کد خبر: ۲۱۷۲۹
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۰۲:۱۰

قتل عام خونین/ قاتل مسلحی که همه را به رگبار بست

درگیری خانوادگی در کرمانشاه منجر به تیراندازی مرگبار شد که در این حادثه ۴ نفر به قتل رسیدند.
قتل عام خونین/ قاتل مسلحی که همه را به رگبار بست

مخاطب۲۴ :‌به نقل از باشگاه خبرنگاران ؛ آفتاب تابستانی در نیمه روز ۱۱ تیر ماه امسال تازه رمقی یافته بود که صدای رگبار گلوله در منطقه جلالوند کرمانشاه خبر از یک فاجعه مرگبار داد.

قاتل مسلح در حالی که کلاشینکف در دست داشت به سمت اعضای خانواده آشنایی رگبار گشود و صدای فریاد‌های بی امان آن‌ها در صدای شلیک‌های بی رحمانه خاموش شد. 

ثانیه‌هایی از آخرین شلیک قاتل نگذشته بود که عامل جنایت از مهلکه گریخت و وقتی اهالی محله خود را به صحنه تیراندازی که در کوه مشرف به روستا بود رساندند دیدند ۴ مرد در خون خود غلتیده اند و حمام خون به راه افتاده است.

آشنایان و اقوام این خانواده و حتی رهگذران با دیدن ۴ نفری که تیر خورده و غرق در خون روی زمین افتاده بودند شیون می‌کردند و موضوع خیلی سریع به پلیس مخابره شد.

ساعتی بعد صدای آژیر ماشین‌های پلیس و آمبولانس در محله جلالوند پیچید. در محله جای سوزن انداختن نبود و خبر تیراندازی مرگبار در این منطقه دهان به دهان به گوش همه اهالی رسیده بود.

همسایه‌ها هاج و واج به شلوغی خیابان نگاه می‌کردند و در دل همه آن‌ها کورسوی امیدی وجود داشت و آرزو می‌کردند که پدر و ۲ پسرش که تیر خورده بودند زنده بمانند.

امدادگران اورژانس که با آمبولانس خیلی سریع خودشان را به محل حادثه رسانده بودند، به سرعت شروع به اقدامات لازم برای نجات افراد گلوله خورده کردند. اما همان معاینات ابتدایی کافی بود تا مرگ هر ۴ نفر اعلام شود. زمانی که امدادگران کیف وسایل امداد را جمع کردند و سرشان را به علامت تاسف تکان داده و از محل دور شدند، شیون نزدیکان مقتولان بیشتر از قبل شد.

زمانی که ماموران پلیس به محل حادثه رسیدند، ماموران امدادگر اورژانس هنوز در محل بودند. وقتی ملحفه‌های سفید روی اجساد قربانیان کشیده شد و آن‌ها از محل حادثه دور شدند؛ بلافاصله موضوع جنایت به بازپرس ویژه قتل مخابره شد و تیم جنایی هم راهی محل حادثه شدند.

تیم تشخیص هویت همراه ماموران پلیس آگاهی نیز در محل حادثه حاضر شدند و تحقیقات برای روشن شدن راز ماجرا در دستور بازپرس پرونده قرار گرفت.

پرس و جو و تحقیقات ابتدایی از اهالی و همسایگان و نزدیکان این مقتولان آغاز شد. در میان افرادی که در نزدیکی محل جنایت تجمع کرده بودند تقریبا همه اهالی منطقه می‌دانستند که موضوع از چه قرار بوده و آوازه اختلافات این خانواده با خانواده عاملان جنایت در همه منطقه پیچیده بود.

حرف‌های پراکنده از گوشه و کنار به گوش می‌رسید. یک نفر می‌گفت که این ۲ خانواده از خیلی وقت قبل با هم درگیر بودند. دیگری می‌گفت درگیری آن‌ها به خاطر مسائل مالی بود. یکی دیگر می‌گفت که آن‌ها چند بار دیگر هم به جان همدیگر افتاده بودند. یکی هم می‌گفت که این اختلافات ریشه در سال‌ها دور دارد و کینه قدیمی به خاطر اختلافات طایفه‌ای کار را به خون و خونریزی کشانده است.

به این ترتیب در نتیجه تحقیقاتی به عمل آمده با شنیدن حرف‌های آشنایان مقتولین مشخص شد که مرد میانسال که به همراه دو پسر خود و یکی دیگر از بستگان نزدیکشان در جریان تیراندازی مرگبار به قتل رسیده بودند، از مدتی قبل با خانواده دیگری که با هم اختلافات قدیمی داشتند درگیر شده بودند. اخیرا اختلافات آن‌ها شدت گرفته بود که منجر به چند درگیری کلامی و فیزیکی بین اعضای ۲ خانواده شده بود.

بالاخره با بالا گرفتن این درگیری‌ها روز گذشته یکی از اعضای خانواده طرف مقابل، سر راه خانواده مقتول سبز شد! مرد جنایتکار بی آنکه توضیحی بدهد کلاشینکف را سمت آن‌ها نشانه رفت. پدر و ۲ پسرش به همراه مرد جوانی که همراهشان بود اصلا فرصت نکردند که کلامی حرف بزنند یا حتی دستشان را بالا بیاورند. مرد جنایتکار اسلحه را سمت آن‌ها گرفت و بی درنگ اقدام به تیراندازی کرد.

در حالی که در تحقیقات صورت گرفته، طی اقدامات فنی پلیسی و همچنین در نتیجه بررسی‌های تیم جنایی؛ عامل جنایت شناسایی شد، این فرد تحت تعقیب قرار گرفته و بزودی دستگیر خواهد شد.

سرهنگ علیرضا دلیری رییس پلیس کرمانشاه ضمن تائید وقوع ۴ قتل در منطقه جلالوند کرمانشاه به خبرنگار ما گفت: «۲ خانواده در منطقه جلالوند حوزه شهرستان کرمانشاه به دلیل اختلاف قبلی با یکدیگر درگیر شدند.»

وی افزود: یکی از این افراد با استفاده از سلاح جنگی کلاشینکف اقدام به تیراندازی به سمت آن خانواده کرد.

رئیس پلیس کرمانشاه با بیان اینکه این درگیری در کوه رخ داده است گفت:متهم متواری شناسایی و تلاش برای دستگیری وی ادامه دارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر