کد خبر: ۲۱۲۸
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۳
تحلیل بازار سهام در هفته چهارم آبان ۱۴۰۰

ایستادگی در جبهه مقاومت| تغییر جهت شاخص‌ها

شاخص در هفته جاری اگر چه با بازدهی منفی روبه رو شد، اما به نظر میرسد شاخص در نقطه مقاومت شکل گرفته در کانال ۱.۴ میلیون واحد راحت‌تر میتواند مسیر روبه جلو را دنبال کند.
ایستادگی در جبهه مقاومت| تغییر جهت شاخص‌ها

در هفته جاری بازدهی شاخص بورس ۳.۱ منفی بود. بازدهی شاخص کل هم وزن نیز با بازدهی منفی ۱.۱ درصد روبه رو شد. بازدهی منفی‌ها اگرچه شرایط نزولی را نشان میدهد، اما در روز‌های پایانی این وضعیت با جهت مخالف روبه رو و همین باعث شد فروشندگان همچنان توانمند جلوه کنند.

ایستادگی در جبهه مقاومت| تغییر جهت شاخص‌ها
البته بازیابی توان خریداران در دو روز پایانی هفته، نکته مثبت معاملات هفته جاری است که میتواند معاملات روز شنبه را برای بورس بازان خوش بینانه ترسیم کند. در روز پایانی خلاصه عملکرد شاخص‌های بازار سهام گویای این نکته است که ارزش صف‌های خرید به نفع خریداران بود. تراز پول حقیقی‌ها برای بازار سهام بالاخره پس از طول هفت روز مثبت شد تا جریان ورودی نقدینگی هم به نفع خریداران به ثبت برسد.

در روز پایانی درحالی همه اهرم‌های حاضر در بازار به نفع خریداران بود که جریان حرکت شاخص هم خوش بینانه پیش بینی میشود؛ در دو سناریوی شاخص در روز چهارشنبه، شاخص توانست سناریوی دوم مربوط به مسیر صعودی را دنبال کند و خریداران در نقطه مقاومت اجازه ندادند شاخص از کانال ۱.۴ میلیون واحد پایین‌تر بیاید.

حالا با شکل گیری نقطه مقاومت در کانال ۱.۴ میلیون واحد، بورس بازان امیدوارند شاخص دوباره در همان کانال در هفته بعد دنبال شود. در هفته آینده شاخص از همین نقطه مقاومت شروع به حرکت میکند و البته این مسیر میتواند صعودی باشد. با توجه به رفتار بورس بازان در هفته گذشته و اهرم‌های رشد، احتمالا بازار در نقطه مقاومت با آرامش بیشتری در سمت تقاضا شروع به حرکت رو به جلو خواهد کرد.

البته نقطه ضعف بازار در نبود اهرم‌های رشدی همانند دلار و کامودیتی هاست، چرا که هر یک از این مولفه‌ها فعلا در شرایط غیرفعالی به سر میبرند و به نظر میرسد از همین ناحیه ممکن است در هفته آینده دوباره فشار سمت عرضه را تجربه کند. رفتار‌های همسو در بازار‌های رقیب همچون نرخ سود بانکی و یا اوراق بدهی هم میتواند اهرم‌های سیگنال دهنده به وضعیت موجود باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر