کد خبر: ۲۱۴۵۸
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۲

ساخت پایگاه واگنر در بلاروس

رویترز با استناد به تصاویر ماهواره‌ای از پایگاهی نظامی در جنوب پایتخت بلاروس، مدعی شده که تأسیسات تازه‌ای برای گروه پیمانکار نظامی واگنر به‌سرعت در حال ساخت است.
ساخت پایگاه واگنر در بلاروس

مخاطب۲۴ :‌به نقل از ایسنا ؛ تصاویر ماهواره‌ای پایگاهی نظامی در جنوبی شرقی مینسک، پایتخت بلاروس نشان می‌دهد که در روز‌های اخیر ساخت یک پایگاه تازه برای نظامیان واگنر با سرعت در جریان است.

واگنر یک گروه پیمانکار نظامی است که تا پیش‌ازاین در اوکراین و چندین کشور آفریقایی حافظ منافع کرملین بود؛ اما یوگنی پریگوژین، رهبر آن در هفته گذشته دست به شورش مسلحانه علیه کرملین زد و در نهایت با میانجی‌گری الکساندر لوکاشنکو، رئیس‌جمهوری بلاروس، به این کشور رفت.

رسانه‌های روسی گزارش داده‌اند که گروه واگنر که رهبرش سه‌شنبه وارد بلاروس شد، ممکن است پایگاهی در یک تأسیسات متروکه نظامی در ۹۰ کیلومتری مینسک برپا کند.

تصاویر ماهواره‌ای آژانس فضایی اروپا در ۲۷ ژوئن (سه‌شنبه) گرفته شده و نشان‌دهنده سازه‌های طویلی در روستای «سِل» است؛ سازه‌هایی که در تصاویر ماهواره‌ای ۱۴ ژوئن اثری از آن‌ها دیده نمی‌شود.

رویترز اعلام کرده که مستقلاً نمی‌تواند ماهیت این سازه‌ها را تشخیص دهد.

الکساندر لوکاشنکو با میانجی‌گری بین پریگوژین و کرملین، به واگنر پیشنهاد داد تا به خاک بلاروس آمده و نیروهایش را در آنجا مستقر کند.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه گفته است که نظامیان واگنر دو راه دارند؛ یا همراه فرمانده‌شان به بلاروس بروند و یا در ارتش رسمی روسیه نام‌نویسی کنند. گرچه پوتین در ابتدا وعده داده بود که مسببان این شورش را مجازات کند، اما دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین با اعلام خبر توافق حاصله با میانجی‌گری لوکاشنکو، گفت که هدف از این سازش جلوگیری از خونریزی بیشتر بوده است.

پریگوژین که ارتش روسیه را مسئول شکست‌های میدان نبرد در جنگ اوکراین می‌داند، گفت که این شورش را با هدف ایجاد تغییر در ساختار وزارت دفاع روسیه انجام داد. او همچنین گفت که قصد داشته با این کار از نابودی نیروهایش جلوگیری کند، زیرا پوتین دستور داده بود که همه تشکلات نظامی داوطلب - از جمله واگنر - باید به ارتش رسمی روسیه پیوسته و از این نهاد فرمان بگیرند.

برچسب ها: واگنر بلاروس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ساعت تابستانی چیست و کدام کشور‌ها ساعت خود را تغییر می‌دهند؟ ساعت تابستانی چیست و کدام کشور‌ها ساعت خود را تغییر می‌دهند؟
صرفه‌جویی در روشنایی روز (دی‌اس‌تی) یا تغییر ساعت تابستانی، در ابتدای قرن گذشته، به عنوان یک استراتژی صرفه‌جویی در مصرف انرژی معرفی شد، اما امروزه بسیاری درباره مفید بودن چنین شیوه‌ای سوال می‌کنند و در آمریکا و اتحادیه اروپا بحث‌های جنجالی برای تغییر این سیستم در جریان است.
مراسم «یکشنبه نخل» مراسم «یکشنبه نخل»
مراسم «یکشنبه نخل» یا «عید شعانین»، عصر یکشنبه (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) در کلیسای گریگور مقدس تهران برگزار شد.
با توجه به این ۸ راهکار وزن خود را مدیریت کنید با توجه به این ۸ راهکار وزن خود را مدیریت کنید
مدیریت وزن به صورت سالم یکی از چالش‌های بزرگ در دنیای امروز است. با افزایش شیوع چاقی و بیماری‌های مرتبط با آن، اهمیت داش یک رویکرد سالم و پایدار برای کاهش یا حفظ وزن بیش از پیش احساس می‌شود.
آرزوی شهاب حسینی آرزوی شهاب حسینی
شهاب حسینی گفت؛ یکی از آرزو‌های من این است که در سینمای ایران عنوانی همچون پروانه ساخت نداشته باشیم
یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود! یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود!
یاسمن مقبلی، فضانورد ایرانی‌تبار از سال ۲۰۱۷ برای انجام ماموریت آرتمیس (سفر به ماه) تحت آموزش قرار گرفته بود در سال ۱۳۹۸ در جمع ۱۳ فضانورد نامزد معرفی شده از سوی ناسا برای قرار گرفتن در نوبت سفر به‌ماه و مریخ است.
قم قابلمه به قهرمان داد! قم قابلمه به قهرمان داد!
تقدیر با قابلمه از قهرمان کشتی جهان در قم
عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران! عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران!
عملیات H-۳؛ روایتی از یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های هوایی دنیا که با درایت خلبانان ایرانی، ستون‌فقرات نیروی هوایی عراق را شکست.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر