کد خبر: ۲۱۶۷۹
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۴

جلسه مدیر عامل موسسه مالی ملل با اعضای هیئت مدیره، معاونان، مدیران و روسای مناطق

در جلسه‌ای که با حضور مدیر عامل، اعضای هیئت مدیره، معاونان، مدیران و روسای مناطق، حوزه‌ها و با هدف بررسی عملکرد سه ماهه اول سال ۱۴۰۲ برگزار شد، مدیر عامل موسسه اعتباری ملل، ضمن قدردانی از تلاش‌های همه جانبه همکاران در راستای تحقق اهداف و سیاست‌های اتخاذ شده موسسه و تلاش همراه با تدبیر دیگر شعب، در جهت دستیابی به هدف‌ها گفت: آمار‌های کارشناسی شده سه ماهه اول سال جاری، مبین این مهم است که عملکرد رو به رشدی را شاهد بودیم.
جلسه مدیر عامل موسسه مالی ملل با اعضای هیئت مدیره، معاونان، مدیران و روسای مناطق

مخاطب۲۴ :‌به نقل از روابط عمومی موسسه ملل ؛ مدیرعامل موسسه ملل، با بیان حدیثی از امام صادق علیه السلام، در خصوص علامت‌های شیعه گفت: کلیه دستوراتی که دین مبین اسلام صادر کرده، از نظم خاصی برخوردار است؛ مانند نماز که در وقت معین و با فرمت خاصی به انجام آن فریضه اقدام می‌نماییم. مورد دیگر، رفع نیاز مردم و بخشندگی است که باید به این مهم توجه داشته باشیم.

ایشان، ضمن تبریک ایام هفته ولایت و بهره گیری از این فرصتها، افزود: در قرآن کریم داریم که "لیس للانسان الا ماسعی". سعی و کوشش همراه با تدبیر، نتیجه خودش را می‌دهد. امیدواریم که همه شعب موسسه، با سعی، تلاش و همت افزون‌تر و در زیر سایه تدبیر و تفکر، گام‌های بلندتری در جهت رسیدن به اهداف بردارند.

آقای جوادی با اشاره به اهمیت و ضرورت موضوع "رقابت" در عصر حاضر، گفت: هر روز عملکرد خود را تجزیه و تحلیل کنیم. با کارکنان تحت سرپرستی و مدیران همطراز و روسای خود، تعامل و همفکری داشته باشیم. از تجربیات دیگران استفاده کنیم تا با تکیه بر ابتکار عمل و تعامل با مشتریان گرامی، سهم بازار را به خود اختصاص دهیم.

ایشان افزود: سعی کنیم در جلسه بررسی عملکرد سه ماهه دوم سال، جایگاه خود را در رده‌بندی بانک‌ها افزایش دهیم. با ویترین قرار دادن عملکرد سه ماهه اول سال، بیاییم از این فرصت ۹ ماهه تا پایان سال بهره‌مند شویم و به گونه‌ای پیش برویم که از برنامه‌های هدف پیشی بگیریم. با توجه به شعار سال که از سوی رهبر فرزانه انقلاب بیان شد، بدون شک، سال ۱۴۰۲ سال بسیار تعیین کننده و ارزشمندی برای کشور خواهد بود.

آقای جوادی، استفاده از موقعیت‌ها در حوزه رقابت را ضروری دانست و گفت: با در نظر داشتن گسترگی دیگر بانکها، زمانی می‌توانیم مردم را به طرف موسسه خودمان دعوت کنیم که دارای یک سری ویژگی‌های خاص باشیم. باید با تدبیر و تفکر، کلید‌های ورود به میدان رقابت و موفقیت را شناسایی کنیم.

آقای جوادی، با اشاره به ضرورت و اهمیت تشویق در مسیر هدف، گفت: آمار‌ها گویای این موضوع است که تعداد زیادی از شعب ما رشد داشتند. این مهم نشانگر این است که "خواستن، توانستن است". اگر بخواهیم، می‌توانیم موفق‌تر از وضعیت فعلی باشیم. با بررسی و مطالعه شعب موفق می‌توان به این مهم دست یافت که همکاران و مسئولان این شعب، با بهره‌گیری از شاخصه‌هایی نظیر روابط عمومی، اخلاق، رفتار و احساس مسئولیت افزون‌تر، توانستند در جهت جذب مشتری موفق باشند که جای تقدیر دارد.

مدیرعامل موسسه ملل در پایان گفت: در کار روزانه، رضایت خداوند متعال را مبنای فعالیت خودمان قرار دهیم؛ چرا که رسیدن به این جایگاه، می‌تواند تک تک ما را به سوی "بهتر شدن" و "بهتر بودن" هدایت کند.

در ادامه جلسه، آقای مروجی، قائم مقام موسسه، ضمن بیان نقطه نظراتی در خصوص تورم و رشد نقدینگی گفت: اگر نقدینگی در مسیر تولید هدایت شود، باعث رشد اقتصادی کشور می‌شود. در مقابل، اگر نقدینگی روانه بازار‌های کاذب شود، سبب تخریب و تورم خواهد شد.

ایشان افزود: سعی شود با پرداخت تسهیلات به واحد‌های تولیدی و اقتصادی، به تولید کمک کنیم.

آقای مروجی در ادامه اظهار داشت: صرفه‌جویی در هزینه‌ها را مدظر قرار دهیم؛ چراکه کاهش هزینه، باعث افزایش سودآوری سهامداران، مشتریان و همکاران خواهد شد.

وی با مهم خواندن ضمانت نامه‌ها و ال‌سی‌های داخلی افزود: توجه به این داشته‌های موسسه، بدون اینکه منافع بانک را در درگیر نماید، بسترساز افزایش درآمد خواهد شد.

قائم مقام موسسه در پایان گفت: موسسه ملل، توان ارائه انواع خدمات را دارا است و درجهت ارائه خدمت به مشتریان عزیز، هیچگونه عذری قابل قبول نیست. پس، ضمن تعامل با مشتریان، زمینه ساز استفاده آنان از خدمات موسسه شویم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون
تصور کنید با هر قدم، نه تنها به مقصدتان نزدیک می‌شوید، بلکه به قلبی قوی‌تر و رگ‌هایی آرام‌تر دست می‌یابید. پیاده روی، این فعالیت ساده و در دسترس، قدرتی شگفت انگیز در کاهش فشار خون و ارتقای سلامت کلی شما دارد.
پنج مقصد امن برای پول‌هایی که نمی‌خواهید بسوزند پنج مقصد امن برای پول‌هایی که نمی‌خواهید بسوزند
حمله هوایی رژیم اسرائیل به کشورمان ایران یک تجربه غیرمنتظره بود که مهمترین اولویت برای هرکس حفظ جان در شرایطی بود که سرو صدا‌های عجیب برخورد موشک یا مقابله پدافندی ایران شنیده می‌شد. اما امنیت مالی نیزمساله مهمی است.
تنهایی عمیق دختران خطرناک است تنهایی عمیق دختران خطرناک است
گزارش سازمان بهداشت جهانی شیوع بی‌سابقه تنهایی و انزوای اجتماعی در میان دختران نوجوان را بررسی کرد.
دستیار ایرانی ایلان ماسک دستیار ایرانی ایلان ماسک
دستیار دیرینه ایلان ماسک، ثروتمندترین مرد جهان، اغلب توسط کارمندان تسلا به عنوان فردی که قادر به تأثیرگذاری بر تصمیمات رهبر غول فناوری آمریکایی است و اغلب از طرف او عمل می‌کند، شناخته می‌شود.
ماجرای دستگیری پدر زن نوید محمدزاده چه بود؟ ماجرای دستگیری پدر زن نوید محمدزاده چه بود؟
ارگان رسانه‌ای سپاه پاسداران نوشت ساعاتی پیش غفور حسینی پدرزن نوید محمدزاده با ارائه مدارک اقامتی خود آزاد شد.
علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟ علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟
مدیران باشگاه پرسپولیس قصد دارند با علی دایی برای نشستن روی نیمکت این تیم مذاکره کنند.
نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد
بنابر اعلام شرکت مخابرات ایران، مبلغ آبونمان برای مشترکان خانگی بر اساس منطقه جغرافیایی متفاوت است؛ مشترکان در تهران و کلان‌شهر‌ها باید ماهانه ۳۰ هزار تومان، در مراکز استان‌ها ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان و در سایر شهر‌ها ۱۷ هزار تومان پرداخت کنند. این بدان معناست که حتی در صورت‌عدم استفاده از تلفن ثابت، این مبلغ به عنوان حق اشتراک باید پرداخت شود.
برگزیده
اختلال اینترنت ناشی از حملات خارجی است اختلال اینترنت ناشی از حملات خارجی است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: براساس گزارش مراجع ذی‌ربط، اختلالات اخیر در اینترنت، ناشی از حملات خارجی است که مراجع امنیتی و اطلاعاتی با حساسیت کامل در حال بررسی آن هستند.
ایران خودرو چقدر حقوق می‌دهد؟ ایران خودرو چقدر حقوق می‌دهد؟
صورت مالی ایران‌خودرو به عنوان بزرگ‌ترین خودروساز ایران نشان می‌دهد که این شرکت با رشد ۴۰ درصدی هزینه‌های سربار در سال ۱۴۰۳ نسبت به ۱۴۰۲ مواجه شده است.
قطع همکاری ایران و آژانس و افزایش قیمت نفت قطع همکاری ایران و آژانس و افزایش قیمت نفت
قیمت نفت خام امروز (چهارشنبه) تحت تاثیر توقف همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی افزایش یافت، اما رشد غیرمنتظره ذخایر نفت خام آمریکا این روند را تعدیل کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر