصوص ساماندهی منطقه هواشناسی، اقدامات مهمی انجام شده و به زودی تصمیمات مهمی در این زمینه اتخاذ می‌شود. در این خصوص ممکن است شرکت تارابگین محصولات استحصال شده را از افراد در این منطقه خریداری کند که این مورد نیز بعد از تصمیم گیری در هیات مدیره، اجرایی خواهد شد.
وی گفت: با توافقاتی که با یکی از شرکت‌های دانش بنیان معتبر در خصوص فیلتراسیون انجام دادیم به زودی در خصوص مسائل زیست محیطی، شاهد دستاورد‌های تازه‌ای خواهیم بود.
محمدی فرماندار شهرستان لنجان نیز گفت: ذوب آهن اصفهان به عنوان یک صنعت بزرگ در شهرستان اقدامات بسیاری را انجام داده که در خور تقدیر است و برخی مشکلات باقی مانده که باید مرتفع گردد.
وی افزود: روشنایی گردنه و ساماندهی منطقه هواشناسی عمده مباحث این جلسه بود که در این خصوص توافقات مهمی با ذوب آهن اصفهان صورت گرفت.

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
محدودیت نوبت تعطیلی نانوایی‌ها تا اطلاع ثانوی محدودیت نوبت تعطیلی نانوایی‌ها تا اطلاع ثانوی
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهادکشاورزی اعلام کرد: کالا‌های اساسی به اندازه کافی در کشور موجود است و به تدریج به بازار عرضه می‌شود.
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به اطراف تبریز حمله مجدد رژیم صهیونیستی به اطراف تبریز
رژیم صهیونیستی مجددا لحظاتی پیش به مناطقی در اطراف تبریز حمله کرد.
یادداشت ابراهیم حاتمی‌کیا درباره تجاوز رژیم صهیونیستی یادداشت ابراهیم حاتمی‌کیا درباره تجاوز رژیم صهیونیستی
ابراهیم حاتمی‌کیا، کارگردان سینما درباره اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و دل‌نوشتی‌ای برای سرداران شهید یادداشت کوتاهی نوشت.
عراقچی: حملات اسرائیل به منزله اعلام جنگ علیه جمهوری اسلامی ایران است عراقچی: حملات اسرائیل به منزله اعلام جنگ علیه جمهوری اسلامی ایران است
وزیر امور خارجه در نامه‌ای به سازمان ملل متحد نوشت: اسرائیل، تروریست‌ترین رژیم جهان، اکنون از تمام خطوط قرمز عبور کرده است و جامعه بین‌المللی نباید اجازه دهد این جنایات بدون مجازات بمانند. شورای امنیت و دبیرکل باید فوراً و بدون ابهام آن را محکوم کرده و اقدام کنند.
توضیحات آموزش و پرورش درباره برگزاری امتحانات توضیحات آموزش و پرورش درباره برگزاری امتحانات
رییس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش از تداوم برگزاری امتحانات دانش آموزان طبق برنامه اعلامی خبر داد.
سرلشکر محمد پاکپور فرمانده کل سپاه شد سرلشکر محمد پاکپور فرمانده کل سپاه شد
در پی شهادت سردار سپهبد حسین سلامی، رهبر انقلاب اسلامی در حکمی ضمن اعطای درجه سرلشکری، سردار محمد پاکپور را به فرماندهی کل سپاه پاسداران منصوب کردند.
سرلشکر علی شادمانی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء شد سرلشکر علی شادمانی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء شد
در پی شهادت سردار سپهبد غلامعلی رشید، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی ضمن اعطای درجه سرلشکری به سردار علی شادمانی وی را به فرماندهی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء منصوب کردند.
صفحه خبر بالای تصاویر