کد خبر: ۲۲۲۸۲
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۱

غدیر جریانی است که باید در تمام شئون زندگی ما جاری باشد

جلسه هم‌اندیشی با موضوع "امیرالمومنین (ع) معیار زندگی، الگوی حکمرانی" علوی با حضور جمعی از مدیران ستادی سازمان تأمین‌اجتماعی و ارتباط برخط با مدیران بیمه‌ای و درمانی استان‌های سراسر کشور، با سخنرانی دکتر محمد حسین رجبی دوانی (استاد دانشگاه، مورخ و پژوهشگر تاریخ اسلام) و سیره اجتماعی و حکمرانی حضرت امیرالمومنین (ع) برگزار شد.
غدیر جریانی است که باید در تمام شئون زندگی ما جاری باشد

مخاطب۲۴ : به گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، احمد اسفندیاری معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین‌اجتماعی در این جلسه گفت: "غدیر" مختص یک روز و یک دهه خاص نیست و جریانی است که باید همیشه در تمان شئون زندگی ما جاری باشد و علت اهمیت غدیر، مسئله ولایت است که یک موضوع همیشگی است.

وی افزود: در این جلسه، مدیران و همکاران سازمان تأمین‌اجتماعی که مفتخر به خدمت در مسیر ولایت و غدیر هستند، حضور دارند. یکشنبه‌های علوی و فاطمی نیز در تمامی ادارات‌کل و مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها برگزار می‌شود. اطعام علوی نیز توسط همکاران تأمین‌اجتماعی و با مشارکت داوطلبانه در پرداخت هزینه‌های آن انجام می‌شود و همکاران مشارکت بسیار خوبی در این زمینه دارند.

در این جلسه هم‌اندیشی، دکتر محمدحسین رجبی دوانی طی سخنانی به تبیین وقایع صدر اسلام، عید غدیر و امامت امام علی (ع) پرداخت و گفت: برای ترویج فرهنگ غدیر باید در کشور کار بیشتری انجام شود و در این موضوع به قدر کافی فعالیت صورت نگرفته است. بدون ولایت علی علیه‌السلام خداوند اسلام را از ما نمی‌پذیرد. اهمیت غدیر به اندازه‌ای است که خداوند به پیامبر می‌فرماید اگر پیامی که به تو ابلاغ شده است را به مردم نرسانی، رسالت خود را انجام نداده‌ای.

دکتر رجبی دوانی اظهار داشت: پیامبر (ص) به‌عنوان خاتم‌النبیین و آخرین فرستاده الهی که دین مبین اسلام، کامل‌ترین و جامع‌ترین ادیان الهی را، برای هدایت جامعه بشری عرضه کرد، رسالت خود را به خوبی به انجام رسانید و با رحلت آن وجود مقدس، نعمت وحی بر بشر تا پایان جهان قطع می‌شد؛ ولی باید دین آن حضرت و تعالیم آن وجود مقدس در جهان انتشار پیدا می‌کرد؛ لذا هرچند رسالت پایان یافت؛ اما تضمین‌کننده بقای رسالت آن حضرت و سعادت بشریت با امر امامت توسط خداوند متعال تدبیر شد. خداوند برای این‌که جامعه مسلمین و بشریت بعد از پایان رسالت دچار گمراهی نشود ولایت امیرالمومنین و اولاد طاهرین آن حضرت را برای این مهم برگزید.

این مورخ و پژوهشگر تاریخ اسلام افزود: وقتی ولایت امیرالمومنین در روز غدیر اعلام و ابلاغ شد، پیامبر رو به آسمان کرد و به خدا عرضه داشت آیا ابلاغ کردم؟ آیا این وظیفه مهم را انجام دادم که آیه نازل شد: "الیوم اکملت لکم دینکم واتممت علیکم نعمتی و رضیت لکم الاسلام دینا" این آیه قرآن نشان می‌دهد خدا تنها در صورت باور و اعتقاد به ولایت امیرمومنان است که اسلام را به‌عنوان دین مسلمانان از آن‌ها می‌پذیرد.
براساس این گزارش، در پایان این جلسه احکام اعضای ستاد غدیر و ستاد اقامه نماز سازمان تأمین‌اجتماعی به آنان اهدا شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بندری که یوسف را از پدرش ربود بندری که یوسف را از پدرش ربود
پدر یوسف جاویدی، یکی از جان باختگان در حادثه انفجار شهید رجایی در چهلمین روز درگذشت فرزندش، از مسئولین می‌خواهد به بازرسی‌ها و وظایفشان عمل کنند تا داستان «یوسف»‌ها هیچ گاه تکرار نشود.
چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم
مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر با تشریح روند پرداخت خسارت به مشترکانی که دچار آسیب یا خسارت ناشی از برق شده‌اند، اعلام کرد: حق بیمه‌ای که ماهانه از مشترکان دریافت می‌شود، پشتوانه‌ای برای جبران این خسارت‌هاست و مشترکان می‌توانند با مراجعه به سامانه و ارائه مدارک لازم، خسارت خود را پیگیری کنند.
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
برگزیده
سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد
دونالد ترامپ با صدور فرمانی سفر شهروندان ایرانی و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا را ممنوع اعلام کرد. اتباع هفت کشور دیگر نیز با محدویت دریافت ویزا مواجه شدند. ترامپ تصمیم خود را به دلیل "نگرانی‌های امنیتی" اتخاذ کرده است.
صادرات نفت خام ایران به چین کاهش یافت صادرات نفت خام ایران به چین کاهش یافت
داده‌های اولیه نشان می‌دهد جریان نفت خام و میعانات گازی از ایران به چین در ماه می‌کمی بیش از ۱.۱ میلیون بشکه در روز بوده که حدود یک‌پنچم پایین‌تر از یک سال قبل‌تر است.
ابعاد پیچیده کمبود پرستار ابعاد پیچیده کمبود پرستار
کشور‌های پیشرفته با کمبود شدید نیروی پرستاری رو‌به‌رو هستند و برای جبران این خلأ، به جذب پرستاران خارجی روی آورده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر