کد خبر: ۲۱۶۵۴
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۱

فرش استقلال زیر پای یاغی پرسپولیس/ بیرانوند همسفر هاشمی‌نسب می‌شود؟

علیرضا بیرانوند در ابتدای مسیری قرار گرفته که مهدی هاشمی‌نسب در انتهای آن با کوله باری تجربه از استقلال و پرسپولیس ایستاده است.
فرش استقلال زیر پای یاغی پرسپولیس/ بیرانوند همسفر هاشمی‌نسب می‌شود؟

مخاطب۲۴ : فسخ کردن علیرضا بیرانوند با پرسپولیس و ادعای مدیران باشگاه استقلال مبنی بر مذاکره با او و فراهم شدن شرایط برای جذب این سنگربان ملی پوش همه چیز را برای اینکه علیرضا لقب یاغی جدید را در فوتبال ما به خود اختصاص بدهد،  فراهم کرده است. لقبی که البته بدون هیچ شک و تردیدی اغلب فوتبالی‌ها آن را برازنده مهدی هاشمی‌نسب می‌دانند.

از نفرت تا محبوبیت

شرایط علیرضا بیرانوند و موقعیت او میان هواداران استقلال و پرسپولیس دقیقاً مانند وضعیتی است که مهدی هاشمی‌نسب در ماه‌های پایانی سرخ‌پوش بودن خود داشت. هاشمی‌نسب در ماه‌های پایانی سال ۷۸ و بهار سال ۷۹ به شدت مورد رفداران استقلال بود و به همان میزان در میان پرسپولیسی‌ها چهره‌ای محبوب تلقی می‌شد به طوری که در دیدارهای استقلال علیه او شعار می‌دادند و در مسابقات پرسپولیس،  هواداران ورزشگاه را با اسم او روی سر خود می‌گذاشتند. این قاعده همین حالا هم در مورد بیرانوند صادق است و در ماه‌های پایانی لیگ و جام حذفی دیدیم بیرانوند به شدت مورد حمایت پرسپولیسی‌ها قرار داشت و به همان اندازه هم قلالی‌ها علیه او موضع می‌گرفتند اما شاید تصمیم جدید سنگربان تیم ملی جایگاه او نزد مغضوبان و محبوبان خود را کاملاً عوض کند.

برق اسکناس

نکته دیگری که علیرضا بیرانوند و مهدی هاشمی‌نسب را با هم همسفر می‌کند، برق اسکناس‌های است که شاید رد و بدل شود. استقلال برای آبی پوش کردن مهدی هاشمی‌نسب حسابی سر کیسه را شل کرد و پول بسیار درشتی در سال ۷۹ به حساب او واریز کرد. اتفاقی که می‌تواند در رابطه با علیرضا بیرانوند هم تکرار شود و او را به گران‌ترین بازیکن تاریخ لیگ برتر تبدیل کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
ترامپ: گام بعدی ما صلح با ایران و برقراری آرامش در خاورمیانه است ترامپ: گام بعدی ما صلح با ایران و برقراری آرامش در خاورمیانه است
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، در گفت‌و‌گو با شبکه بلومبرگ اعلام کرد در صورت بازگشت به کاخ سفید، برنامه بعدی دولتش تحقق صلح با ایران و برقراری آرامش پایدار در خاورمیانه خواهد بود.
هواپیمای ترامپ در فلسطین اشغالی فرود آمد+ فیلم هواپیمای ترامپ در فلسطین اشغالی فرود آمد+ فیلم
هواپیمای رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، دقایقی پیش در فلسطین اشغالی فرود آمد؛ این سفر در ادامه تحرکات اخیر واشنگتن برای پیگیری روند آزادی گروگان‌ها و بررسی اوضاع منطقه انجام می‌شود.
برگزیده
نایب قهرمانی علیرضا نصیری در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان نایب قهرمانی علیرضا نصیری در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان
علیرضا نصیری با کسب دو مدال نقره در دسته ۱۱۰ کیلوگرم رقابت‌های جهانی وزنه‌برداری به مدال نقره رسید
روسیه دو- ایران یک؛ هشدار در ولگوگراد روسیه دو- ایران یک؛ هشدار در ولگوگراد
تیم ملی فوتبال ایران در یکی از جدی‌ترین دیدارهای تدارکاتی خود در مسیر آماده‌سازی جام‌جهانی برابر تیم ملی روسیه در شرایطی نتیجه را واگذار کرد شاید به گواه آمار و ارقام کادر فنی تیم ملی اوضاع و احوال این تیم مساعد باشد، اما نتایج دیدارهای اخیر حکایتی متفاوت با ادعای آنها دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر