کد خبر: ۲۱۷۲۲
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۰

درویش: بیرانوند سرمایه پرسپولیس است اما حرکتش را فراموش نمی‌کنیم

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس می‌گوید ضمن اینکه افتخارآفرینی علیرضا بیرانوند را در تیم ملی و پرسپولیس نباید از یاد برده اما حرکت بد او را نباید پوشاند و فراموش کرد.
درویش: بیرانوند سرمایه پرسپولیس است اما حرکتش را فراموش نمی‌کنیم

مخاطب۲۴ : به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، رضا درویش در خصوص آخرین وضعیت همکاری علیرضا بیرانوند با پرسپولیس اظهار داشت: بیرانوند سرمایه باشگاه پرسپولیس است اما در هوایی که برایش یکسری درست کردند، این تصمیم گرفته است.  ما نباید سرمایه خود را دور بیندازیم. نباید یادمان برود که در تیم ملی و باشگاه‌ پرسپولیس چه اقداماتی انجام داده و باید به آنها افتخار کنیم. اما حرکت بد او را نباید بپوشانیم. پرسپولیس همیشه پرسپولیس است و  یقین بدانید بدون اینکه چیزی جلودارش باشد به حرکت خودش ادامه می‌دهد. نباید در جو و سر و صدا  کار پیش برود. هیچ کس بیشتر از ما دلش برای پرسپولیس نمی‌سوزد و هدف ما اعتلای این تیم در آسیا است.

وی با اشاره به بودجه کلان رقبای خارجی در لیگ قهرمانان آسیا، عنوان کرد: درست است  بعضی بازیکنان حاضر در تیم‌های آسیایی مانند رونالدو 200 میلیون یورو می‌گیرند، ولی مگر همین رونالدو با پرتغال مقابل ایران قرار نگرفت؟  حالا که رونالدو به النصر عربستان رفته و این تیم هیچ وقت قوی تر از تیم ملی پرتغال نیست. یقیناً پرسپولیس از همه نیرویش در لیگ قهرمانان آسیا استفاده می‌کند و می‌طلبد که همدل و همراه باشیم. گاهی اوقات فلان بازیکن در مذاکره با ما حاضر می‌شود و من می‌گویم سقف را رعایت می‌کنم. چون نمی خواهم به دیگر بازیکنان اجحاف کنم.  بازیکنان بزرگ تیم که قراردادشان پایین است و صدایشان در نمی‌آید.اما با بازیکنی که تازه از راه رسیده، را بیشتر از سقف قرارداد پرداخت کنم، صحیح نیست.  ما در مورد جذب بازیکنان جدید به نتایج خوبی رسیدیم و بازیکنان خوبی هم می‌آوریم.

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس درباره جدایی بیرانوند گفت: بیرانوند جایی نمی‌تواند برود. یا باید بر اساس قانون حرف بزنیم یا احساس. قانون یک مشی را مشخص کرده و برای فرد ابعادی قائل شده  است. اینکه چند درصد، چه زمانی  وچگونه گرفته باشد. الحمدالله 90 درصد در طی فصل به ایشان پرداختی داشتیم. امروز هر کسی برای فسخ به سازمان لیگ مراجعه کندسازمان لیگ برگه فسخ او را می دهد و تبعاتش به عهده خودش است. اما در برگه‌ای که به بازیکن داده می‌شود، نوشته شده که تبعات بر عهده بازیکن است. سازمان لیگ به باشگاه مذکور نامه می دهد که بازیکن تحت قرارداد شما فسخ کرده و  آیا مدارکی تحت عنوان اینکه بتواند فسخ کنید دارید یا خیر؟  ما هم همراه با قراردادش، بندهای قرارداد او را ارائه می‌دهیم. این کاری است که ما باید انجام بدهیم. طبق قرارداد هیچ بندی برای جدایی وجود ندارد که حق را به بیرانوند بدهد.

درویش درباره شایعه بحث کلامی او با یحیی گل محمدی در نشست هیئت مدیره پرسپولیس عنوان کرد:  یک ساعت یا دو ساعت آخر نشست هیئت مدیره، چون حالم خراب بود به بیمارستان رفتم و در جلسه هیئت مدیره نبودم.  اما در آن زمانی که بودم ایشان یک نقطه نظراتی داشتند که من گفتم بهتر است تمرینات شروع کنیم هر کسی آمد، آمد. 8  بازیکن ما به هر حال نبودند. بازیکنان ملی‌پوش به همراه گولیسیانی  از گل‌محمدی اجازه  استراحت داشتند. ضمن اینکه  2 بازیکن تمدیدی قبل از عقد قرارداد به مسافرت خارج از کشور رفته بودند. نگاه یحیی این بود که اگر تمرین  را با تعداد کم شروع کنیم شاید جالب نباشد. اما ما گفتیم بازیکنان امید هستند و از آنها در تمرین استفاده کنیم. تا زمانی که من در نشست هیئت مدیره بودم مشکلی نبود. نه بیرانوند، نه بازیکن دیگر. افکارمان به سوی این برود که پرسپولیس خوب را چه وقتی می‌بینیم.

وی پیرامون آخرین وضعیت جذب حسین کنعانی زادگان به پرسپولیس تصریح کرد: در حال مذاکره هستیم.

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس درباره عدم تمدید قرارداد کریم باقری گفت: کریم باقری قرارداد ندارند. نظر این بود که تا پارسال حسینی نمی‌توانست روی نیمکت بشنیند اما حالا دوره گذرانده و مدرک مربیگری دریافت کرده اس. بنابراین می‌تواند روی نیمکت بنشیند و از باقری برای جای دیگری استفاده کنیم. اگر بنا بر این باشد که همه کاپیتان‌های پرسپولیس روی نیمکت تیم بنشینند، دیگر کار پیش نمی‌رود. فصل بعد دو تا از کاپیتان‌های ما بازنشسته می شوند آنوقت باید 25 مربی داشته باشیم 11 بازیکن! اینجوری که شما درباره کریم باقری می‌گویید زحمات دیگران را زیر سوال می برید. اینکه چه کسی باید روی نیمکت بنشیند را باید کادر فنی تشخیص بدهد.

 
برچسب ها: پرسپولیس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود
حسن یزدانی پس از ۱۸ ماه دوری، دو عمل جراحی و تغییر وزن اجباری، در زاگرب دوباره روی تشک رفت و با وجود شرایط سخت، نایب‌قهرمان شد.
عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه
پرسپولیس با اضافه شدن ۹ بازیکن جوان از آکادمی، نسل تازه‌ای از استعداد‌ها را وارد تمرینات کرده؛ نفراتی که امید می‌رود آینده تیم را بسازند و به ستاره‌های بعدی سرخ‌ها تبدیل شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر