کد خبر: ۲۱۸۷۷
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۲ - ۰۶:۰۱

سامره: شرایط در باشگاه استقلال خوب نیست

سرپرست تیم فوتبال استقلال معتقد است کسانی که تصمیم‌گیرنده اصلی هستند، در چند سال گذشته به استقلال دلسوزانه نگاه نداشته‌اند.
سامره: شرایط در باشگاه استقلال خوب نیست

مخاطب۲۴ :‌به نقل از ایلنا ؛ علی سامره در حاشیه تمرین امروز استقلال درباره اتفاقات روز‌های گذشته این تیم، اظهار داشت: ما شرمنده هواداران و مردم هستیم که به هر نوعی استقلال را دنبال می‌کنند. همیشه در چند سال گذشته کسانی که تصمیم‌گیرنده اصلی هستند، به استقلال دلسوزانه نگاه نمی‌کنند. مگر می‌شود در یک سال مدیرعامل عوض کنند و هر وقت خواستند مدیرعامل جدید بگذارند؟ با توجه به اینکه در یک پروسه ده‌ماهه تیم شکل می‌گیرد و بازی‌ها تمام می‌شود، اگر قرار باشد در یک سال مدیرعامل عوض شود، تیم از اهدافش دور می‌شود و کسی ضرر نمی‌کند، به جز تیم و هوادارانش.

وی ادامه داد: من از کسانی که تصمیم‌گیرنده هستند، خواهش می‌کنم به یک اجماعی برسند، یک مدیر درست بگذارند و حمایت هم کنند. مردم چه گناهی کردند که هر دو ماه درگیر مشکلات مدیریتی استقلال باشند؟ مسئولان به مردم متعهد هستند و، چون تیم دست‌شان هست، باید یک مدیر اصلح را انتخاب کنند و حمایت کنند. اگر الان مدیری را انتخاب کنند و ۲ ماه دیگر برکنارش کنند، همین الان هیچ تصمیمی نگیرند.

سرپرست تیم فوتبال استقلال در واکنش به اینکه بین سازمان خصوصی‌سازی و وزارت ورزش اختلاف نظر است، گفت: همه جا این اختلاف نظر‌ها وجود دارد، مشکل ما هم همین است و باید یک روز درست شود. چرا برای تیم رقیب ما این اتفاقات نمی‌افتد؟ چرا آن طرف هر ۲، ۳ سال باید تغییری داشته باشند و یا در زمانی تغییر داشته باشند که اهمیتی ندارد. برای ما در بهترین زمانی که تیم باید شکل پیدا کند، تیم صاحب ندارد.

سامره در پاسخ به این سوال که این تبعیض‌هایی که از آن صحبت می‌کند، در زمانی که بازی هم می‌کرد وجود داشت؟ تصریح کرد: به هر حال از سالی که در استقلال بودم مشکلات آن موقع هم بود، ولی نه به این شدتی که الان است. در آن زمان کمتر بود و اگر قرار بود مدیریتی عوض شود در یک زمان خاص انجام می‌شد، نه اینکه الان که تیم باید بسته شود مدیری وجود ندارد، این مشکلاتی است که نکونام نمی‌تواند جواب دهد و بهترین مربی را هم بیاورید در آن می‌ماند. این روز‌ها با این شرایط می‌گذرد و یک تیمی که ناقص بسته می‌شود می‌ماند و یک نفر باید جوابگو باشد. یک هفته دیگر از زمان تیم بستن می‌گذرد و مردم یک سال کامل باید حرص بخورند.

وی در واکنش به اینکه انتقاداتی به سرپرست پیشین استقلال وارد می‌شد و گفته می‌شد طاهری با برخی از حاشیه‌ها به درستی برخورد نمی‌کرد، گفت: کسانی که مسئولیت در این تیم دارند نسبت به مسئولیت‌شان متعهد هستند تا از حق استقلال دفاع کنند. من الان خیلی واقع از مشکلات تیم و تصمیمات مسئولان گله می‌کنم. ما عاجزانه می‌خواهیم که یا تصمیم درست بگیرند یا واقعا اعلام کنند که نمی‌توانیم درباره استقلال تصمیم درست بگیریم.

سرپرست تیم فوتبال استقلال در پاسخ به این سوال درباره مشکلات موجود با نکونام صحبت کرده است؟ عنوان کرد: جواد نکونام تمام تمرکزش این است که تیمش را ببندد و ما امیدواریم که این اتفاقاتی که در این چند روز برای استقلال افتاده جمع شود و باشگاه سروسامان بگیرد و بتوانیم تیم بهتری ببندیم. من هیچ خبر تازه‌ای از شرایط ندارم و امیدواریم تا شنبه مدیر جدید معرفی شود و امیدواریم یک نفری که می‌آید از آن حمایت کنند.

برچسب ها: استقلال
captcha
اخبار داغ
چرا زلنسکی به ترامپ درخواست استارلینک داد؟ چرا زلنسکی به ترامپ درخواست استارلینک داد؟
یک رسانه آمریکایی در گزارشی بیان کرده است که رییس جمهور اوکراین به دنبال استفاده از نفوذ ترامپ روی ایلان ماسک است تا محدودیت استارلینک در این کشور را بردارد.
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
برگزیده
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.
تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی
ثبت نام دنیس اکرت در فیفا با نام دنیس درگاهی ثبت شد و حالا این مهاجم دورگه آماده بازی برای تیم ملی ایران است.