کد خبر: ۲۲۱۱۸
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۸

آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال مالی منتهی به ۱۴۰۱/۱۲/۲۹ شرکت بیمه دانا

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت بیمه دانا راس ساعت ۱۰:۰۰ صبح روز شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۴/۳۱ در ساختمان سعدی این شرکت برگزار می‌گردد.
آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال مالی منتهی به ۱۴۰۱/۱۲/۲۹ شرکت بیمه دانا

مخاطب۲۴ :‌ به گزارش روابط عمومی بیمه دانا، متن آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت به شرح زیر است:

آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه
برای سال مالی منتهی به ۱۴۰۱/۱۲/۲۹ شرکت بیمه دانا (سهامی عام)
شناسه ملی ۱۰۱۰۰۶۴۱۹۶۶ ثبت شده به شماره ۱۹۰۰۳ تهران

بدینوسیله از کلیه سهامداران و یا وکیل یا قائم مقام قانونی اشخاص حقیقی صاحب سهم و همچنین وکیل و یا نماینده یا نمایندگان قانونی اشخاص حقوقی سهامدار دعوت می‌گردد تا در جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت که راس ساعت ۱۰:۰۰ صبح روز شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۴/۳۱ در تهران به نشانی: دروازه دولت، خیابان سعدی جنوبی، نرسیده به خیابان اکباتان، کوچه کامکار، پلاک ۱ بیمه دانا طبقه هفتم برگزار می‌گردد، حضور بهم رسانند. ضمناً حضور مجازی در این مجمع از طریق سایت رسمی شرکت به نشانی اینترنتی www.dana-insurance.com به صورت آنلاین و پخش زنده امکان‌پذیر است و سهامداران می‌توانند سوالات خود را به شماره ۰۹۱۷۱۱۱۰۸۵۲ ارسال نمایند.


دستور جلسه
- استماع گزارش هیات مدیره و بازرس قانونی
- بررسی تصویب صورت‌های مالی سال مالی منتهی به ۱۴۰۱/۱۲/۲۹
- انتخاب حسابرس و بازرس قانونی
- انتخاب روزنامه کثیرالانتشار
- تعیین پاداش هیات مدیره
- تعیین حق الزحمه اعضا غیر موظف هیات مدیره
- انتخاب اکچوئر رسمی
- سایر موارد که در صلاحیت مجمع عمومی عادی می‌باشد.
ضمناً به استحضار می‌رساند کارت ورود به جلسه از ساعت ۰۹:۳۰ صبح در زمان و مکان برگزاری مجمع توزیع می‌گردد.
شایان ذکر است ارائه اصل و تصویر کارت ملی و شناسنامه توسط سهامداران حقیقی یا وکیل یا قائم مقام ایشان و نمایندگان قانونی و یا وکلای محترم سهامداران حقوقی به همراه دلیل سمت نمایندگی یا وکالت (نامه نمایندگی یا وکالتنامه رسمی) که شماره ملی نماینده یا وکیل و شناسه ملی و شماره ثبت اشخاص حقوقی در آن درج شده باشد جهت حضور در جلسه الزامی است.

هیاًت مدیره شرکت بیمه دانا (سهامی عام)

برچسب ها: بیمه دانا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر