کد خبر: ۲۲۹۴۷
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۳

پیش بینی بورس امروز یکم مرداد ۱۴۰۲

بازار سهام از یک سو هنوز با رکود معاملاتی مواجه است و از سوی دیگر شاهد صف‌های طویل فروش و خروج پول حقیقی هستیم.
پیش بینی بورس امروز یکم مرداد ۱۴۰۲

پیش بینی بورس - مخاطب24:دیروز شاخص‌های بازار سهام ریزش کردند، ارزش معاملات افت کرد و خروج پول حقیقی افزایش یافت. آیا شاخص کل به سقف مقاومت رسیده است.


برای پیش بینی بورس امروز –یکشنبه یکم مرداد- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز شنبه شاخص کل ۳۳ هزار و ۲۸۰ واحد ریزش کرد و شاخص کل هم‌وزن ۱۲ هزار و ۶۰۷ واحد افت کرد. همچنین شاخص کل فرابورس ۳۰۶ واحد پایین آمد و شاخص هم وزن فرابورس کاهش ۳ هزار و ۱۷۴ واحدی داشت.


در پایان معاملات روز شنبه، ۱۱۰ نماد رشد قیمت داشتند و قیمت سهام ۴۴۲ نماد کاهش یافت، به عبارت دیگر، ۲۰ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۸۰ درصد بازار افت قیمت داشتند.


بیشترین افزایش قیمت
روز شنبه در بورس شرکت کویر تایر (پکویر)، شرکت سرمایه گذاری توکا فولاد (وتوکا) و شرکت صنایع بهشهر ایران (وصنا) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت سوژمیران (فسوژ)، شرکت تولید و صادرات ریشمک (ریشمک) و شرکت پاکدیس (غدیس) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.


بیشترین کاهش قیمت
در بورس نماد‌های شپدیس (شرکت پتروشیمی پردیس)، غبشهر (شرکت صنعتی بهشهر) و کاما (شرکت باما) در روز شنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت ویتانا (غویتا)، شرکت عطرین نخ قم (نطرین) و شرکت تولیدی و خدمات صنایع نسوز توکا (کتوکا) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.


عرضه و تقاضای بازار
در معاملات شنبه، ۴۴ نماد صف خرید داشتند و ۱۹۴ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۱۰ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۳۰۴ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۵۱۰ درصدی به ۸۳۰ میلیارد تومان رسید.


پیش بینی بورس امروز
در معاملات دیروز بورس تهران شاخص‌های بازار سهام ریزش کردند. تعداد نماد‌های قرمزپوش بازار نیز بیشتر بود و ۸۰ درصد نماد‌ها ریزش قیمت داشتند.


نماد‌های شستا، فارس، تاپیکو، شتران، شپدیس، پارسان و نوری بیشترین اثر منفی را بر شاخص داشتند.


دیروز سرانه فروش حقیقی بیشتر از سرانه خرید بود. سرانه فروش هر کد معاملاتی حقیقی ۳۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و سرانه خرید ۲۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بود.


همچنین ۷۷۶ میلیارد تومان از بازار خارج شد که نسبت به روز چهارشنبه ۶۴ برابر بیشتر شده است.


علاوه بر این، در ادامه روند رکودی معاملات سهام، ارزش معاملات خرد با افت ۳۴ درصدی به ۴ هزار و ۳۴۶ میلیارد تومان رسید که کمترین رقم در ۵ ماه اخیر از ابتدای اسفند سال گذشته تا به امروز است؛ بنابراین بازار از یک سو هنوز با رکود معاملاتی مواجه است و از سوی دیگر شاهد صف‌های طویل فروش و خروج پول حقیقی هستیم. اغلب قریب به اتفاق گروه‌ها نیز قرمزپوش بودند و تنها گروه لاستیک و پلاستیک کمی سبزتر از بقیه بود. همانطور که در گزارش پیش بینی بورس هفته گفته شد؛ معامله گران به طور توأمان انتظارات منفی دارند و به بازار بی اعتماد هستند. در چنین شرایطی بازار سهام به سیگنال مثبتی نیاز دارد که انتظارات منفی را معکوس کند و خریداران را به بازار فرا بخواند. سیگنالی که فعلا غایب است.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چهره‌های جدید استقلال مشخص شد چهره‌های جدید استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست
پیام نیازمند دروازه‌بان سپاهان سرانجام قرارداد خود را با پرسپولیس نهایی کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
سردار آزمون آقای گل آسیا شد سردار آزمون آقای گل آسیا شد
مهاجم ایرانی شباب الاهلی علی‌رغم غیبت در دو بازی نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا به عنوان آقای گلی این رقابت‌ها دست یافت.
برگزیده
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه
مزارع گلستان سال‌هاست که رویای کشت مجدد پنبه را به فراموشی سپرده‌اند؛ محصولی که بیش از ۱۰۰ سال پای ثابت اقتصاد خطه گلستان بود و به ناگاه در اواخر دهه ۷۰ به دلیل صدور مجوز‌های واردات الیاف و پنبه، فقدان حمایت‌های دولتی و نبود خرید تضمینی، رفته‌رفته در مزارع گلستان کم‌رنگ شد و جای بوته‌های سفیدرنگ چشم‌نواز پنبه را شالی، کلزا و گندم پر کرد.
شرکت مخابرات ایران، شتاب‌دهنده سرمایه‌گذاری در اقتصاد دیجیتال شرکت مخابرات ایران، شتاب‌دهنده سرمایه‌گذاری در اقتصاد دیجیتال
هم‌زمان با هفته ارتباطات و روز جهانی ارتباطات، نگاهی دوباره به جایگاه صنعت ICT در پیشرفت کشور، بیش از هر زمان دیگری ضروری به نظر می‌رسد. این حوزه که در دنیای امروز، پیشران توسعه اقتصادی، اجتماعی و حتی فرهنگی کشورهاست، نیازمند نگاهی آینده‌نگر و سرمایه‌گذاری هوشمندانه در زیرساخت‌هاست؛ و در این میان، شرکت مخابرات ایران با سابقه‌ای چند دهه‌ای در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، نقشی ممتاز و بی‌بدیل ایفا می‌کند.
صفحه خبر بالای تصاویر