کد خبر: ۲۲۴۶
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۳

حذف دفترچه بیمه هزینه‌ای برای افراد ندارد

مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در مورد سودجویی کلاهبرداران به بهانه کارت هوشمند بیمه خبر داد.

با اعلام روابط عمومی مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، اخیرا بعضی سودجویان با افراد تماس گرفته و ضمن ارائه اطلاعات هویتی فرد، عنوان می‌کنند که برای دریافت کارت هوشمند بیمه لازم است مبالغی را به یک شماره کارت واریز کنند، وگرنه بیمه فرد از اعتبار خارج می‌شود.

حذف دفترچه بیمه هزینه‌ای برای افراد ندارد
این موضوع کلاهبرداری است. حذف دفترچه بیمه هیچ هزینه‌ای برای افراد ندارد. همچنین چیزی به نام کارت هوشمند بیمه وجود ندارد و برای حذف دفترچه بیمه صرفا از کد ملی فرد استفاده می‌شود.

از شهروندان محترم خواهشمند است در صورت هرگونه تماس شبیه این، بلافاصله موضوع را به پلیس فتا اطلاع دهند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
ایرانسل طرح «بسته‌های خواندنی» با تخفیف ویژه باغ کتاب راه‌اندازی کرد ایرانسل طرح «بسته‌های خواندنی» با تخفیف ویژه باغ کتاب راه‌اندازی کرد
به مناسبت هفته کتاب، ایرانسل به مشترکان خود با خرید بسته اینترنت، پیامک تخفیف ۲۰ درصدی برای استفاده از خدمات باغ کتاب تهران ارائه می‌دهد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر