کد خبر: ۲۲۴۴۶
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۲ - ۰۲:۱۱

اعتراف وال استریت ژورنال درباره صنعت پهپادی ایران

روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی با بیان اینکه ایران در حال تکثیر قطعات مورد نیاز برای ساخت پهپاد‌های خود است، اعتراف کرد که ایجاد محدودیت علیه صنعت پهپادسازی ایران سخت‌تر از قبل شده است.
اعتراف وال استریت ژورنال درباره صنعت پهپادی ایران

مخاطب۲۴ : به نقل از ایرنا ؛ روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی مدعی شد: ایران هم‌اکنون در حال تکثیر قطعات پهپاد‌های مورد استفاده روسیه در اوکراین است و به ارتش این کشور کمک می‌کند تا تحریم‌های بین المللی را دور بزند.

به گفته موسسه تحقیقاتی نظامی آرمامنت که در انگلیس مستقر است، قطعات این پهپاد‌ها توسط ایران با استفاده از کپی‌برداری از قطعات لوازم الکترونیکی تولید شده در ژاپن، تولید می‌شوند.

این روزنامه مدعی شد: ایران بیشتر قطعات پهپاد‌های خود را از لوازم خانگی تولید شده توسط شرکت‌های آمریکایی، اروپایی و ژاپنی تهیه می‌کند و به همین دلیل تحریم این قطعات کار دشواری است.

بنا بر ادعای این موسسه تحقیقاتی، این اولین بار است که بازرسان تسلیحاتی در اوکراین، قطعات ساخت شرکت کوچک و خصوصی «سرمد الکترونیک سپاهان» را در پهپاد‌های سرنگون شده پیدا می‌کنند. این شرکت از سوی آمریکا و متحدانش تحریم نشده است.

امیر سعید ایروانی، نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد، ماه گذشته در نامه‌ای به شورای امنیت سازمان ملل از تحقیقات این موسسه انتقاد کرد و گفت که نتایج این تحقیقات درباره پهپاد‌ها در اوکراین اعتباری ندارد.

اوکراین می‌گوید روسیه سال گذشته بیش از هزار پهپاد ایرانی را در جنگ با کی‌یف استفاده کرده است. اوکراین ادعا می‌کند بیشتر حملات پهپادی روسیه را دفع می‌کند، ولی حملات مداوم موجب از کار افتادن سیستم دفاع هوایی این کشور شده است.

ایالات متحده و متحدانش به دنبال راه‌هایی برای محدود کردن توانایی ایران در ساخت هواپیما‌های بدون سرنشین هستند. دولت بایدن و کشور‌های اروپایی ده‌ها شرکت صنعت هوایی ایران را تحریم کرده‌اند.

از زمانی که دولت اوکراین ادعا کرد که روسیه در جنگ علیه این کشور از پهپاد‌های ایرانی استفاده می‌کند، ایران خواستار ارائه شواهد و مدارک این ادعا از سوی اوکراین شده، ولی این کشور از گفتگو در این رابطه خودداری کرده است.

ایران همچنین تاکنون چندین بار تاکید کرده که در جنگ اوکراین بی‌طرف است.

برچسب ها: اوکراین روسیه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟ ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟
پرونده تجاوز ورزشکاران ایرانی به دختر ۲۰ ساله کره‌ای همچنان باز است.
خرس زخمی دنا تلف شد خرس زخمی دنا تلف شد
یگان حفاظت پارک ملی دنا با پایش شبانه منطقه سی سخت، متاسفانه به یک قلاده خرس قهوه‌ای برخورد می‌کنند که بر اثر شلیک گلوله در جدول آب باغ‌های انگور افتاده و توان بلند شدن ندارد.
اتباع دستفروش از مترو هم طرد شدند! اتباع دستفروش از مترو هم طرد شدند!
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از ساماندهی دستفروشان پایتخت با اولویت متروی تهران خبر داد و گفت: اتباع دستفروش از مترو و سطح شهر طرد می‌شوند.
ویدیویی از خروج گسترده اتباع غیرمجاز از اصفهان ویدیویی از خروج گسترده اتباع غیرمجاز از اصفهان
با همت مسئولین روند بازگرداندن اتباع بیگانه شدت گرفته است. ویدیویی از خروج گسترده اتباع غیرمجاز از اصفهان را می‌بینید.
برگزیده
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
ویدیویی از خروج گسترده اتباع غیرمجاز از اصفهان ویدیویی از خروج گسترده اتباع غیرمجاز از اصفهان
با همت مسئولین روند بازگرداندن اتباع بیگانه شدت گرفته است. ویدیویی از خروج گسترده اتباع غیرمجاز از اصفهان را می‌بینید.
ترامپ: به ایران اجازه غنی سازی اورانیوم نداده‌ام و نخواهم داد! ترامپ: به ایران اجازه غنی سازی اورانیوم نداده‌ام و نخواهم داد!
رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی ادعا کرد: «در طول مذاکرات، ایران خواستار ادامه یافتن برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود شد. اما من اجازه آن را ندادم و نخواهم داد.»
صفحه خبر بالای تصاویر