کد خبر: ۲۰۴۹۵
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۳

موسسه اعتباری ملل ابلاغ کرد

بخشنامه تسریع و تسهیل در پرداخت وام قرض الحسنه ازدواج به شعب
موسسه اعتباری ملل ابلاغ کرد

به گزارش مخاطب24 به نقل از روابط عمومی موسسه اعتباری ملل:موسسه اعتباری ملل در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی مبنی بر اعطای وام قرض الحسنه، بخشنامه تسریع و تسهیل پرداخت وام قرض الحسنه ازدواج را به کلیه شعب صادر کرد.
به گزارش روابط عمومی موسسه اعتباری ملل: متقاضیان محترم می‌توانند پس از ثبت نام در سامانه ازدواج بانک مرکزی هر یک از شعب موسسه را برای دریافت وام قرض الحسنه ازدواج با معرفی حداکثر یک نفر ضامن معتبر که دارای اهلیت و وجاهت اعتباری باشد انتخاب نمایند.
گفتنی است مبلغ وام قرض الحسنه ازدواج برای کلیه متقاضیان به میزان ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال و برای آقایان زیر ۲۵ سال و نیز خانم‌های زیر ۲۳ سال به میزان ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال پرداخت خواهد گردید.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
طالبان آزمایش موفق اولین موشک دوربرد را انجام داد+ فیلم طالبان آزمایش موفق اولین موشک دوربرد را انجام داد+ فیلم
نیرو‌های طالبان برای نخستین بار موشکی با برد ۴۰۰ کیلومتر را با موفقیت آزمایش کردند و سخنگوی این گروه فیلم پرتاب آن را منتشر کرد.
تأیید اولین واکسن تزریقی پیشگیری از ایدز در بریتانیا تأیید اولین واکسن تزریقی پیشگیری از ایدز در بریتانیا
با تأیید واکسن تزریقی «کابوتگراویر» در بریتانیا، امید‌ها برای پایان ابتلای جدید به ویروس اچ‌آی‌وی تا سال ۲۰۳۰ افزایش یافت؛ گامی بزرگ در مسیر کنترل جهانی ایدز.
علت سرطان‌های ریه مشخص شد علت سرطان‌های ریه مشخص شد
رئیس انجمن متخصصان ریه ایران اعلام کرد: ۸۵ درصد سرطان‌های ریه به مصرف سیگار مرتبط است و آلودگی هوا دومین عامل مهم در گسترش بیماری‌های ریوی در کشور محسوب می‌شود.
ظریف: لاوروف دروغ گفت؛ پشت‌پرده اسنپ‌بک را فاش می‌کنم ظریف: لاوروف دروغ گفت؛ پشت‌پرده اسنپ‌بک را فاش می‌کنم
محمدجواد ظریف، وزیر پیشین امور خارجه، در نشست «مردم و امنیت ملی» با دفاع از برجام، لاوروف را به دروغ‌گویی درباره موضوع اسنپ‌بک متهم کرد و گفت این طرح از ابتدا مربوط به روسیه نبود.
ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری
در جریان مجمع بین‌المللی سرمایه‌گذاری دوشنبه، وزیر اقتصاد ایران از برنامه‌ریزی مشترک تهران و دوشنبه برای دستیابی به سطح تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری خبر داد.
یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟ یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟
امروز نخستین سالگرد شهادت یحیی السنوار، رهبر ارشد حماس و مغز استراتژی «عملیات طوفان الاقصی» است؛ مردی که نقش‌آفرینی او در صحنه مقاومت، برای همیشه در تاریخ فلسطین ماندگار شد.
روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید
وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو در هیچ شرایطی با واشنگتن علیه پکن ائتلاف نخواهد کرد و استقلال راهبردی خود در روابط با چین را حفظ می‌کند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر