کد خبر: ۲۱۶۸۹
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۸

عرضه ۲ طرح جدید در حوزه بیمه‌های آتش‌سوزی بیمه نوین به بازار

مدیر بیمه‌های آتش‌سوزی بیمه نوین از ارائه دو طرح جدید بیمه‌ای در حوزه بیمه‎‌های آتش‌سوزی و بازنگری طرح فایرپلاس با سرمایه و پوشش‌های جدید خبر داد.
عرضه ۲ طرح جدید در حوزه بیمه‌های آتش‌سوزی بیمه نوین به بازار

مخاطب۲۴ : به گزارش روابط عمومی و تبلیغات بیمه نوین؛ مهدی وهابی، مدیر بیمه‌های آتش‌سوزی این شرکت در گفتگو با سایت خبری فرکانس بیمه با اشاره به برنامه‌های جدید بیمه نوین در حوزه بیمه‌های آتش‌سوزی گفت: یقیناً از نظر مشتری در فرآیند انتخاب بیمه‎گر علاوه بر حق بیمه، عوامل دیگری از جمله خدمات صدو و پرداخت خسارت تأثیرگذار خواهد بود و به همین دلیل همواره باید در جهت ایجاد مزیت رقابتی و وجه تمایز با سایر بیمه‎گران حرکت کرد. در این راستا بیمه نوین در حال آماده‎سازی دو طرح جدید بیمه‎ای است که برای بیمه‎گذاران بسیار کاربرد داشته و برخی از خساراتی که پیش از این در رشته آتش‌سوزی تحت پوشش نبوده است را جبران خواهد کرد.

وی در ادامه در خصوص ضرورت ارائه محصولات بر اساس نیاز روز مشتریان افزود: طرح فایرپلاس بیمه نوین با پوشش‌هایی همچون آتش‌سوزی، صاعقه، انفجار، سیل، زلزله، طوفان، ضایعات ناشی از ذوب برف و آب باران، ریزش سقف ناشی از سنگینی برف، سقوط هواپیما، هزینه اسکان، سرقت و… در قالب چهار طرح به بازار عرضه شده که با استقبال خوبی نیز همراه بوده، اما به دلیل تورم موجود و افزایش بی‎رویه ارزش ساختمان، اثاثه و… سرمایه، بازنگری جدیدی بر روی این طرح‎ها صورت گرفته و طرح‎های فایرپلاس با روش فروش جدید، سرمایه و پوشش‎های جدید در حال عرضه به بازار است و به زودی پیاده‎سازی و اجرا خواهند شد.

مهدی وهابی در بخش دیگری از گفت و گوی خود به دلایل عمده توسعه ناکافی بیمه‎نامه‎های آتش‌سوزی در کشور اشاره کرد و گفت: دلایل بسیاری در این خصوص وجود دارد که می‌توان مهم‌ترین آن‌ها را اجباری نبودن صدور بیمه‎نامه آتش‌سوزی حتی برای ساختمان‎های مسکونی نام برد از سوی دیگر نیز مواردی همچون نبود فرهنگ‎سازی مناسب و کافی، اعمال کنترل‌هایی غیرضرور در عملیات بیمه‎گری مانند کنترل کدپستی، وضعیت اقتصادی افراد جامعه و همچنین فرآیند حذف هزینه بیمه از سبد خرید خانوار در این بین قابل توجه هستند.

وی در ادامه در خصوص فرهنگ‌سازی در صنعت بیمه گفت: شکل‌گیری تحولات مثبت فرهنگی همواره نیازمند تلاش مستمر و البته زمان طولانی است؛ بنابراین اتخاذ روش‌های راهبردی برای فرهنگ‌سازی در صنعت بیمه توسط سیاست‌گذاران و تصمیم‌سازان بسیار ضروری است در این راستا سه نهاد خانواده، محیط آموزشی و رسانه‌ها نقش حیاتی در اطلاع‌رسانی صحیح درباره بیمه و خدمات مختلف و ضروری آن بر عهده دارند و در این زمینه آموزش بیمه در مدارس، اطلاع رسانی بیشتر در زمینه خسارات ایجاد شده و پرداختی به زیان دیدگان می‌تواند نقش مهمی در تغییر نگرش مردم و فرهنگ سازی داشته باشد.

مدیر بیمه‌های آتش‌سوزی بیمه نوین همچنین با بیان اینکه فرهنگ بیمه در جامعه بسیار حائز اهمیت است و اجرای صحیح آن می‌تواند از تشدید شکاف طبقاتی جلوگیری کرده و در نتیجه معضلات و تنش‌های اجتماعی و حتی سیاسی را کاهش دهد، گفت: در حال حاضر بسیاری از مردم جامعه هنوز از این آگاهی برخوردار نیستند که می‌توانند با پرداخت هزینه‌ای اندک و تحت پوشش درآوردن جنبه‌های مختلف کسب و کار و زندگی خود، ریسک‌های احتمالی را به طور قابل توجهی کاهش داده و جبران ضرر و زیان‌های احتمالی را از دوش خود بردارند.

وی همچنین در ادامه به تحولات موجود در دنیا در حوزه خدمات دیجیتال گفت: در حال حاضر وقت آن رسیده است که بدانیم اساساً کشور ایران در زمینه خدمات دیجیتال در کجا قرار دارد. جواب این سوال کاملاً واضح است و ما در زمینه خدمات دیجیتال از بسیاری از کشور‌ها عقب هستیم و این موضوع در بیمه نیز وجود دارد و اگر بخواهیم به سمت خدمات دیجیتال و پرداخت آنلاین حرکت کنیم ابتدا باید از بیمه‏‌های اتومبیل این مسئله آغاز شود و در زمینه بازدید اولیه، ارزیابی خسارت و… از آن بهره برد. در حال حاضر در بیمه‎های آتش‌سوزی صرفاً می‎توان از خدمات اعلام خسارت آنلاین، مشاهده آنلاین مراحل بررسی خسارات و… استفاده کرد که البته این موارد نیز در بیمه نوین در حال پیاده سازی هست.

وهابی در زمینه ارائه خدمات توسط بیمه نوین در حوزه جبران خسارات بلایای طبیعی نیز گفت: در همین راستا و در جریان زلزله‎های رخ‎داده در شهر خوی در سال گذشته و ابتدای امسال، تعداد حدود ۲۳۰۰ فقره اعلام خسارت به این شرکت واصل شده که توانسته‎ایم با تلاش مداوم و بی وقفه کارشناسان و همکاران مربوطه در کمترین زمان ممکن پس از وصول مستندات مورد نیاز نسبت به جبران خسارات وارده اقدام کنیم تا بتوانیم در رفع دغدغه‌ها و مشکلات مردم شریف ایران قدمی برداشته باشیم.

به گفته مدیر بیمه‌های آتش‌سوزی بیمه نوین سهم این رشته بیمه‌ای در سال ۱۴۰۱ نسبت به کل پرتفو حدود ۹.۵ درصد بوده است. همچنین در حوزه نسبت خسارت با راهکار‌ها و کنترل‎های صورت گرفته، اقدامات بسیار مؤثری انجام شده به طوری که نسبت خسارت سال گذشته حدود ۸ درصد است. همچنین در حوزه افزایش فروش نیز با نگرش مداوم بر عملکرد بازار و جذب بیمه‎گذاران بزرگ، بیمه نوین در سال گذشته موفق به افزایش فروش ۵۰ درصدی شده‎ است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد
افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند.
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر