کد خبر: ۲۱۸۱۷
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۱

تلاش برای استعفا دادن نکونام!

مدیران باشگاه استقلال در تلاشند ماجرای مذاکره با علیرضا بیرانوند را طوری جلوه دهند که انگار جواد نکونام سفت و سخت از آن‌ها خواسته بود با این دروازه‌بان برای حضور در استقلال مذاکره کنند.
تلاش برای استعفا دادن نکونام!

مخاطب۲۴ : به نقل از خبرآنلاین ؛ مدیران باشگاه استقلال در تلاشند ماجرای مذاکره با علیرضا بیرانوند را طوری جلوه دهند که انگار جواد نکونام سفت و سخت از آن‌ها خواسته بود با این دروازه‌بان برای حضور در استقلال مذاکره کنند.

برخلاف آنچه علی امیری ادعا کرده، علیرضا بیرانوند در لیست نکونام قرار نداشت تا اینکه او و دیگر مسئولان باشگاه استقلال در تماس‌هایی با جواد نکونام به وی اعلام می‌کنند قصد مذاکره و جذب بیرانوند را دارند که نکونام هم از این مذاکره استقبال می‌کند و به مسئولان باشگاه استقلال می‌گوید اگر قادر به جذب این دروازه‌بان هستند قطعاً بیرانوند اولویت او برای این پست خواهد شد. حتی نکونام به این موضوع اشاره می‌کند که همه مربیان لیگ برتری دوست دارند بیرانوند را در اختیار داشته باشند به شرط اینکه مذاکرات نتیجه‌بخش باشد.

مسئولان باشگاه استقلال، اما بعد از گذشت ۳ روز و از دست دادن زمان قابل توجهی در نقل وانتقالات در مذاکرات با این دروازه‌بان به بن‌بست می‌خورند؛ درست مانند ماجرای محبی، قایدی، داسیلوا و حتی بازیکنان جدیدی که نکونام در فهرست خود به‌عنوان اولویت از آن‌ها یاد کرده بود.

علی امیری، اما برای اینکه باشگاه را به نوعی از مهلکه بیرانوند خارج کند مصاحبه‌ای انجام داده با این مضمون که نکونام در لیست جدید خود نام بیرانوند را قرار داده و به همین دلیل باشگاه با این دروازه‌بان وارد مذاکره شده است؛ جمله‌ای که به هدف کاستن از فشار هواداری از روی مسئولان باشگاه به زبان آورده شده و مقصود دیگری به‌دنبال خود ندارد.

معاون حجت کریمی که روز گذشته سعی در ماستمالی ماجرای محبی داشت و به نوعی به‌دنبال انداختن توپ در زمین این بازیکن است تا هواداران علیه محبی شوند و او را مقصر جدایی بدانند در ماجرای شکست در مذاکره با بیرانوند نیز تلاش بسیاری دارد تا باشگاه را بی‌تقصیر جلوه دهد و طوری فضاسازی کند که خواسته نکونام آن‌ها را به سمت مذاکره با بیرانوند کشانده است در حالی که این ادعا هرگز صحت ندارد و نکونام بعد از طرح موضوع جذب دروازه‌بان پرسپولیس توسط همین مسئولان موافقت خود را با مذاکره و جذب بیرانوند اعلام می‌کند که در نهایت نیز پیگیری برای جذب شماره یک پرسپولیس به هیچ نتیجه‌ای منجر نمی‌شود.

اینکه چرا برخی مسئولان باشگاه استقلال چنین سیاستی را در نقل و انتقالات در پیش گرفته‌اند و به جای روشن کردن تکلیف ستاره‌های فصل پیش به‌دنبال مذاکره با بیرانوند رفتند برای جواد نکونام نیز موضوعی غیرقابل هضم است. حتی نکونام در خلال مذاکرات بی‌نتیجه با بیرانوند نیز بار‌ها به مسئولان استقلال اعلام می‌کند که باید روند مذاکرات با دیگر بازیکنان نیز به سرعت پیش برود، اما درهمین حین که امیری و دوستانش در باشگاه استقلال سرگرم صحبت‌های بی‌نتیجه با مدیربرنامه‌های بیرانوند بودند عارف آقاسی و رضا اسدی دو گزینه اصلی جواد نکونام برای حضور در استقلال سر از تراکتور و سپاهان در می‌آورند تا برای نکونام این سؤال به وجود بیاید که بواقع اگر باشگاه استقلال بودجه چشمگیری برای جذب بیرانوند داشت چرا قرارداد آقاسی و اسدی را نهایی نکرد؟

حتی در موضوع جذب مهرداد محمدی و آرمین سهرابیان نیز خود نکونام وارد کارزار مذاکره با این بازیکنان شده و بواقع اگر افسار مذاکرات در دست امیری و امثالهم باقی می‌ماند بدون شک آن‌ها نمی‌توانستند سهرابیان را که درصدد عقد قرارداد با گل‌گهر بود یا محمدی که مورد توجه سپاهان و پرسپولیس قرارداشت را به خدمت بگیرند و اینجا نیز از اعتبار نکونام خرج شد و باشگاه عملاً هیچ اقدامی در راستای جذب این دو بازیکن انجام نداده است.

فعل و انفعالات اخیر در باشگاه استقلال بسیار نگران‌کننده است و روشن نیست با فرمانی که برخی مسئولان در استقلال پیش گرفتند چه سرنوشتی در انتظار استقلال خواهد بود.

حتی گفته می‌شود نکونام جایی خصوصی گفته شاید می‌خواهند با چنین رفتار‌هایی کاری کنند که من از سمتم استعفا بدهم و بروم. موضوعی که باید با جدیت به آن نگریست و هرگز از دغدغه و نگرانی سرمربی استقلال غافل نشد. آیا نکونام با مدیران استقلال که با او در نقل و انتقالات شفاف برخورد نمی‌کنند به نتیجه‌ای خواهد رسید؟ باید منتظر ماند...

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
ورود تیم امید ایران به دبی ورود تیم امید ایران به دبی
تیم امید فوتبال ایران با هدف آماده‌سازی برای رقابت‌های مقدماتی جام ملت‌های آسیا، وارد دبی شد تا اردویی چندروزه را زیر نظر کادر فنی برگزار کند. این اردو فرصتی کلیدی برای هماهنگی بیشتر بازیکنان و ارزیابی تاکتیکی پیش از آغاز رقابت‌های حساس قاره‌ای خواهد بود.
محرومیت فوری سرژ اوریه؛ ممنوعیت کامل از حضور در تمرینات تا اطلاع ثانوی محرومیت فوری سرژ اوریه؛ ممنوعیت کامل از حضور در تمرینات تا اطلاع ثانوی
سرژ اوریه، مدافع سرشناس فوتبال، با تصمیم فوری کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران، تا اطلاع ثانوی از حضور در تمامی فعالیت‌های فوتبالی، حتی تمرینات باشگاهی، محروم شد.
پرسپولیس با تمام قوا در مسیر نبرد با سپاهان؛ استارت تمرینات آغاز شد پرسپولیس با تمام قوا در مسیر نبرد با سپاهان؛ استارت تمرینات آغاز شد
پرسپولیس پس از یک روز استراحت، با جدیت تمرینات خود را برای دیدار حساس مقابل سپاهان آغاز کرد. شاگردان وحید هاشمیان در دو نوبت تمرینی، ابتدا در سالن بدنسازی و سپس در زمین چمن مجموعه آزادی، خود را برای یکی از مهم‌ترین تقابل‌های فصل آماده کردند؛ دیداری که می‌تواند سرنوشت صدرجدول را تحت تأثیر قرار دهد
صفحه خبر بالای تصاویر