کد خبر: ۲۲۹۴۷
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۳

پیش بینی بورس امروز یکم مرداد ۱۴۰۲

بازار سهام از یک سو هنوز با رکود معاملاتی مواجه است و از سوی دیگر شاهد صف‌های طویل فروش و خروج پول حقیقی هستیم.
پیش بینی بورس امروز یکم مرداد ۱۴۰۲

پیش بینی بورس - مخاطب24:دیروز شاخص‌های بازار سهام ریزش کردند، ارزش معاملات افت کرد و خروج پول حقیقی افزایش یافت. آیا شاخص کل به سقف مقاومت رسیده است.


برای پیش بینی بورس امروز –یکشنبه یکم مرداد- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز شنبه شاخص کل ۳۳ هزار و ۲۸۰ واحد ریزش کرد و شاخص کل هم‌وزن ۱۲ هزار و ۶۰۷ واحد افت کرد. همچنین شاخص کل فرابورس ۳۰۶ واحد پایین آمد و شاخص هم وزن فرابورس کاهش ۳ هزار و ۱۷۴ واحدی داشت.


در پایان معاملات روز شنبه، ۱۱۰ نماد رشد قیمت داشتند و قیمت سهام ۴۴۲ نماد کاهش یافت، به عبارت دیگر، ۲۰ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۸۰ درصد بازار افت قیمت داشتند.


بیشترین افزایش قیمت
روز شنبه در بورس شرکت کویر تایر (پکویر)، شرکت سرمایه گذاری توکا فولاد (وتوکا) و شرکت صنایع بهشهر ایران (وصنا) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت سوژمیران (فسوژ)، شرکت تولید و صادرات ریشمک (ریشمک) و شرکت پاکدیس (غدیس) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.


بیشترین کاهش قیمت
در بورس نماد‌های شپدیس (شرکت پتروشیمی پردیس)، غبشهر (شرکت صنعتی بهشهر) و کاما (شرکت باما) در روز شنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت ویتانا (غویتا)، شرکت عطرین نخ قم (نطرین) و شرکت تولیدی و خدمات صنایع نسوز توکا (کتوکا) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.


عرضه و تقاضای بازار
در معاملات شنبه، ۴۴ نماد صف خرید داشتند و ۱۹۴ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۱۰ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۳۰۴ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۵۱۰ درصدی به ۸۳۰ میلیارد تومان رسید.


پیش بینی بورس امروز
در معاملات دیروز بورس تهران شاخص‌های بازار سهام ریزش کردند. تعداد نماد‌های قرمزپوش بازار نیز بیشتر بود و ۸۰ درصد نماد‌ها ریزش قیمت داشتند.


نماد‌های شستا، فارس، تاپیکو، شتران، شپدیس، پارسان و نوری بیشترین اثر منفی را بر شاخص داشتند.


دیروز سرانه فروش حقیقی بیشتر از سرانه خرید بود. سرانه فروش هر کد معاملاتی حقیقی ۳۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و سرانه خرید ۲۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بود.


همچنین ۷۷۶ میلیارد تومان از بازار خارج شد که نسبت به روز چهارشنبه ۶۴ برابر بیشتر شده است.


علاوه بر این، در ادامه روند رکودی معاملات سهام، ارزش معاملات خرد با افت ۳۴ درصدی به ۴ هزار و ۳۴۶ میلیارد تومان رسید که کمترین رقم در ۵ ماه اخیر از ابتدای اسفند سال گذشته تا به امروز است؛ بنابراین بازار از یک سو هنوز با رکود معاملاتی مواجه است و از سوی دیگر شاهد صف‌های طویل فروش و خروج پول حقیقی هستیم. اغلب قریب به اتفاق گروه‌ها نیز قرمزپوش بودند و تنها گروه لاستیک و پلاستیک کمی سبزتر از بقیه بود. همانطور که در گزارش پیش بینی بورس هفته گفته شد؛ معامله گران به طور توأمان انتظارات منفی دارند و به بازار بی اعتماد هستند. در چنین شرایطی بازار سهام به سیگنال مثبتی نیاز دارد که انتظارات منفی را معکوس کند و خریداران را به بازار فرا بخواند. سیگنالی که فعلا غایب است.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر