کد خبر: ۲۱۶۸۹
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۸

عرضه ۲ طرح جدید در حوزه بیمه‌های آتش‌سوزی بیمه نوین به بازار

مدیر بیمه‌های آتش‌سوزی بیمه نوین از ارائه دو طرح جدید بیمه‌ای در حوزه بیمه‎‌های آتش‌سوزی و بازنگری طرح فایرپلاس با سرمایه و پوشش‌های جدید خبر داد.
عرضه ۲ طرح جدید در حوزه بیمه‌های آتش‌سوزی بیمه نوین به بازار

مخاطب۲۴ : به گزارش روابط عمومی و تبلیغات بیمه نوین؛ مهدی وهابی، مدیر بیمه‌های آتش‌سوزی این شرکت در گفتگو با سایت خبری فرکانس بیمه با اشاره به برنامه‌های جدید بیمه نوین در حوزه بیمه‌های آتش‌سوزی گفت: یقیناً از نظر مشتری در فرآیند انتخاب بیمه‎گر علاوه بر حق بیمه، عوامل دیگری از جمله خدمات صدو و پرداخت خسارت تأثیرگذار خواهد بود و به همین دلیل همواره باید در جهت ایجاد مزیت رقابتی و وجه تمایز با سایر بیمه‎گران حرکت کرد. در این راستا بیمه نوین در حال آماده‎سازی دو طرح جدید بیمه‎ای است که برای بیمه‎گذاران بسیار کاربرد داشته و برخی از خساراتی که پیش از این در رشته آتش‌سوزی تحت پوشش نبوده است را جبران خواهد کرد.

وی در ادامه در خصوص ضرورت ارائه محصولات بر اساس نیاز روز مشتریان افزود: طرح فایرپلاس بیمه نوین با پوشش‌هایی همچون آتش‌سوزی، صاعقه، انفجار، سیل، زلزله، طوفان، ضایعات ناشی از ذوب برف و آب باران، ریزش سقف ناشی از سنگینی برف، سقوط هواپیما، هزینه اسکان، سرقت و… در قالب چهار طرح به بازار عرضه شده که با استقبال خوبی نیز همراه بوده، اما به دلیل تورم موجود و افزایش بی‎رویه ارزش ساختمان، اثاثه و… سرمایه، بازنگری جدیدی بر روی این طرح‎ها صورت گرفته و طرح‎های فایرپلاس با روش فروش جدید، سرمایه و پوشش‎های جدید در حال عرضه به بازار است و به زودی پیاده‎سازی و اجرا خواهند شد.

مهدی وهابی در بخش دیگری از گفت و گوی خود به دلایل عمده توسعه ناکافی بیمه‎نامه‎های آتش‌سوزی در کشور اشاره کرد و گفت: دلایل بسیاری در این خصوص وجود دارد که می‌توان مهم‌ترین آن‌ها را اجباری نبودن صدور بیمه‎نامه آتش‌سوزی حتی برای ساختمان‎های مسکونی نام برد از سوی دیگر نیز مواردی همچون نبود فرهنگ‎سازی مناسب و کافی، اعمال کنترل‌هایی غیرضرور در عملیات بیمه‎گری مانند کنترل کدپستی، وضعیت اقتصادی افراد جامعه و همچنین فرآیند حذف هزینه بیمه از سبد خرید خانوار در این بین قابل توجه هستند.

وی در ادامه در خصوص فرهنگ‌سازی در صنعت بیمه گفت: شکل‌گیری تحولات مثبت فرهنگی همواره نیازمند تلاش مستمر و البته زمان طولانی است؛ بنابراین اتخاذ روش‌های راهبردی برای فرهنگ‌سازی در صنعت بیمه توسط سیاست‌گذاران و تصمیم‌سازان بسیار ضروری است در این راستا سه نهاد خانواده، محیط آموزشی و رسانه‌ها نقش حیاتی در اطلاع‌رسانی صحیح درباره بیمه و خدمات مختلف و ضروری آن بر عهده دارند و در این زمینه آموزش بیمه در مدارس، اطلاع رسانی بیشتر در زمینه خسارات ایجاد شده و پرداختی به زیان دیدگان می‌تواند نقش مهمی در تغییر نگرش مردم و فرهنگ سازی داشته باشد.

مدیر بیمه‌های آتش‌سوزی بیمه نوین همچنین با بیان اینکه فرهنگ بیمه در جامعه بسیار حائز اهمیت است و اجرای صحیح آن می‌تواند از تشدید شکاف طبقاتی جلوگیری کرده و در نتیجه معضلات و تنش‌های اجتماعی و حتی سیاسی را کاهش دهد، گفت: در حال حاضر بسیاری از مردم جامعه هنوز از این آگاهی برخوردار نیستند که می‌توانند با پرداخت هزینه‌ای اندک و تحت پوشش درآوردن جنبه‌های مختلف کسب و کار و زندگی خود، ریسک‌های احتمالی را به طور قابل توجهی کاهش داده و جبران ضرر و زیان‌های احتمالی را از دوش خود بردارند.

وی همچنین در ادامه به تحولات موجود در دنیا در حوزه خدمات دیجیتال گفت: در حال حاضر وقت آن رسیده است که بدانیم اساساً کشور ایران در زمینه خدمات دیجیتال در کجا قرار دارد. جواب این سوال کاملاً واضح است و ما در زمینه خدمات دیجیتال از بسیاری از کشور‌ها عقب هستیم و این موضوع در بیمه نیز وجود دارد و اگر بخواهیم به سمت خدمات دیجیتال و پرداخت آنلاین حرکت کنیم ابتدا باید از بیمه‏‌های اتومبیل این مسئله آغاز شود و در زمینه بازدید اولیه، ارزیابی خسارت و… از آن بهره برد. در حال حاضر در بیمه‎های آتش‌سوزی صرفاً می‎توان از خدمات اعلام خسارت آنلاین، مشاهده آنلاین مراحل بررسی خسارات و… استفاده کرد که البته این موارد نیز در بیمه نوین در حال پیاده سازی هست.

وهابی در زمینه ارائه خدمات توسط بیمه نوین در حوزه جبران خسارات بلایای طبیعی نیز گفت: در همین راستا و در جریان زلزله‎های رخ‎داده در شهر خوی در سال گذشته و ابتدای امسال، تعداد حدود ۲۳۰۰ فقره اعلام خسارت به این شرکت واصل شده که توانسته‎ایم با تلاش مداوم و بی وقفه کارشناسان و همکاران مربوطه در کمترین زمان ممکن پس از وصول مستندات مورد نیاز نسبت به جبران خسارات وارده اقدام کنیم تا بتوانیم در رفع دغدغه‌ها و مشکلات مردم شریف ایران قدمی برداشته باشیم.

به گفته مدیر بیمه‌های آتش‌سوزی بیمه نوین سهم این رشته بیمه‌ای در سال ۱۴۰۱ نسبت به کل پرتفو حدود ۹.۵ درصد بوده است. همچنین در حوزه نسبت خسارت با راهکار‌ها و کنترل‎های صورت گرفته، اقدامات بسیار مؤثری انجام شده به طوری که نسبت خسارت سال گذشته حدود ۸ درصد است. همچنین در حوزه افزایش فروش نیز با نگرش مداوم بر عملکرد بازار و جذب بیمه‎گذاران بزرگ، بیمه نوین در سال گذشته موفق به افزایش فروش ۵۰ درصدی شده‎ است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر