کد خبر: ۲۲۴۴۶
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۲ - ۰۲:۱۱

اعتراف وال استریت ژورنال درباره صنعت پهپادی ایران

روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی با بیان اینکه ایران در حال تکثیر قطعات مورد نیاز برای ساخت پهپاد‌های خود است، اعتراف کرد که ایجاد محدودیت علیه صنعت پهپادسازی ایران سخت‌تر از قبل شده است.
اعتراف وال استریت ژورنال درباره صنعت پهپادی ایران

مخاطب۲۴ : به نقل از ایرنا ؛ روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی مدعی شد: ایران هم‌اکنون در حال تکثیر قطعات پهپاد‌های مورد استفاده روسیه در اوکراین است و به ارتش این کشور کمک می‌کند تا تحریم‌های بین المللی را دور بزند.

به گفته موسسه تحقیقاتی نظامی آرمامنت که در انگلیس مستقر است، قطعات این پهپاد‌ها توسط ایران با استفاده از کپی‌برداری از قطعات لوازم الکترونیکی تولید شده در ژاپن، تولید می‌شوند.

این روزنامه مدعی شد: ایران بیشتر قطعات پهپاد‌های خود را از لوازم خانگی تولید شده توسط شرکت‌های آمریکایی، اروپایی و ژاپنی تهیه می‌کند و به همین دلیل تحریم این قطعات کار دشواری است.

بنا بر ادعای این موسسه تحقیقاتی، این اولین بار است که بازرسان تسلیحاتی در اوکراین، قطعات ساخت شرکت کوچک و خصوصی «سرمد الکترونیک سپاهان» را در پهپاد‌های سرنگون شده پیدا می‌کنند. این شرکت از سوی آمریکا و متحدانش تحریم نشده است.

امیر سعید ایروانی، نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد، ماه گذشته در نامه‌ای به شورای امنیت سازمان ملل از تحقیقات این موسسه انتقاد کرد و گفت که نتایج این تحقیقات درباره پهپاد‌ها در اوکراین اعتباری ندارد.

اوکراین می‌گوید روسیه سال گذشته بیش از هزار پهپاد ایرانی را در جنگ با کی‌یف استفاده کرده است. اوکراین ادعا می‌کند بیشتر حملات پهپادی روسیه را دفع می‌کند، ولی حملات مداوم موجب از کار افتادن سیستم دفاع هوایی این کشور شده است.

ایالات متحده و متحدانش به دنبال راه‌هایی برای محدود کردن توانایی ایران در ساخت هواپیما‌های بدون سرنشین هستند. دولت بایدن و کشور‌های اروپایی ده‌ها شرکت صنعت هوایی ایران را تحریم کرده‌اند.

از زمانی که دولت اوکراین ادعا کرد که روسیه در جنگ علیه این کشور از پهپاد‌های ایرانی استفاده می‌کند، ایران خواستار ارائه شواهد و مدارک این ادعا از سوی اوکراین شده، ولی این کشور از گفتگو در این رابطه خودداری کرده است.

ایران همچنین تاکنون چندین بار تاکید کرده که در جنگ اوکراین بی‌طرف است.

برچسب ها: اوکراین روسیه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر