کد خبر: ۲۱۶۸۴
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۳

اهدای یک دستگاه خودروی پژو ۲۰۶ به نماینده برتر فروش بیمه‌های حوادث انفرادی

قائم‌مقام مدیرعامل بیمه دانا، تشویق شبکه فروش به فعالیت در بیمه‌های خرد و بالاخص عمر و حوادث انفرادی را موجب توانمندسازی سرمایه انسانی و کیفیت پرتفوی شرکت عنوان کرد.
اهدای یک دستگاه خودروی پژو ۲۰۶ به نماینده برتر فروش بیمه‌های حوادث انفرادی

مخاطب۲۴ : به گزارش روابط‌عمومی بیمه دانا، دکتر احمد جوادی‌پور در مراسم اهدای یک دستگاه خودروی پژو ۲۰۶ به برنده قرعه‌کشی نمایندگان برتر فروش رشته بیمه حوادث انفرادی در سال ۱۴۰۱، ضمن قدردانی از وحیدرضا باختری معاون فنی بیمه‌های اشخاص و بهنام بهنام‌فر مدیر بیمه‌های عمر و پس‌انداز انفرادی بابت اعمال سیاست تشویقی شبکه فروش، ادامه این سیاست و رویکرد را، باعث بالندگی بیشتر شرکت، تشویق نمایندگان به فعالیت در بیمه‌های خُرد و بهبود ترکیب پرتفوی دانست و اظهار داشت: توانمندی شرکت در گرو چهار عامل اصلی سرمایه‌گذاری، ذخایر، توانمندسازی سرمایه‌های انسانی و ترکیب پرتفوی است که امیدواریم این اقدام پسندیده در دیگر مدیریت‌ها نیز گسترش یابد و با بهره‌گیری از ابزار‌های تشویقی به‌خصوص در حوزه بیمه‌های با ذخیره ریاضی، شبکه فروش هم رغبت بیشتری به حضور و تمرکز در این حوزه داشته باشد

وی، تبلیغات را عامل مهمی در ترویج سیاست تشویقی شبکه فروش عنوان و ابراز امیدواری کرد: با تلاش همکاران ستاد و صف، فرهنگ مبتنی بر ابزار انگیزشی و تشویقی، به نحوی مطلوب در شرکت نهادینه شود و به مزیت رقابتی منتج گردد.

در این مراسم وحیدرضا باختری معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه دانا نیز طی سخنانی، ضمن تبریک به محمد دوماری برنده این دوره از جشنواره فروش بیمه‌های حوادث انفرادی، به اهمیت برگزاری این جشنواره در بیمه دانا و تأثیر آن در فروش بیمه‌های حوادث انفرادی اشاره کرد و اظهار داشت: خوشبختانه فروش این بیمه‌نامه توسط بیمه دانا نسبت به سایر شرکت‌ها در صدر صنعت بیمه قرار دارد و امیدواریم این روند مطلوب همچنان ادامه یابد.

بهنام بهنام‌فر مدیر بیمه‌های عمر و پس‌انداز انفرادی نیز با ارائه گزارشی از عملکرد این مدیریت در سال ۱۴۰۱ و روند برگزاری مراسم قرعه‌کشی یک دستگاه خودروی پژو ۲۰۶ به نماینده منتخب شبکه فروش اعلام کرد: محمد دوماری برنده این دوره از مراسم قرعه‌کشی، رتبه ۲۸ کشوری را در بین نمایندگان شرکت دارد که با کسب ۶۸ امتیاز و یک درصد شانس، توسط گردونه‌ی شانس، برنده این دوره از جشنواره فروش بیمه‌های حوادث انفرادی شد ۰
در ادامه این مراسم، محمد دوماری برنده این دوره از جشنواره از شهر بندرعباس هم در سخنانی، ضمن تشکر و قدردانی از مدیران ارشد بیمه دانا بابت اجرای سیاست‌های تشویقی شبکه فروش و بستر ایجاد شده برای فعالیت نمایندگان ابراز امیدواری کرد: ادامه این سیاست‌ها، موجب بهینه‌شدن ترکیب پرتفوی و افزایش ضریب نفوذ بیمه در جامعه شود.

در پایان مراسم، سوئیچ خودروی پژو ۲۰۶ توسط دکتر احمد جوادی‌پور قائم‌مقام مدیرعامل بیمه دانا به برنده خوش شانس این دوره از جشنواره فروش بیمه‌های حوادث انفرادی اهداء شد.

برچسب ها: بیمه دانا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
روستای پالگان به چه دلیلی مقصد گردشگری شد؟ روستای پالگان به چه دلیلی مقصد گردشگری شد؟
به تازگی در نشست اجلاس بریکس در برزیل روستای پالنگان به عنوان نمونه‌ای موفق از توسعه گردشگری پایدار با حفظ هویت و فرهنگ بومی معرفی شد. این روستای تاریخی و پلکانی در کردستان قرار گرفته و جاذبه‌های فراوانی برای گردشگران دارد.
پیشنهاد خارق العاده به رونالدو! پیشنهاد خارق العاده به رونالدو!
کریستیانو رونالدو، با پیشنهادی از سوی فلامینگو مواجه شده است.
یارانه مرحله سوم از چه زمانی واریز می‌شود؟ یارانه مرحله سوم از چه زمانی واریز می‌شود؟
گفته می‌شود که در صورت تأمین اعتبار، واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی در روزهای پایانی اردیبهشت آغاز خواهد شد.
پزشکیان: سریعا یارانه پولدار‌ها را قطع کنید پزشکیان: سریعا یارانه پولدار‌ها را قطع کنید
مسعود پزشکیان صبح امروز - دوشنبه - در نشستی با وزیر و شورای معاونین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پس از شنیدن گزارش‌های ارائه شده، با بیان اینکه باور عمیق دارم که اگر راهکار‌های کارشناسی و صحیح به کار بگیریم، قادر به حل همه مشکلات هستیم، اظهار داشت: همانطور که گفته شد این وزارتخانه در سطح وسیعی با قشر‌های مختلف مردم در ارتباط است و ارائه خدمت می‌کند، لذا پیگیری طرح محله‌محوری برای حل مشکلات بسیار می‌تواند در تسهیل امور مربوط به شما موثر باشد.
وزیر اقتصاد را در این تصویر پیدا کنید! وزیر اقتصاد را در این تصویر پیدا کنید!
این تصویر را ساعتی پیش آذری جهرمی در کانال تلگرامی خود منتشر کرد.
حواشی شام ایرانی و باز هم بهنوش بختیاری و رها خدایاری! حواشی شام ایرانی و باز هم بهنوش بختیاری و رها خدایاری!
تصاویری از بهنوش بختیاری و رها خدایاری را در آغوش یکدیگر و در حاشیه یک مراسم، بعداز اینکه در شام ایرانی حواشی جالبی ساختند را در این مطلب برای شما منتشر کرده‌ایم.
یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود
رئیس فدراسیون کشتی گفت: تیم‌های منتخب کشتی آزاد و فرنگی کشورمان در سومین مرحله مسابقات رنکینگ‌دار سال ۲۰۲۵ در مغولستان حضور خواهند یافت.
برگزیده
تبعات باقی ماندن در لیست سیاه FATF تبعات باقی ماندن در لیست سیاه FATF
کنوانسیون پالرمو به کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه جرائم سازمان‌یافته فراملی (که به عنوان کنوانسیون پالرمو معروف است) مربوط است که در سال ۲۰۰۰ تصویب شد. هدف اصلی این کنوانسیون، مبارزه با جرائم سازمان‌یافته، از جمله پول‌شویی، فساد و قاچاق انسان است.
خریداران خودرو بازهم بدهکار شدند خریداران خودرو بازهم بدهکار شدند
با اعلام رسمی دیون دولتی جدید از سوی خودروسازان مونتاژی، این روز‌ها تصاویر و ویدیو‌هایی از درگیری لفظی و گاه فیزیکی میان مشتریان و کارکنان نمایندگی‌های فروش در شبکه‌های اجتماعی دست‌به‌دست می‌شود؛ صحنه‌هایی که به‌روشنی گویای افزایش نارضایتی و بی‌اعتمادی مردم نسبت به روند قیمت‌گذاری خودرو است.
عقب‌نشینی مشکوک بورس عقب‌نشینی مشکوک بورس
بازار سهام در سومین روز معاملاتی هفته با برتری فروشندگان در اکثر نماد‌های بورسی مواجه شد؛ موضوعی که به افت قابل‌توجه نماگر اصلی بازار منجر شد. شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز با کاهش ۰.۸۲ درصدی مواجه شد و تا سطح ۳ میلیون و ۲۲۵ هزار واحدی عقب‌نشینی کرد؛ این در حالی است که بورس دیروز، هم ورود پول را به نظاره نشست و هم صعود یکپارچه شاخص‌ها را ثبت کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر