کد خبر: ۲۱۴۴۰
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۷

اظهارات ترامپ درباره شورش واگنر

رئیس جمهور سابق آمریکا در گفتگو درباره اوکراین مدعی شد، در صورتی که هنوز رئیس جمهور آمریکا بود "همه چیز مورد مذاکره قرار می‌گرفت" و اوکراینی‌ها می‌توانستند نبردی قدرتمند در دفاع از کشورشان به راه بیندازند و "اعتباری زیاد کسب کنند. "
اظهارات ترامپ درباره شورش واگنر

مخاطب۲۴ : به نقل از ایسنا ؛ دونالد ترامپ مدعی شد، شورش چند روز پیش گروه نظامی واگنر در روسیه به تضعیف ولادیمیر پوتین منجر شده است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا در اظهار نظر درباره شورش نافرجام چند روز قبل گروه پیمانکار نظامی خصوصی واگنر در روسیه ادعا کرد، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در اثر این شورش "تا حدی تضعیف شده" و حالا زمان آن است که آمریکا برای پایان دادن به جنگ اوکراین وارد عمل شده و میانجی مذاکرات بین روسیه و اوکراین بر سر توافق صلح شود.

ترامپ در گفتگو با خبرگزاری رویترز گفت: من می‌خواهم مردن مردم به خاطر این جنگ مسخره متوقف شود.

ترامپ همچنین درباره گزارش اخیر در رسانه‌های آمریکا درمورد تاسیسات جاسوسی چین در جزیره کوبا واقع در ۱۴۵ کیلومتری از ساحل آمریکا ادعا کرد، باید به پکن ضرب‌الأجلی ۴۸ ساعته برای خروج از این محل داده شود.

رئیس جمهور سابق آمریکا در گفتگو درباره اوکراین مدعی شد، در صورتی که هنوز رئیس جمهور آمریکا بود "همه چیز مورد مذاکره قرار می‌گرفت" و اوکراینی‌ها می‌توانستند نبردی قدرتمند در دفاع از کشورشان به راه بیندازند و "اعتباری زیاد کسب کنند. "

او اظهار کرد: "فکر می‌کنم آن‌ها شایسته داشتن بخش عمده‌ای از آنچه که به دست آورده‌اند بوده و روسیه هم به همین شکل با آن موافقت خواهد کرد. شما نیاز به داشتن یک مذاکره کننده یا میانجی‌گر درست دارید و در حال حاضر ما این مذاکره کننده را نداریم. "

او خاطرنشان کرد، آمریکا باید حالا دست به تلاش‌هایی به منظور مقابل هم قرار دادن مقام‌های اوکراین و روسیه با هدف إعمال فشار برای صلح بزند.

او گفت: "فکر می‌کنم بزرگترین کاری که آمریکا باید حالا انجام دهد برقرار کردن صلح است-اینکه مقام‌های روسیه و اوکراین را به منظور فشار وارد کردن برای صلح نزد یکدیگر بیاورد. شما می‌توانید چنین کاری کنید. اکنون زمان انجام این کار است. این که دو طرف را به منظور إعمال فشار برای صلح نزد یکدیگر بیاوریم. "

ترامپ در زمان ریاست جمهوری خود با ولادیمیر پوتین دوستی برقرار کرد. او در مصاحبه با رویترز گفت: "شما می‌توانید بگویید پوتین هنوز قدرتمند است، اما او مسلما دست کم در ذهن خیلی از مردم تضعیف شده است. "

او اضافه کرد: اگر پوتین دیگر در قدرت نباشد نمی‌دانید جایگزین او چطور خواهد بود. این جانشین می‌تواند بهتر باشد، اما همچنین می‌تواند خیلی بدتر از او هم باشد.

ترامپ در عین حال درباره اتهام ادعایی جنایت جنگی که چندی قبل در ماه مارس از سوی دیوان کیفری بین المللی علیه پوتین مطرح شد اظهار نظر کرده و گفت: باید بعد از پایان جنگ در اوکراین درباره سرنوشت ولادیمیر پوتین بحث کرد، چون هم اکنون در صورتی که این موضوع را مطرح کنید هرگز صلح برقرار نخواهید و هرگز به راه حل نخواهید رسید. "

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.