کد خبر: ۲۲۰۵۴
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۱

رضایتمندی سازمان تامین اجتماعی استان گلستان از خدمات بیمه دانا

مدیرکل درمان سازمان تامین اجتماعی استان گلستان ضمن تقدیر از خدمت‌رسانی شایسته بیمه دانا به کارکنان این سازمان، خواستار افزایش بیش از پیشِ تعداد مراکز درمانی طرف قرارداد با این شرکت شد.
رضایتمندی سازمان تامین اجتماعی استان گلستان از خدمات بیمه دانا

مخاطب۲۴ : به گزارش روابط‌عمومی بیمه دانا، در جلسه هم‌اندیشی دکتر زینعلی، مدیرکل درمان سازمان تامین اجتماعی استان گلستان و معاونین ایشان با رئیس شعبه گرگان بیمه دانا که در محل سالن کنفرانس این اداره‌کل برگزار شد، دکتر زینعلی ضمن خوشامدگویی و ابراز خرسندی از قرارداد موجود و اعلام رضایتمندی از خدمات ارائه شده، خواستار افزایش مراکز درمانی طرف قرارداد بیش از گذشته به منظور افزایش رفاه حداکثری بیمه‌شدگان این استان شد.

میرحسینی‌نژاد رئیس شعبه گرگان بیمه دانا نیز در این جلسه به ارائه توضیحاتی در خصوص عملکرد شعبه در زمینه میزان معرفی‌نامه‌های صادره و مبلغ خسارت پرداختی در حوزه درمان به بیمه‌شدگان اداره کل تامین اجتماعی استان گلستان از شروع قرارداد تاکنون پرداخت و ضمن اشاره به لزوم مراجعه بیمه‌شدگان به مراکز درمانی طرف قرارداد با این شعبه، خواستار تجمیع بیمه‌های اموال و اشخاص نزد شرکت متبوع شد.

در پایان جلسه نیز، حاضرین به بیان دغدغه‌ها، پیشنهادات و سئوالات خود در خصوص قرارداد بیمه درمان تکمیلی منعقد شده با شرکت بیمه دانا پرداختند.

برچسب ها: بیمه دانا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر