کد خبر: ۲۱۷۸۵
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۴

اژه ای: تمام تلاشمان را برای کاهش مشکلات اقتصادی انجام می‌دهیم

رئیس قوه قضائیه گفت: باید توجه داشت که فشار‌های معیشتی و اقتصادی تنها مختص قوه قضائیه نیست و همه مردم با آن درگیر هستند و ما هم در دستگاه قضائی تمام تلاش خود را برای کاهش مشکلات اقتصادی کارکنان عدلیه انجام داده و همچنان انجام می‌دهیم.
اژه ای: تمام تلاشمان را برای کاهش مشکلات اقتصادی انجام می‌دهیم

مخاطب۲۴ :‌به نقل از فارس ؛ همزمان با دهه ولایت و در آستانه عید غدیر عیدالله‌الاکبر، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای صبح امروز با جمعی از خانواده‌های کارکنان قوه قضائیه دیدار کرد.

رئیس دستگاه قضا طی سخنانی در این دیدار ضمن تبریک اعیاد ماه ذی‌الحجه، با اشاره به آیه «یا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْناکُمْ مِنْ ذَکَرٍ وَ أُنْثی‏ وَ جَعَلْناکُمْ شُعُوباً وَ قَبائِلَ لِتَعارَفُوا إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاکُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلیمٌ خَبیرٌ» اظهار کرد: رسیدن به درجات کمال، امری است که آرزو و آمال هر انسان موحد و پاک‌سیرتی است و تحقق این مهم زمانی میسر می‌شود که زن و مرد دوشادش یکدیگر مسیر سعادت را بپیمایند.

وی با اشاره به اهمیت تقویت محبت و عطوفت در کانون گرم خانواده گفت: دعا کردن زن و مرد در حق یکدیگر و دلداری دادن آن‌ها به هم در مواقع سختی و عسرت، نزد خداوند متعال اجر و جایگاه بالایی دارد.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای با اشاره به زندگی الهی امیرالمومنین (ع) و صدیقه طاهره (س) و فرزندان مطهری که ثمره این پیوند آسمانی است، گفت: اگرچه ما استطاعت و توان رسیدن به مرتبه و منزلت اعلای ائمه اطهار (ع) را در زندگانی و سبک زندگی نداریم، اما باید تمام جهد و همت خود را بگماریم تا در مسیر زندگی و بندگی، در تمام شئون از سیره معصومین سلام‌الله علیهم اجمعین پیروی و تبعیت کنیم.

رئیس قوه قضائیه گفت: قدر مسلم، خدمت و قبول مسئولیت در قوه قضائیه با توجه به جمیع شرایط و محذوریت‌ها و تنگنا‌های موجود به لحاظ مالی و امکاناتی و همچنین با عنایت به حجم بالای کار، امری پر مشقت و مرارت است و بر همین اساس باید تاکید کرد که نیرو‌ها و مسئولان قضایی، جهادگونه امور را به پیش می‌برند؛ قدر متیقّن در این جهاد، نقش شما همسران و خانواده کارکنان قوه قضائیه بسیار برجسته است.

وی در ادامه، صمیمانه از زحمات و سعه صدر و تحمل سختی‌های همسران و اعضای خانواده کارکنان قوه قضائیه، قدردانی کرد و گفت: ما می‌دانیم و آگاهیم که شما همسران محترم کارکنان قوه قضائیه، متحمل سختی‌ها و زحمات زیادی می‌شوید و یار و غمخوار همسران‌تان در زمان‌هایی هستید که سنگینی کار، بر آنان عارض می‌شود.

رئیس قوه قضائیه افزود: باید توجه داشت که فشار‌های معیشتی و اقتصادی تنها مختص قوه قضائیه نیست و همه مردم با آن درگیر هستند و ما هم در دستگاه قضایی تمام تلاش خود را برای کاهش مشکلات اقتصادی کارکنان عدلیه انجام داده و همچنان انجام می‌دهیم.

شایان ذکر است در این مراسم، تعدادی از همسران و فرزندان کارکنان دستگاه قضا، به بیان مطالب و نقطه‌نظرات خود پرداختند.

برچسب ها: قوه قضاییه
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
راز ۲۵ رأی داده‌نشده و ۸ غایب در رأی اعتماد وزیر دفاع! راز ۲۵ رأی داده‌نشده و ۸ غایب در رأی اعتماد وزیر دفاع!
در جلسه رأی اعتماد وزیر دفاع مجلس، مهرداد اخلاقی با کسب ۲۳۷ رأی موافق اعتماد نمایندگان را جلب کرد، اما جزئیات رأی‌گیری الکترونیکی نشان داد ۲۵ نماینده حاضر اصلاً رأی ندادند و ۸ نماینده هم غایب بودند. این غیبت‌ها و عدم مشارکت در شرایط حساس انتخاب وزیر دفاع جدید، سوال‌برانگیز شده است.
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.