کد خبر: ۲۱۸۵۶
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۳

حمله راهزنان به یک اتوبوس مسافربری در کرمان!

یک راننده اتوبوس مسافربری با انتشار تصاویری از شکسته شدن شیشه‌های اتوبوسش توسط راهزنان گفت: راهزنان برای چندمین بار در شهرستان ریگان در استان کرمان قصد تعرض به اموال مسافران را داشته اند.
حمله راهزنان به یک اتوبوس مسافربری در کرمان!

امخاطب۲۴ : به نقل از مهر ؛ ایران پهناور جاده‌های متعدد، طولانی و بزرگی دارد که برخی از آن‌ها از نواحی بیابانی و کم جمعیت می‌گذرد. امنیت این جاده‌ها در سال‌های گذشته به دلیل حضور اراذل و اوباش و خفت گیران توسط فراجا همیشه تأمین می‌شده است، اما حالا با کاهش این جرایم، حضور نیرو‌های امنیتی نیز در برخی از جاده‌ها گویا نسبت به گذشته کمرنگ شده است به نحوی که برخی احساس ناامنی در برخی مسیر‌ها می‌کنند.

در ماه‌های اخیر برخی از رانندگان اتوبوس‌های مسافرتی خبر می‌دادند که در جاده‌های پهناور استان کرمان درست در نقاطی که کمتر ترددی در آن‌ها انجام می‌شود، افرادی قصد سرقت از خودروی آن‌ها را داشته اند یا اقدام به سرقت اموال مسافران پس از توقف اتوبوس کرده اند.

این اتفاقات به ندرت رخ می‌دهد، ولی گزارش آن توسط رانندگان به ترمینال‌های اتوبوسرانی داده می‌شد. در آخرین اقدام یکی از رانندگان اتوبوس تهران _ایرانشهر خبر از اتفاق دیگری داد که نیمه شب ۱۲ تیر ماه برای او افتاده است.

ساسان یکی از رانندگان اتوبوس گفت: ساعت یک و نیم شب ۱۲ تیر ماه در محدوده پل هشتصد متری حوزه استحفاظی شهرستان ریگان از توابع استان کرمان در حال رانندگی بودم که عده‌ای از افراد با پرتاب سنگ و شکستن شیشه‌های اتوبوس قصد توقف اتوبوس را در این مسیر داشتند.

حمله راهزنان به یک اتوبوس مسافربری در کرمان!

وی ادامه داد:، اما چون پیش از این شنیده بودم که رانندگان اتوبوس‌های دیگری در موقعیت مشابه مورد خفت گیری واقع شده اند و سارقان با این حربه اتوبوس آن‌ها را متوقف کرده و اموال مسافران را دزدیده اند از توقف خودداری کرده و با سرعت به راهم ادامه دادم تا زمانی که دیگر آن‌ها را ندیدم.

این راننده اتوبوس گفت: اگر سنگ‌های پرتاب شده باعث شکسته شدن شیشه اتوبوس شود و به صورت راننده برخورد کند، قطعاً اتفاق ناگواری برای همه مسافران رخ می‌دهد. با این حال راهزنان با چنین حرکتی، قصد به یغما بردن اموال مسافران را دارند و تا کنون چندین بار گزارش شده که روال دزدی راهزنان در آن منطقه به همین صورت بوده است.

حمله راهزنان به یک اتوبوس مسافربری در کرمان!

ساسان گفت: عمده رانندگان زمانی که به اولین مرکز نیروی انتظامی می‌رسند موضوع را گزارش می‌کنند و طبیعتاً نیروی انتظامی هم تلاش خود را برای دستگیری سارقان آغاز می‌کنند، اما این اتفاق برای ما احساس ناامنی در این منطقه بوجود آورده است.

به نظر می‌رسد حضور نیرو‌های فراجا در منطقه ذکر شده توسط رانندگان اتوبوس‌های مسافربری می‌تواند احساس امنیت را در آن‌ها و مسافرانشان بوجود بیاورد و از بروز اتفاقاتی که ممکن است برای هر خودرویی حتی خودرو‌های شخصی بیفتد، جلوگیری کند.

برچسب ها: کرمان سرقت
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.